کسی نبود کمک کنه؟![]()
ببینید آپدیت فریمور پنل توسط یوزر به هیچ وج پیشنهاد نمیشه احتمال صدمه دیدن پنل خیلی هستش , بهتر هستش شما زنگ بزنی نمایندگی و جویا بشی ببینی فریمور جدید اومده و آیا تغییر محسوسی داشته نسبت به فریمور قبلی یا خیر .امیر جان من مدل 32LH70Yr رو خریدم و یه مشکلی با زیرنویس فارسی دارم میخواستم آپدیت کنم تا شاید مشکل برطرف شه. میتونی واسم firmware جدیدشو پیدا کنی و نحوه آپدیت رو توضیح بدی؟ اصلا چطوری باید بفهمم نسخه فعلی firmware اون چیه؟
معمولا آپگرید فریمور از طریق پورت usb انجام میشه از طریق ریختن فریمور در حافظه اکسترنالی مثل فلش و وصل کردنش به پنل .
تو منو تلویزیون اگه شما وارد بشی معمولا در قسمت تنظیمات کارخانه ای یا مشخصات فنی ذکر شده قسمتی هستش شماره فریمور به همراه تاریخ آپدیت ذکر شده(بسته به هر پنل و مارک متفاوت هست)
به طور مثال شماره گذاری از فریمور مدلی از براویا سونی klv-w550_35685u این نشان دهنده فریموری هست واس پنل های اروپایی سونی.
معمولا نام گذاری r در آخر مدل پنل مربوط به قسمت خاورمیانه میشن .
در کل داداش عزیز همنطور که قبلا عرض کردم پنل های ال جی ریجن آسیایی به طور سخت افزاری فاقد امکانات مالتی مدیا برا پخش فایل های hd هستن دلیلشم که ذکر کردم مربوط به متفاوت بودن چیپست های گذاشته در هر دو ریجن هست بنابرین شما وقتی امکان سخت افزاری ممکن رو ندارید با تغییر امکانات نرم افزاری چیزی به دست نمیارید و با eror مواجه میشید !
موفق باشی.
Last edited by Ami R 940; 08-01-2010 at 14:06.
متاسفانه مال من ضمانت نداره
مشکلش هم جدی نیست ها فقط اینکه وقتی زیرنویس srt فارسی رو میخونه حرف "ک" رو نشون نمیده گفتم شاید آپدیت شه درست شه. البته من با روش های دیگه براحتی زیرنویس رو لود میکنم مشکلی هم نداره
اگر علاقه به آپدیت فریمور دارید(البته نه واس پخش movie ) یه سر به سایت ال جی بزنید ,معمولا فریمور های جدید در سایت کمپانی سازنده عرضه خواهد شد .
دوستان این مدل 40or46B650 میگن یکیش ساخته مالزی با منوی فارسی و اون یکی ساخت اروپا با منوی انگلیسی.
اینکه نوع مالزیش منوی فارسی داره به نظرتون در اینکه یک فیلم رو که با USB رو تلویزیون پخش میشه به صورت زیر نویس فارسی بدون مشکل نشون بده تاثیر داره یا نه؟؟؟
بعد کدوم یک از این دو بهتره؟؟؟(هر چند میدونم اینجا جاش نیست)
مرسی
Last edited by ebi66_boukan; 01-02-2010 at 01:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)