توي سايتاي مين بوردا زياد چيزي مينويسه ششما باور نكن . شما هم با همون f4 كه ميگه آپديت كن و گزينه 2 رو هم بذار و تنظيماتم يه بار ريست كن .
توي سايتاي مين بوردا زياد چيزي مينويسه ششما باور نكن . شما هم با همون f4 كه ميگه آپديت كن و گزينه 2 رو هم بذار و تنظيماتم يه بار ريست كن .
ببین من 100 درصد نمیگم مال رم هستش.حدس من و خیلی ها این هست.
اگر به جواب رسیدی من رو هم مطلع کن.من که 1 ماهه بیخیالش شدم.
من رفتم تو ستاپ زده بود 45 درجه الان هم هیچ مشکلی ندارم یه کاری هم کردم که اون صفحه ی خطا رو سریع رد کنه سرعتم هم خیلی خوب شده داغ نمیکنه و پردازنده در حالت بی کار 802 میشه
ممنونم خدانگهدار
اصلا نگرفتی چی میگم.توس ستاپ دمای چی رو دیدی آخه؟اونجا فقط دمای سی پی یو هست و مادربرد.
یه کاری کردی؟چه کار کردی آخه؟فقط میتونی بوت اول رو بزاری رو هارد تا سریع رد بشه.
موفق باشی.
چقدر زود بیخیال شدی....
درضمن ورژن f4 برای این مادربرد وجود خارجی نداره.شماها با این راهنمایی هاتون پس چرا 1 ماه که اینجا پی گیر بودم به جوابی نرسیدین؟جالبه واقعا
در ضمن من هم یکماه هست که دارم کار میکنم و مشکلی نیست.مگه قراره سیستمت منفجر بشه؟
خواستی اون پیام رو برداری که موفق نشدی.
برادر من شما بگو من برای چی پی گیری کنم؟ من که هیچ مشکلی ندارم قبلا مشکل سرعت و بوت شدن ویندوز رو بالا اومدنش بود که حل شده فعلا . انشا الله همین جوری بمونه
در مورد اینکه گفتید نسخه یا ورژن ب4 برای بایوس وجود خارجی نداره
من دوباره رفتم دیدم وجود داره اینم صفحه ی دریافتش
تو این صفحه از اف 1 تا اف 5 وجود دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما اگر فقط میخواین اف 4 رو دانلود کنید بفرمایید این پایین لینکش موجوده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد دما من همون طور که حدس زدید دمای پردازنده و مادر برد رو دیدم مادر برد که خیلی دماش کم تر بود. شما دیگه دمای چی رو میخواین بدونید؟
من اگر شما راهی رو بلدید و نمی خواین من رو و سیستمم رو موش آزمایشگاهی کنید خیلی خوشحال میشم راه حل شما رو برای برداشتن اون پیغام بدونم. اگر راه حلی دارید بگید من خیلی خوشحال میشم.چقدر زود بیخیال شدی....
شما گفتی بایوست رو آپدیت کن اگر مشکلی نداشت بگو.
من بایوسم رو اپدیت کردم گفتم مشکلم حل شد ولی اون پیغام مونده. همون روز که رفتم مدرسه به معلم سخت افزارمون گفتم ایشون گفتن از این اشتباه ها پیش میاد و شاید در آینده حل بشه ولی اگر هم نشد دوباره آپدیت نکن چون درست نمیشه. اون سیستم الان کاملا اپدیت هست.( در کل گفت به خاطر یه پیغام اینقدر بهش گیر نده)
این بود کل اون چیزی که من میدونستم
اگر راه حلی دارید لطف کنید بگید
راستی در مورد اینکه شما گفتید برای این مادر برد اصلا ورژن اف 4 وجود نداره شما دقیقا مدل و ورژن مادر بردتون مثل من هست اصلا؟
روی جعبه ی مادر بردتون یه کتغذ چسبوندن که سریال و ... رو روش نوشته رو همون کاغذ یه جا نوشته
rev.1.0 ببینید مال شما دقیقا همینو نوشته یا اینکه نوشته 1.1؟ احتمالا برای شما 1.1 هست که میگی اف 4 نداره.
آقا مال من 1.0 هست
موفق باشید
f4 براي rev1.0 هست ولي rev1.1 خودش از اول f4 رو داره .درضمن ورژن f4 برای این مادربرد وجود خارجی نداره.
مشكل دما چيه ؟ عكس بذار تا بگم .از speedfan يا ...
سلام
من هم این مادربرد رو ئارم و یه AMD 955 روش انداختم
مشکل من با این مادربرد اینه که دمای CPU تو حالت عادی و بیکار 42 -43 درجه است و وقتی یه بازی رو اجرا میکنم فنش وحشتناک کیچرخه و اعصاب آدم و خرد می کنه
آیا این طبیعیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)