تو عکس اولی دارم تنظیمات مودمشو پاک میکنم
تو عکس دومی هم پسورد admin مودم دیگرون رو عوض میکنم
تو عکس اولی دارم تنظیمات مودمشو پاک میکنم
تو عکس دومی هم پسورد admin مودم دیگرون رو عوض میکنم
اینم یه عکس دیگه
![]()
در اين حد سوتي نداريم مگه اينكه زنگ يزني به ISP اينترنتت يك فوش بدي بگي .... فلان فلان شده گدا يك roter بزار بجاي swich خسيس ..![]()
حق با شما بود در اين حد سوتي خيلي غير عاديه
اما اينو امتهان كن سيم تلفنتو از پريز بكش ببين بازم اين اتفاق ميوفته ؟
Last edited by ehsan_wwe; 02-01-2010 at 13:57.
نه این اتفاق ها نمیوفته!حالا من چی کار کنم؟
مشكل از rotere آي اسپي اينترنتته تنها چارت اينه كه وقتي كه سيم تلفون رو كندي تنظيماتت رو انجام بدي همون تنظيماتي كه قبلا بهت گفتم
ممنون دوست عزیز.حالا تنظیمات مودمم بالا میاد.در تنظیماتی که گفتید fire wall رو هم فعال کنم و اصلا این فایروال به چه دردی میخوره؟ و چرا در حالت bridge نمیشه فعالش کرد؟
چيز بدرد بخوري نيست فقط داده هاي رو كه مشكوك هستن رو جلوگيري ميكنه از جابجاييش
راستي تو حالت PPOE با سابت شدن چراق به اينترنت وصلي هم تو هم دوستتاحتياج به كانكشن ساختن نيست
دليل نبودش اينه كه تو بريدج از خود فايروال ويندوز استفاده ميشه
ما اکثرا شبها استفاده میکنیم به خاطر دانلود رایگان،شبها هم اکثرا اینترنت قطع میشه،اگه در هنگام دانلود قطع بشه، دو باره وصل میشه؟ آخه با کانکشن میشه دوباره وصلش کرد منظورم در حالت bridge یا بااستفاده از برنامه adsl autoconnect اگه قطع بشه هم اتوماتیک وصل میکنه به خصوص شبها که خیلی به درد میخوره.ولی در حالت PPOE وقتی که adsl رو روشن کردی اتوماتیک وصل میشه
حالا اگه اینترنت قطع بشه، باید دوباره دستگاه رو روشن و خاموشش کنم؟یا راه حل دیگه ای داره؟ببخشید که با سوالاتم شما رو اذیت میکنم
اره از اون بابت خيالت راحت خودش دباره كانكت ميشه هر 1 ثانيه يك بار يك بار كانكت ميكنه
هر یک ثانیه یک بار رو خودمون تنظیم میکنیم یا به طور اتوماتیک تنظیم میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)