من شرمندم![]()
من شرمندم![]()
آره 4770 خیلی عایه . فقط توجه کن که اگر میخوای oc کنی از یک برندی بگیر که کولینگ خوبی داشته باشه . معمولا asus و گیگا خیلی توی کولینگ قوی هستند .
شما مشخصه از روی آگاهی صحبت نمیکنید .
کی گفته سابقه ی asus و گیگا از سفایر بیشتره ؟ (البته من در مورد کیفیت برند های گیگا و asus شکی ندارم) اولین بار ati در سال 2001 و به شرکت سفایر اجازه ی تولید کارتهاش رو به عنوان اولین شرکت oem داد و شرکت های دیگه بعدا وارد عمل شدند .
اون جمله رو هم که سفایر نگفته بود (که شما قضیهی ماست فروش رو می گید) بلکه اون جمله رو یکی از مدیران ati گفته بود !!!!!!
بحث فایده ای نداره !!!
ببين چيرو به چي ربط دادصحبت سر کيفيت بود نه تاريخ
بهتر يک سري به اينجا بزني متوجه ميشي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه ebit سابقش از ايسوز هم بيشتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سابقه ي سفير 8 سال بيشتر نيست
Last edited by sasan816; 01-01-2010 at 21:53.
اولا شما خودتون بحث تاریخ رو کشیدید وسط و من هم به اطلاعاتون رسوندم که در اشتباهید و هنوز هم سر صحبت خودم هستم !
ربطی نداره که asus چند وقته که داره فعالیت میکنه ! مهم اینه که در زمنیه تولید گرافیک به صورت oem اولین شرکتی که مجوز این کار رو از ati گرفت saphire بود که در سال 2001 این مجوز رو گرفت و به عنوان اولین(و در حال حاظر بزرگترین) شریک تجاری ati شناخته شد .
حالا شما میری سابقه ی asus رو برای من در میارید ؟ خوب چه ربطی میتونه به ساخت کارت برای ati داشته باشه ؟ آیا ساخت مادربود و ... به بحث ما مرتبطه ؟ وگرنه هر کسی از سابقه ی درخشان asus مطلع هست .
شما هم اینجا رو بخون :
تیکه هایی از مطلب :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The company is the largest supplier of ATI-based video cards in the world.
Sapphire was the first company to release a video card that has a core clock speed of 1000 MHz
which have a monthly production capacity of 1.8 million video cards
در مورد قدمت هم به این لینک میتونید مراجعه کنید (اگر دوباره برام قصه ی ماست فروشه رو تعریف نکنید) :
که میتونید مطلب زیر رو درش پیدا کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Since ATI announced its manufacturing & distribution relationships with ODMs and AiBs in June of 2001, SAPPHIRE has been THE key ATI Graphics Boards Supplier worldwide
اولا شما بحث تاريخ باشه بهتره
![]()
Last edited by sasan816; 01-01-2010 at 23:14.
اقا ما اشتباه کرديمباز هم يک ضرب المثل هست که ميگه انچه عيان هست چه حاجت به بيان است
من با شما بحث نکردم...
گفتم به این بحث های بیهوده ادامه ندید...حالا منظرو شما هر کسی که بوده باشه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)