تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: مشاوره خرید اینبار برای خودم !!

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

راستی دوتا سوال دیگه
    هیوندای کوپه چطور ؟!؟
    این فروش اعتباری که توی سایت piico.ir زده چیه ؟!
    Last edited by AmiRreZA_RAcEr; 26-12-2009 at 22:38.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام !!
    بودجه به تقریبا 35 تومن افزایش پیدا کرد !
    کیا سراتو 2010 خیلی چشممو گرفته :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته خیلی خیلی چشممو گرفته !! برعکس سراتو 2009 که خیلی زشته این خیلی قشنگه ! البته تاحالا این مدل رو از نزدیک ندیدم !
    کسی در موردش چیزی میدونه !؟ قیافش خوبه !؟ قیافه ی پشتش خوبه ؟!؟!
    بقول دوستان چون کارت سوخت هم تا چند وقت دیگه کلا از بین میره ، این فاکتور رو از بین فاکتورهام حذف میکنم !

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام !!
    بودجه به تقریبا 35 تومن افزایش پیدا کرد !
    کیا سراتو 2010 خیلی چشممو گرفته :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته خیلی خیلی چشممو گرفته !! برعکس سراتو 2009 که خیلی زشته این خیلی قشنگه ! البته تاحالا این مدل رو از نزدیک ندیدم !
    کسی در موردش چیزی میدونه !؟ قیافش خوبه !؟ قیافه ی پشتش خوبه ؟!؟!
    بقول دوستان چون کارت سوخت هم تا چند وقت دیگه کلا از بین میره ، این فاکتور رو از بین فاکتورهام حذف میکنم !

منظورت از سراتو 2009 همون سراتو 2007 ه دیگه؟؟!! به نظر من که اونم خیلی قشنگ بود!
    در موردش میدونم موتور 156 اسبی داره! مدل 2 لیتریش وارد ایران میشه! واردات شخصی ها کی لس و گرمکن صندلی هم دارن! اما اطلس خودرویی ها صندلی چرمی نداره! کی لس هم نداره! توش کیفیتش خوبه اما به پای مزدا 3 نمیرسه! در کل ماشین خوبیه! قیافه هم که سلیقه ایه! اما یه پیشنهاد! یه چند وقت صبر کن سراتو کوپ وارد بشه بعد اون رو بخر! من خودم 2-3 تا بیشتر ندیدم! فوق العاده اس!
    یکی اینکه کروز کنترل چیه !؟؟!
    کروز کنترل کارش ثابت نگه داشتن سرعته! بیشتر بدرد اتوبانها میخوره اونم تو بلاد کفر! اینجا تا کروز رو روی 100 تا ست میکنی یکی میاد تو لاینت مجبوری ترمز بزنی و کروز از مدار خارج میشه!
    از کیا سراتو خوشم اومد میشه یکم در مورد مشخصاتش توضیح بدید ؟!؟!؟!قیمتش ؟!!؟
    سراتو نسل قدیم تا چند وقت پیش 29.900 فروشش بود! الان با 25-26 تومن میشه یدونه تمیزش رو گیر آورد! نسل جدید هم که فعلا رو 38 تومنه! کوپ هم که کم وارد شده من تا 43 هم قیمت دیدم! نسل جدید رو اطلس خودرو یه سری محدود وارد کرد! بقیه رو بعد از تعطیلات کریسمس وارد میکنه!
    راستی چرا جنتو رو نمیگید ؟؟!؟!
    برای اینکه بیشتر ماشینیه که رقباش لول شون پایینتر از این گزینه هایی که ما راجع بهش بحث میکنم! رقباش پارس ELX و 206 هستن!
    ماکسیما خیلی گنده و قدیمیه فکر نکنم به دردم بخوره !! یا به دردم میخوره !؟!؟؟! !!
    والا من هرچی ماکسیما سوار دیدم یا طرف خودش جوون بوده با دلش جوون بوده! پیر ماکسیما سوار خیلی کم دیدم!
    این تیپ ترونیک چیه ؟! همون دنده اتوماتیکه ؟!!؟
    دنده اتوماتیک که قابلیت تعویض دستی رو هم داره! در کل واسه سبقت گیری تو جاده و اتوبان خیلی به کار میاد! ولی نبودش هم همچین اذیت کننده نیست!
    آقا این یاریس من با آمپرهاش مشکل دارم ، میترسم دلمو بزنه ٍ یه بار که نشستم پشتش یه حالی بود ، خیلی عجیب بود ! راستی شما یاریس هاچبک منظورتونه یا سدان !؟؟!
    مطمئن لاش بعد نیم ساعت رانندگی عادت میکنی و بقیه ماشینها دلت رو میزنه! هاچبک یا سدانش هم بسته به سلیقه اته! من طراحی اروپایی هاچبکش رو بیشتر میپسندم!
    توی این خودروها که گفته شد کدوم تیپ ترونیکه ؟!؟!؟
    بین پیشنهاد های من مزدا 3 و سراتو تیپ ترونیک دارن! یاریس هم اتوماتیک معمولیه!
    آی سی رو با چند تومن میتونم گیر بیارم ؟!؟!؟
    گفتم که نقدی 38 و 700! شرایطی هم 41 و خورده ای در میاد! مورد دست دوم هم فعلا چیزی ندیدم!
    آزرا چی ؟!؟ خیلی خوشم میاد
    ماشین خوبیه! اما اشکال زیاد داره! با موتورش باید خیلی محترمانه رفتار کرد! سری های اول هم که مشکل لنت ترمز داشتن! هربار که بنزین میزدی باید لنت هم عوض میکردی!
    مورد دیگه ای بود در خدمتیم!

4. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ممنوووووووووووووووووووووو وووووووووووووون از پاسختون
    بله از 2009 منظورم 2007 بود !!!!! :43:
    میگم این سراتو کوپ که گفت چقدر باید واسش صبر کنم ؟!؟! با چه قیمتی ؟!؟!؟ آخه 43 تومن که تو رنج من نیست ! اون موقع ارزونتر میشه ؟!؟! چه تفاوتهایی با همین سراتو 2010 داره ؟!؟!
    در کل بنظرتون سراتو 2010 ماشین خوبیه ؟!
    واسم صبر کردن مشکل نیست فقط یکم بیشتر در مورد این سراتو کوپ بگید ببینم میارزه صبر کنم ؟! چون فکر کنم اگه اینکارو بکنم با یه تیر دو نشون زدم ، هم ماشین 89 گرفتم هم کوپ !!
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

راستی این سراتو کوپ فضای پشتش مثل هیوندای کوپه اس ؟!؟! هیوندای کوپه که خیلی کوچولوئه !!!!!!
    مصرف سوختش چی ؟؟!
    چنتا عکس ازش دیدم خیلی خوشکله ! البته سراتو 2010 هم خیلی خوشکله ! اصلا جفتشون خوشکلن !! کدوم تیپ ترونیکه دندشون ؟!
    چیکار کنم !؟!؟
    Last edited by AmiRreZA_RAcEr; 27-12-2009 at 18:38.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنوووووووووووووووووووووو وووووووووووووون از پاسختون
    خواهش دارم!
    میگم این سراتو کوپ که گفت چقدر باید واسش صبر کنم ؟!؟! با چه قیمتی ؟!؟!؟ آخه 43 تومن که تو رنج من نیست ! اون موقع ارزونتر میشه ؟!؟! چه تفاوتهایی با همین سراتو 2010 داره ؟!؟!
    باید یه مدت صبر کرد تا یه چندتا بیشتر ازش وارد بشه دیگه! همین الان هم چندتایی اومده! پایینترین قیمتی هم که دیدم داره 39 تومن بود رنگ قرمز! تفاوتهاش اینه که رینگهاش فرق میکنه! موتور 2.4 لیتری داره! استایل بدنه هم کوپه اس! تودوزی هم فرق داره!

در کل بنظرتون سراتو 2010 ماشین خوبیه ؟!
    از نظر من ماشین های کره ای همشون یه ...اند! من اگه پول ژاپنی داشته باشم کره ای نمیخرم! اگر هم پول آلمانی داشته باشم ژاپنی نمیخرم!

چون فکر کنم اگه اینکارو بکنم با یه تیر دو نشون زدم ، هم ماشین 89 گرفتم هم کوپ !!
    ماشینهای وارداتی مدلشون به میلادی میخوره نه به شمسی! مگه سمند ال ایکس سال ه که مدلش بشه 89! میشه 2010
    راستی این سراتو کوپ فضای پشتش مثل هیوندای کوپه اس ؟!؟! هیوندای کوپه که خیلی کوچولوئه !!!!!
    اصولا ماشینهای کوپه 2 نفره اس حالا بعضی از کوپه ها 2+2 هستش اما اون دو نفر خیلی باید ناقص الخلقه باشن تا تو اون ماشین جا بشن! چون ماشینی که بخواد جای کافی واسه 4 سرنشین داشته باشه میشه کوپه 4 نفره مثل ب ام و سری 6!
    مصرف سوختش چی ؟؟!
    واسه ماشین بالای 30 تومن که دیگه مصرف نباید مهم باشه!(دارندگی و برازندگی!)
    مصرفش زیاد نیست! موتور 4 سیلندر 2 لیتری که مصرفی نداره! مشابه مزدا 3 میشه! تو شهر حدود 11-13 حساب کن! جاده هم 8-9!
    کدوم تیپ ترونیکه دندشون ؟!
    جفتشون!
    چیکار کنم !؟!؟
    اگه الان ماشین میخوای مزدا 3 تیپ 3 بگیر(رنگهای سفارشی قشنگی میزنن روش! خوراک دختر بازیت میشه!) اگه میتونی 3-4 ماه صبر کنی صبر کن سراتو کوپ بردار!

8. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

12

مرسیییی بابت زحمات شبانه روزیتون جهت راهنمایی خریدن ماشین واسه ما بدبخت بیچاره ها !!
    اتفاقا تا لپتاپمو خاموش کردم فهمیدم چه گافی دادم و نوشتم مدلش 89 در میاد ولی دیگه حسش نبود بیام پست رو ادیت کنم !
    من کلا فروردین سال دیگه گواهینامه میگیرم ولی از بس هول ماشین دارم میخوام زودتر بگیرم ولی واسه همین میگم زیاد سختم نیست بخوام تا فروردین دیگه صبر کنم !!!
    البته تا جایی که اطلاع دارم کیا توی شرکت های کره ای از همشون بهتره !
    خوب با این پول که فکر کنم ماشین ژاپنی مثل کمری دست دوم بشه گیر آورد ! مزدا 3 هم که میشه گیر آورد ( ژاپنیه دیگه ؟!؟! ) من خودم مزدا 3 دوس داشتم ولی از بس زیاد شده خیلی دلمو زده !!
    آخه من قبلنا هر گوشی میخریدم سریع جواد میشد و پر میشد !
    6600 خریدم که دیدم پسفردا دست همه هست
    عوضش کردم K750 گرفتم که اونم ...
    عصبانی شدم رفتم 5700 خریدم که دیدم ای بابا ..... ( توی اصفهان پر شد !! ))
    VIEWTY خریدم که اونم ای یخورده ای جواد شد ولی باز بهتر از قبلیا بود !
    خر شدم رفتم 5800 گرفتم که دیگه از زندگی نا امید شدم دیدم همه دنیا 5800 دستشونه !
    الان دیگه رفتم DIAMOND 2 گرفتم دعا کنید این جواد نشه !
    ------------------------------------------------------------------
    سراتو یعنی اینقد سوختش بالاست ؟!؟! توی شهر 11-13 !؟؟؟ اینکه همون ماکسیما میشه که !! مطمئنید ؟!! سراتو 2010 یا سراتو کوپ ؟!
    حالا از بین این گزینه به نظرتون کدوم بهتره ؟!؟!؟
    سراتو 2010 صفر
    سراتو کوپ
    کمری دست دوم
    مزدا 3 تیپ 3
    هیوندای کوپه
    ---------------------------------
    راستی با این پولا بی ام دبلیو بم نمیدن ؟!؟!؟
    کلی تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسیییی بابت زحمات شبانه روزیتون جهت راهنمایی خریدن ماشین واسه ما بدبخت بیچاره ها !!
    بـــــــــــــــــلــــــ ـــــــــــــه!
    من کلا فروردین سال دیگه گواهینامه میگیرم ولی از بس هول ماشین دارم میخوام زودتر بگیرم ولی واسه همین میگم زیاد سختم نیست بخوام تا فروردین دیگه صبر کنم !!!
    به! ما فکر کردیم الان تنها غصه ات نداشتن ماشینه! پس تا همون فروردین صبر کن(اگه فروردین بخوای بگیری اردیبهشت میاد!) ماشین زود بخری هی سوارش میشی بدون گواهینامه میزنی ملت رو شل و پل میکنی!
    البته تا جایی که اطلاع دارم کیا توی شرکت های کره ای از همشون بهتره !
    دوو از همشون بهتر بود! الان هم کیا-هیوندای حرف اول رو میزنه! تو بازار امریکای شمالی کیا به واسطه گارانتیش داره پادشاهی میکنه!
    مزدا 3 هم که میشه گیر آورد ( ژاپنیه دیگه ؟!؟! )
    ژاپنیه! طراحی مزدا ژاپن! با همکاری فورد امریکا در بخش فنی!
    من خودم مزدا 3 دوس داشتم ولی از بس زیاد شده خیلی دلمو زده !!
    اونجوری بخوای حساب کنی باید بری ماشین کانسپت بخری که هیشکی نداره! حتما خوب بوده که هر ....! رفته خریده دیگه!
    خر شدم رفتم 5800 گرفتم که دیگه از زندگی نا امید شدم دیدم همه دنیا 5800 دستشونه !
    یادش بخیر! اولین 5800 تو این فروم رو من خریدم! اونموقع خوشحال بودم 600 تومن دادم یه گوشی شاخ! بعدا همه خریدن 290 تومن! فهمیدم رفته تو پاچه ام!
    سراتو یعنی اینقد سوختش بالاست ؟!؟! توی شهر 11-13 !؟؟؟ اینکه همون ماکسیما میشه که !! مطمئنید ؟!! سراتو 2010 یا سراتو کوپ ؟!
    بابا کجا 11-13 میشه ماکسیما! با ماکسیما سر گاز بری بقالی سر کوچه 16 تا میسوزونی! من با ماکسیما اتومات صدی 23 هم سوزوندم!
    حالا از بین این گزینه به نظرتون کدوم بهتره ؟!؟!؟
    سراتو 2010 صفر
    سراتو کوپ
    کمری دست دوم
    مزدا 3 تیپ 3
    هیوندای کوپه
    مسلما با من باشه میگم اولویت با ماشین ژاپنیه!
    1- کمری 2- مزدا 3-سراتو کوپ 4- هر ماشین دیگه ای به غیر از هیوندای کوپه!
    راستی با این پولا بی ام دبلیو بم نمیدن ؟!؟!؟
    با این پول دبلیوش رو هم بهت نمیدن!
    فکر میکنم بشه 318 اتاق E46 گیر آورد اما کارکرد بالاش رو که دیگه ماشین نیست! تابوته!

11. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ممنان !!!
    پس فعلا میریم سر کمری !! با این پولا کمری چی بم میدن !؟؟!؟!؟
    البته یادش بخیر یکی میگفت فرقون نو بهتر از بنز دست دومه !!! راست میگفت !؟!؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس فعلا میریم سر کمری !! با این پولا کمری چی بم میدن !؟؟!؟!؟
    GLX و SE میتونی گیر بیاری! (SE یکم سخت تره!) فقط دو مورد رو دقت داشته باش!
    کمری کیلومترش دستکاری نشده باشه!
    سفارش عربستان نباشه!(یه بال مضخرف پشتشه که آدم یاد کوهان شتر میافته! رینگ شم خیلی بیریخته! قالپاق پیکان خوش استیل تر از این رینگ هاست!)
    البته یادش بخیر یکی میگفت فرقون نو بهتر از بنز دست دومه !!! راست میگفت !؟!؟
    به اون یکی بگو هر وقت به تو بنز دست دوم دادن بده به من! من براش 4 تا فرقون نو میخرم! بنز سواری لیاقت میخواد! فرقون سواری همونم نمیخواد!

14. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •