تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 50

نام تاپيک: مذاكره با علي دايي براي مربيگري پرسپوليس

آخر فروم باز Mohammad_Ahrari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم طرفدار هیچکدوم نیستم..اما در مورد عدم صعود به جام جهانی صد در صد فدراسیون مقصر بود که مربی کم تجربه ای مثل دایی رو آورد!
    ایشون میتونست بعد از چند سال مربی گری در لیگ برتر آماده تیم ملی بشه اما فدراسیون عجله کرد و....
    قطبی در سه بازی 5 امتیاز آورد و دایی در 5 بازی 6 امتیاز...هر چند تیم از نظر بازی فرقی نکرد!
    قطبی 5 امتیازی گه رفت که هر بیننده تلویزیونی میدونست که اگه شتباهات محلکش به عنوان مربی نبود میتونست 9 امتیاز بگیره...قطبی با قولی که من از 2 کره شناخت دارم اومد ولی از 2 کره 1 امتیا گرفت و در بازی با امارات هم فقط شانس و تکنیک فردی بود که گل زد...مشکل هم حق با شماست...فدراسیونه!!!

دایی همظاهرا جدی جدی مربی پرسپولیس شد اخه الانه داشتم شبکه خبر میدیدم زنگ زدن به کاشانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

فکر خود علی دایی هم دوست داره که دربارش از این حرف‌ها بزنند... سرش درد می‌کنه برای اینجور جروبحث‌ها...

به نظر من هـم کار درستی انجام نداد که سرمربیگری تیم پیروزی را قبول کرد...

هنوز بابت اینکه چرا در تیم‌ملی موفق نبوده توضیح نداده که حالا اومده مربیگری یک باشگاه را قبول کرده!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdmehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

وداستان ناکامی پرسپولیس ادامه دارد.

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هنوز بابت اینکه چرا در تیم‌ملی موفق نبوده توضیح نداده که حالا اومده مربیگری یک باشگاه را قبول کرده!!!
    برخی عوامل پشت پرده ای که نگذاشتن پرسپولیس هم موفق بشه.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ایران سرمربی نیست که مربی گری میکنه
    از بازیکن و دروازه بان و توپ جمع کن کنار زمین توی کار مربی دخالت میکنن تا رئیس فدراسیون فوتبال و معاون رئیس جمهور و خود شخص رئیس جمهور
    علی دایی هم دانشش رو داره هم تجربشو
    بیاین یکم واقع بین فکر کنیم
    هر شخصی دوست داره توی اجتماع جایگاه خوبی برای خودش ایجاد
    به نظرم فقط و فقط یک نفر توی پرسپولیس تقریبا با برنامه کار کرد و حرف و حاشیه زیادی رو هم درست نکرد اونم مصطفی دنیزلی بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

قطبی 5 امتیازی گه رفت که هر بیننده تلویزیونی میدونست که اگه شتباهات محلکش به عنوان مربی نبود میتونست 9 امتیاز بگیره...قطبی با قولی که من از 2 کره شناخت دارم اومد ولی از 2 کره 1 امتیا گرفت و در بازی با امارات هم فقط شانس و تکنیک فردی بود که گل زد...مشکل هم حق با شماست...فدراسیونه!!!
    من فکر میکنم هر بیننده واقع بینی بعد از بازی عربستان مطمئن شد تیم حذفه!
    نه قطبی و نه هیچ مربی دیگه ای نمیتونست با اون تیم 9 امتیاز بگیره از سه بازی...انتظار نامعقولیه.
    قولی که برای صعود داد تابلو بود برای روحیه دادن به تیمه که در اون شرایط کار درستی بود بنظر من...چون روحیه تیم و مردم بلطف نتایج قبلی صفر بود..

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نه قطبی و نه هیچ مربی دیگه ای نمیتونست با اون تیم 9 امتیاز بگیره از سه بازی...انتظار نامعقولیه.
    قولی که برای صعود داد تابلو بود برای روحیه دادن به تیمه که در اون شرایط کار درستی بود بنظر من...چون روحیه تیم و مردم بلطف نتایج قبلی صفر بود..
    موافقم

کاره سختی بود که نشد

حالا چرا پرسپولیس میخواد آزموده را دوباره بیازماید

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

8

ضمنا آوردن دایی به جای کرانچار از چاله به چاه افتادنه!
    از چاله به سیاه چاله درست تره.
    هوووووووووووووووووووووو
    اگه این بیاد باید به فکر صعود از دسته یک باشیم
    انصافا این 2پست رو بخونید...خیلی خیلی جالبه...
      محتوای مخفی: 1 

محتوای مخفی: 2 

این علی نه دانش مربیگری داره نه استعداد اونو...................یادتون رفت باعث شد نریم جام جهانی؟؟؟(با کمک بقیه)................یادتون رفت بخاطر یه لج کردن بچگانه با کریمی باعث شد چه لطمه ای به تیم بخوره؟؟؟.............به لطف چند تَن از برادران(برداران همیشه خندان.....) تیم ملی و لیگ ایران به لجن کشیده شد

دیگم برام هیچ اهمییتی نداره فوتبال ایران........عشق است لیگ اسپانیا و انگلیس
    مسئله ای نیست... حالا میشینیم میبینیم که تیم سوم پرسپولیس رو آخر فصل چندم میکنه! اون موقع معلوم میشه کی درست میگه و کی درکش از فوتبال بهتره و از روی تعصب حرف نمیزنه!
    البته من علتش رو به شما میگم: حرص زیاد برای پول! (ای کاش رقم واقعی قراردادهای این یارو رو میشد تا دیگه کل ملت بفهمن که کیا هستن که نجومی پول می گیرن.
    وداستان ناکامی پرسپولیس ادامه دارد.
    حالا چرا پرسپولیس میخواد آزموده را دوباره بیازماید
    با این پست های بالا که نقل قولشون کردم با تمام وجود و با بند بند وجودم موافقم!

شرط می بندم که بعد از اتمام قرارداد تولیدی uhl sport با پرسپولیس، لباسای تیم پرسپولیس میشه مال تولیدی Daei دایی... میگی نه؟ نیگا کن...

اميدوارم دايي قبول نكنه...
    بله ما هم همینو میگیم!!!!! خدا کنه هیچ وقت دیگه نیاد توی فوتبال ایران تا فوتبال رو از اینی که هست بیشتر به لجن و کثافت نکشه!!!

حبیب كاشانی سرپرست باشگاه پیروزی تهران به سایت خبری ایسنا اعلام كرد مراسم معارفه دایی فردا دوشنبه برگزار می شود.
    منو باش فکر می کردم این کاشانی عاقله!!!!... دیگه ازش متنفر شدم!
    به پرسپولیسی های گل تسلیت میگم! امیدوارم که فصل بعدی بتونید از لیگ 1 به لیگ برتر برگردید!!!

نه این حرفا رو نزنید! دایی با ثروتی که داره حتما همه رو می خره تا تیمش برنده بشه و بزنه توی پوز منتقدانش!
    خدا خودش شر دایی رو از سر فوتبال جهان کم کنه ان شاء الله...

================
    از طرف یک هوادار تیم HSV !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

مسئله ای نیست... حالا میشینیم میبینیم که تیم سوم پرسپولیس رو آخر فصل چندم میکنه! اون موقع معلوم میشه کی درست میگه و کی درکش از فوتبال بهتره و از روی تعصب حرف نمیزنه!
    آخه همين شمايي كه اين حرفو مي زنيد، اگه پرسپوليس قهرمان بشه كه ديگه نيشه پيداتون كرد...

حيفه دايي... اگه تو يه كشور ديگه بود يه جوري حرمتشو نگه مي داشتن كه الگو ملت مي شد... ولي متاسفانه تو مملكت ما همش روند تخريبي... فرضا اگه قبول كنيم دايي باعث شد ايران نره جام جهاني 2010، پس احترام موقعي كه باعث شد ايران بره جام جهاني 1998 چي ميشه؟

دايي اشتباه كرد... ايشالا كه موفق باشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

خدا خودش شر دایی رو از سر فوتبال جهان کم کنه ان شاء الله...

================
    از طرف یک هوادار تیم HSV !!!
    خدا شر حسودارو هم كم كنه ايشالا... از فوتبال نه، از كل زندگي مردم... آمين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •