تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: مشاوره خرید گوشی تا محدوده 350 تومان

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

what? : دی

حسین میگم Aura بگیر

همین lite خوبه...مخصوصا اینکه سامسونگه
    اون دست قضیه داره....

آئورا هم حتی اگه 100 تومن هم باشه نمی گیرم....نه از قیافش خوشم میاد نه از امکاناتش....

امنیا هم باشه تا ببینیم چی میشه....

2. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه S L R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

راستی گوشی HTC Diamond2 هم گزینه خوبیه!ولی قیمتش الان حدود 410اینطورا هست!
    ولی ارزش داره!
    3.2اینچ صفحه با رزولوشن بالا.
    5مگاپیکسل دوربین!
    وینمو رسمی 6.5
    تاچ با حساسیت عالی.
    cpu با سرعت و عملکرد بسیار خوب(از هم رده های خودش خیلی بهتره)
    ظاهر بسیار زیبا.
    تمام راهای ارتباطی هم داره wifi....
    و....

4. این کاربر از S L R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Niyoosha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    نوشته بودید ویوتی2 نه چون باطری ضعیفی داره
    ویوتی 2 من 3 روز کار میکنه همه کارم باهاش می کنم بازی عکس و آهنگ گوش کردن
    آنتن دهیشم که حرف نداره حتی در نقاط کور.
    خودتون که میدونید گوشی های ال جی بهترین آنتن دهی رو دارند.

6. این کاربر از Niyoosha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ویوتی 2 من 3 روز کار میکنه همه کارم باهاش می کنم بازی عکس و آهنگ گوش کردن
    عجب!!!! امیدوار شدیم، 3 روز که خوبه! مرسی بابت راهنمایی....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب ؛ از اونجایی که حسین جان تاپیک مورد نظر رو زدند من هم همینجا ادامه میدم ، من الان 3-4 ماهی میشه کوکی دارم ازش هم خیلی راضیم مشکلی باهاش نداشتم ؛ ولی طی اتفاقاتی ؛ شرایطی پیش اومد برای خرج کردن بیشتر ؛ دقیقا معلوم نیست ولی شاید با این پول گوشیم رو عوضیدم ؛ اگه بخوام بر اساس محدوده قیمت بگم ؛ این گزینه ها رو پیش رو دارم :
    Arena
    Jet
    X1
    Diamond2
    M7600 Beat DJ
    Omnia Lite
    Renoir

فکر کنم همین چند تا بود دیگه ؛ خوب در ابتدا ؛ رنوار حذف میشه چون به دوربین بالا نیاز ندارم و داداشم هم میخواد رنوار بگیره؛ پس کلا حذف.
    Beat DJ هم حذف میشه چون صفحه اش2.8 هست و کیبورد کیوورتی هم نداره و تا این حد هم اهل موسیقی نیستم.
    Arena هم حذف میشه چون باتریش به اون قدرتی که من می خوام نیست . با استفاده عادی و کمی بیشتر از عادی فکر کنم کمتر از 2 روز دووم بیاره.
    دایاموند2 احتمال تقریبا زیاد حذف میشه چون قیافش یه خرده رسمی هست و بنظرم بیشتر به درد آدم حسابی ها میخوره و قیمت با گارانتیش خیلی بالاست و بی گارانتیش هم دست کمی نداره و شاید ریسک باشه ؛ مهمترین دلیلش هم این که پسر داییم که خیلی نچسبه اچ تی سی داره و من هروقت اچ تی سی می بینم یاد اون میوفتم =)))) حال کردین چقدر قانع کننده بود ؟
    X1 رو خیلی دوست دارم ؛ منتها نگرانیم از بابت ترکی هست که بر میداره ؛ Divx هم پخش نمی کنه ، شتاب سنج هم نداره و میترسم منو هاش هم خیلی دلگیر و خسته کننده باشه بخاطر ویندوز موبایل بودنش و ازش خسته شم.ولی کیبورد فیزیکیش و قیافه اش خیلی منو مجذوب کرده که باعث شده هنوز یه خرده امید بهش داشته باشم.
    Lite رو امروز تو این تاپیک کشف کردم و هنوز اطلاعات زیادی در موردش ندارم ... جز اینکه از قیافش خوشم میاد :دي
    و سر انجام جت ؛ از لحاظ نرم افزاری و امکانات واقعا عالی هست ، صفحه نمایشش هم جای خود دارد ؛ منتها ! منتها قیافش زیاد به دلم ننشسته ...
    - - - - - - - - -
    خلاصه کلام ؛ درسته اینها رو گفتم ولی بجز سه گزینه اول که حذفشون قطعی هست نظراتتون رو درباره بقیه بهم بگید اگر هم چیز دیگه ای میشناسید از معرفیش دریغ نکنید ؛ موتوشکر .
    و اما انتظارات مهم بنده از گوشی مورد نظر :
    سرعت بالا ؛ صفحه نمایش با کیفیت خوب ؛ اینترفیس جذاب که بعدا ازش خسته نشم ؛ زیبایی ؛ تاچ خوب ؛ وای فای ؛ دوربین متوسط به بالا (عکاسی) ...
    اینها انتظارات بود ؛ اینها هم چیزاییه که باید حتما حتما باشه !
    1.باتری قوی ؛ با استفاده عادی حداقل 2 روز دووم بیاره.
    2.جستجو در اینترنتش خیلی خوب باشه ، از همه لحاظ.
    3.مقاوم باشه ؛ کوکی که داشتم می گفتند مقاوم نیست و ... ولی بارها و بارها ضرباتی بهش خورد و از ارتفاعاتی پرت شد که امیدی بهش نداشتم ولی آخ هم نگفت ! :دي

اینا مهم بود ؛ اگر بعدا چیز دیگه ای یادم اومد اضافه می کنم .
    با تشکر !

9. این کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با توجه به نیازت اول جت همرو پوشش میده (از لحاظ زیبایی از جلو دیدی یا از تو عکس چون از جلو خیلی بهتره)

بعد امنیا لایت .. 1سرعت بالاتری نسبت به x1 داره ... صفحه نمایشش کیفیت ضعیفتری داره نسبت به x1 ولی تفاوت زیاد نیس ... اینترفیسش بهتره ... تاچش بهتره... وای فای هم داره ... دوربین نمیشه گفت بهتر ... چون دوربیناشونو ندیدم ... البته در کلل هیچ کدوم دوربین خوبی ندارند ...

1-باتری هر 2 معرکست ..

2-جستجو در اینترنت به دلیل cpu بالاتر و نرم افزار opera mini 9.5 و ... بهتره ... البته x1 صفحه کلید داره که باز از این لحاظ یه مزیته

3- مقاومت هم خسروان دانند .. نمیدونم

در کل به نظرم اول جت

دوم با توجه به نیازت ببین تاچ میخوای یا با صفحه کلید ازگه صفحه کلید میخوای خوب x1 بهتره ... اگه نه امنیا لایت اقتصادی تر .. و جدیدتره

11. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیلی ممنون ، الان رفتم یه نگاه دوباره تو جی اس ام آرنا به جت انداختم ، 360درجه رو هم نگاه کردم ، اونقدر ها هم زشت نیست ، ولی در هر صورت همیشه گوشی ها در واقعیت قشنگ تر از اونی هستند که تو عکسا دیده میشه یا لااقل من این حس رو دارم .
    از لحاظ تصویر X1 و لایت در مقابل جت ضعیف هستند ولی ویندوز موبایل هستند خودشون نکته مثبتی هست و لایت هم قابلیت ارتقاء به نسخه 6.5 داره ؛ ایکس 1 رو نمی دونم .
    این کیبورد ایکس 1 و ظاهر جذابش میشه گفت مهمترین نکته ای هست که باعث شده عاشقش بشم . این گوشی واقعا Divx و Xvid رو نمی خونه و شتاب سنج نداره ؟ منو های لایت و ایکس1 چطوره ؟ خسته کننده نیستند ؟!
    ممنون میشم اینها رو هم جواب بدید.

13. این کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی ممنون ، الان رفتم یه نگاه دوباره تو جی اس ام آرنا به جت انداختم ، 360درجه رو هم نگاه کردم ، اونقدر ها هم زشت نیست ، ولی در هر صورت همیشه گوشی ها در واقعیت قشنگ تر از اونی هستند که تو عکسا دیده میشه یا لااقل من این حس رو دارم .
    از لحاظ تصویر X1 و لایت در مقابل جت ضعیف هستند ولی ویندوز موبایل هستند خودشون نکته مثبتی هست و لایت هم قابلیت ارتقاء به نسخه 6.5 داره ؛ ایکس 1 رو نمی دونم .
    این کیبورد ایکس 1 و ظاهر جذابش میشه گفت مهمترین نکته ای هست که باعث شده عاشقش بشم . این گوشی واقعا Divx و Xvid رو نمی خونه و شتاب سنج نداره ؟ منو های لایت و ایکس1 چطوره ؟ خسته کننده نیستند ؟!
    ممنون میشم اینها رو هم جواب بدید.

ببین همه چیز عکس نیس! روز اولی که x1 رو تو عکس دیدم با خودم گفتم اخر زیباییه ! وقتی از جلو دیدم به نظرم کوچیک امد و البته یه گوشی خیلی عادی ...منظورم اینه که کلا عکس نمای واقعی رو نشون نمیده فقط یه نمای مجازی از گوشیه چون تو عکس گوشی ها بزرگتر از حدی هستند که در واقعیت هستند .. مثلا اگه همین x1 صفحه نمایش 3.5 میداشت واقعا به عکس میخورد ... بعضی از گوشی ها مثل جت تو واقعیت قشنگتر از عکس هستند و بعضی ها بر عکس ... مثلا استار هم همینطوره !

x1 هم احتمالا به 6.5 اپدیت میشه .. ولی کلا توان cpu و شتاب سنج در امنیا لایت برگ برنده از این لحاظ

این گوشی به صورت پیش فرض دایویکس رو نمیخونه ولی میتونی با نرم افزار های مستقل دایویکس رو ببینی روش ولی کلا گوشی که بصورت پیش فرض دایویکس بخونه راحت تر و کم دردسرتره .. و بهتر هم پخش میکنه ... شتاب سنج هم نه نداره ... منوهای لایت خیلی عالیه .. در حد بهتریناست ... تم های وین موبایل قابلیت تعویض زیادی دارند و انقدر هم زیاد هستش که خسته نمیشی ولی رو حالتهای گرافیکی حسابی نمیتونی رو x1 باز کنی .. مثلا فکر کنی گالریش مثل لایت بشه و .. نه ..

15. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

یکی از دوستام میخاد جت بخره
    قبلاً میگفت اون دکمه وسطش همون که شبیه الماسه خیلی بزرگه و زشته
    وقتی از نزدیک دیدش و گرفتش دستش نظرش کلاً عوض شد ... حالا میخاد بخرتش
    شما هم از نزدیک ببین خوشت میاد
    بعدش اگه ویندوز موبایل میخای میتونی صبر کنی امنیا لایت بیاد قیمتش 315 دلاره
    اینترفیسش تاچ ویز 2 ه ... وقتی بیاد احتمالاً ویندوز 6.5 روشه اگهاز تاچ ویز خوشت نیومد میتونی خاموشش کنی از اینترفیس 6.5 استفاده کنی
    باتریشم عالیه

17. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

X1 رو از نزدیک خودم زیاد دیدم ؛ قیافش رو دوست دارم ... ولی کوکی رو دیده بودم بنظرم قیافش معمولی بود ولی وقتی خریدم دیدم خیلی زیبا تر از اونی بود که فکر می کردم.
    خوب بنظرم بد نباشه X1 رو حذف کنیم ... لایت و جت باقی موندند .
    مهمترین برتری های لایت نسبت به جت چیه ؟( و اگه شد برعکسش رو هم ذکر کنید ، برتری های جت به لایت)
    ممنون.

19. این کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •