اقا اگر اس ام اسو موزیکو کیفیت صداو دوربینو راحتی کارو شارژو حافظه و....مهمن برات n97 بهترینه.32 گیگ مموری داره.شارژ توپ.صدا و دوربین عالی راحتی کار 20.اقا یگه چی میخای از دنیا؟![]()
اقا اگر اس ام اسو موزیکو کیفیت صداو دوربینو راحتی کارو شارژو حافظه و....مهمن برات n97 بهترینه.32 گیگ مموری داره.شارژ توپ.صدا و دوربین عالی راحتی کار 20.اقا یگه چی میخای از دنیا؟![]()
ان 97 از همه این گوشیا یه پله پائینتره
البته کیبورد فیزیکی داره
ولی زیاد گوشی پایداری نیست
همچنین کیفیت lcd نسبتا پائینی داره
و تاچش هم از همه اینا ضعیفتره ....
در ضمن داشته 32 گیگ مموری یک مزیت خوبی هست
دوربینش هم عالی نیست ولی بد هم نیست
اره n97 نسبت به این گوشیها ضعیفتره . مخصوصا کیفیت پخش فیلمش که خیلی ضعیفه و همچنین سرعتش
تو یوتوب یه مقایسه بین n97 با pro2 دیدم . n97 فقط دوربینش بهتر از pro2 بود .
من تو اون تاپیک میام . پستارو هم می خونم . یکی گفته این گوشی داغ میکنه دود ازش بلند میشه ما ترسیدیم دیگه بیام اون تاپیک گفتم الان میاد میگه گوشیم منفجر شدهسوال دیگه ای بود در خدمتم. به تاپیک HD2 هم سر بزنی اطلاعات خوبی میگیری.![]()
بنظر من بیا برو i8910 بگیر خیلی عالیه همه چیش کامله!
حالا اگه با HD2 کار نداشته باشیم ولی دیگه از ساتیو بهتره i8910!
عجب چیزایی؟؟؟؟؟؟نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین بقیه تائید میکنند اینو ؟
فکر نکنم چنین مشکلی عمومی باشه
8910 هم خوبه
اما
با توجه به نیاز دوستمون گزینه 4 را از ساتیو میتونه بگیره1- x2
2- تاچ پرو 2
3- اچ دی 2
4- ساتیو
n97 مشکلات متعدد و زیادی داره که اصلا خریدش پیشنهاد نمیشه تاچ مقاومتی ضعیف، سی پی یو ضعیف 434 MHz processor و همچنین رم ضعیف 128 (در مقایسه با satio & i8910 & hd2) کیفیت صفحه نمایش این گوشی به عنوان مثال در مقایسه با i8910 بسیار پایینه، در ضمن زیاد هم هنگ میکنه تنها مزیتش که شاید مزیت نباشه کیبوردش هست که برای خیلی ها مهم نیست، البته حافظه ی داخلی بالایی داره 32 گیگ ولی در بقیه ی موارد خیلی از بقیه کم میاره، امیدوارم که تونسته باشم کمک کوچیکی کرده باشم.
جان ؟؟n97 مشکلات متعدد و زیادی داره که اصلا خریدش پیشنهاد نمیشه تاچ مقاومتی ضعیف، سی پی یو ضعیف 434 MHz processor و همچنین رم ضعیف 128 (در مقایسه با satio & i8910 & hd2) کیفیت صفحه نمایش این گوشی به عنوان مثال در مقایسه با i8910 بسیار پایینه، در ضمن زیاد هم هنگ میکنه تنها مزیتش که شاید مزیت نباشه کیبوردش هست که برای خیلی ها مهم نیست، البته حافظه ی داخلی بالایی داره 32 گیگ ولی در بقیه ی موارد خیلی از بقیه کم میاره، امیدوارم که تونسته باشم کمک کوچیکی کرده باشم.
N97 به نظرم دیزاین و طراحیش از همه اینها بهتره ( چون خودم دارم نمیگما )
برای S60v5 رم 128 و CPU 434 MHz کافی هست ...( برای راحتی کار نه برای بازی .. هر چند من جند تا از این بازی های جدی رو تست کردم اجرا شد روش )
کیبورد چرا مهم نیست ؟؟ شما برای تایپ سریع اس ام اس یا چت کردن بهش احیتاج داری ...
کیفیت صفحه نمایش رو قبول دارم ولی همین i8910 زیر نور آفتاب عملکرد ضعیفی داره ..
شما از کجا میدونی هنگ میکنه ؟؟ چون CPU 434 داره ؟ من از وقتی گرفتم کمتر دیدم هنگ کنه ! ... مطمئنا" از تاچ پرو 2 هم کمتر هنگ میکنه ..
از روی یه سری اطلاعات قضاوت نکنید ...
در ضمن دوربینشم بد نیست ...
تاچشم مثل ســاتیو هست !
یهو بگو n97 بگیر دیگه...جان ؟؟
N97 به نظرم دیزاین و طراحیش از همه اینها بهتره ( چون خودم دارم نمیگما )
برای S60v5 رم 128 و CPU 434 MHz کافی هست ...( برای راحتی کار نه برای بازی .. هر چند من جند تا از این بازی های جدی رو تست کردم اجرا شد روش )
کیبورد چرا مهم نیست ؟؟ شما برای تایپ سریع اس ام اس یا چت کردن بهش احیتاج داری ...
کیفیت صفحه نمایش رو قبول دارم ولی همین i8910 زیر نور آفتاب عملکرد ضعیفی داره ..
شما از کجا میدونی هنگ میکنه ؟؟ چون CPU 434 داره ؟ من از وقتی گرفتم کمتر دیدم هنگ کنه ! ... مطمئنا" از تاچ پرو 2 هم کمتر هنگ میکنه ..
از روی یه سری اطلاعات قضاوت نکنید ...
در ضمن دوربینشم بد نیست ...
تاچشم مثل ســاتیو هست !
ولی عشق است omnia II.....همه چیزش تکمیله...
1- x2
2-hd2
3- امنیا 2
4-امنیا hd
5-pro2
.
.
.
.
.
.
10000-n97
![]()
Last edited by !@#$%^&*(); 07-01-2010 at 13:25.
مرسی عزیزم همین که تو این تایپیک جواب میدین و گفتگو در آن برقرار است خودش خیلی خوبه، کلی خندیدیمآخه بعضی از تایپیک ها هر هزار سال یه بار توش پست میدن
از همه دوستان تشکر میکنم!
.
دوست عزیز اگه عجله نداری می تونی منتظر اومدن گوشی MILESTONE بشی که واقعا گوشی شاهکاریه و کامل هم lcd خازنی و مولتی تاچ داره و هم این که کیبورد کامل داره و خیلی توی فرستادن سریع اس ام اس بهت کمک میکنه و چون خازنیه هم میتونی با استفاده از صفحه نمایش اس ام اس ارسال کنی و هم در کنارش از کیبورد خیلی خوبش استفاده کنی
16M color capacitive 3.7 (480 x 854)
165 g
Multi-touch input method
256 MB RAM داره، تا 32 گیگ مموری میتونی بهش اضافه کنی ضمن اینکه توی جعبه ی خودش یک عدد مموری 8 گیگ هست.
Cpu: 550 MHz processor
camera: 5 mega pixels
Video: D1 (720x480 pixels)@24fps
Battery: Li-Ion 1400 mAh
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)