تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 64

نام تاپيک: خرید یه سیستم خیلی خفن تا 2.500 یا خرید مک ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ممنونم که نظر دادی

البته چه عجب یکی یه نظری داد ( قابل توجه مدیران سایت )

دوست عزیز نه من هنوز سیستم رو نخریدم اما توی همین هفتهخ میخوام بگیرم

درضمن دوستان به نظر شما مادربورد P6T7 WS SuperComputer از rampage II gene بهترنیست ؟

درضمن یکی یه مشورت به من بده :

برای کیس و پاور

بلخره همین پاوری که من نشون دادم بهتر هست برای این سیستم یا پاور گرین

کیس همینطور

ممنون میشم یکی یه راهنمایی درستو حسابی بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه naruto_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

من كيس و پاور رو گرين پيشنهاد مي كنم
    كيس:
    Green Orbit
    Power :
    Green Gp-885B
    مادر بورد P6T7 WS SuperComputer زياديه بخدا
    همون جه نه خوبه ولي اگه بهترش رو مي خواي رمپيج اكستريم بگير
    سري رمپيج عاليه
    سوالي بود در خدمتيم

3. این کاربر از naruto_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز دمت گرم که اومدی ونظر دادی با این که توی امضات نوشتی که به خاطر امتحانات کم تر میای بازم اومدی ونظر دادی

اگر میتونستم 1000 بار دکمه تشکر رو میزدم

دوست من راجبع کیس من نظر شما رو دارم هم خیلی قشنگ هست و هم توش از یه نظر خیلی خوبه اونم این که سیم های پاور ولو نیست

اما یکی از دوستام میگه سیستم خنک کننده کیس vanguard بیشتر نظر شما چی هست ؟

اما در مورد مادربورد یه علت که من این P6T7 WS SuperComputer بیشتر میپسندم و میگم این به خاطر جاهای PCI هست چون من چند کارت جانبی دارم که به خام اون ها رو نصب کنم جا کم میارم اما روی مدلی که گفتم جا هاش بیشتر هست

در این مورد نظرتون چی هست

ممنون میشم زود جواب بدین

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اما در مورد مادربورد یه علت که من این P6T7 WS SuperComputer بیشتر میپسندم و میگم این به خاطر جاهای PCI هست چون من چند کارت جانبی دارم که به خام اون ها رو نصب کنم جا کم میارم اما روی مدلی که گفتم جا هاش بیشتر هست
    سلام....
    خرید همچین مادربرد اصلا جایز نیست....این مادربرد معمولا برای سیستم های Work Station استفاده میشه.... خریدش چیزی به جژء ضرر برای افراد نداره........شما به جای این برد میتونید از برد هایی با قیمت پایین تر ه هیچ تفاوتی برای شما با این برد ندارند استفاده کنید.......
    رابطه با Power Supply ...هم شما در واقع دارید هزینه ای میکنید که اصلا به درد شما نمیخوره....همونطور که جناب Stream اشاره کردند....:
    یشنهاد من اینه که روی قطعاتی هزینه کنید که واقعا وجودشون در سیستم محسوس باشه ... مثلا اضافه کردن یک SSD حجم پایین و سریع یا خرید یک مانیتور نیمه حرفه ای..
    یک سری قطعات بگیرید که فقط هدف رسیدن به Profermance بی نهایت (غیر قابل استفاده)...و بیهوده نباشه......

با توجه به Game/Application ها امروز یک سیستم با مشخصات :

MB:Ega X58 SLi
    CPU:Intel i7 920 2.66GHZ @ 3.8GHZ
    گرافیک هم هزینه زیاد برای HD5970 نکنید.......شما میتونید یک HD5870 یا 2 تا HD5770 رو CrossFire کنید.........
    پاور هم احتیاجی نیست از برند های گرون قیمت مثل Cooler Master/Corsair.....استفاده کنید چون در اصل برای شما تفاوتی نداره......
    میتوندی از سری پاور های جدید گرین استفاده کنید که P/P بسیار عالی دارند......Green 1035W /1235W .......

موفق باشید....

6. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یک سری قطعات بگیرید که فقط هدف رسیدن به Profermance بی نهایت (غیر قابل استفاده)...و بیهوده نباشه......

با توجه به Game/Application ها امروز یک سیستم با مشخصات :

MB:Ega X58 SLi
    CPU:Intel i7 920 2.66GHZ @ 3.8GHZ
    گرافیک هم هزینه زیاد برای HD5970 نکنید.......شما میتونید یک HD5870 یا 2 تا HD5770 رو CrossFire کنید.........
    پاور هم احتیاجی نیست از برند های گرون قیمت مثل Cooler Master/Corsair.....استفاده کنید چون در اصل برای شما تفاوتی نداره......
    میتوندی از سری پاور های جدید گرین استفاده کنید که P/P بسیار عالی دارند......Green 1035W /1235W .......

موفق باشید....
    تا حالا کجا بودی دوست عزیز

خیلی ممنون که اومدی و نظر دادی اما باید بگم که در مورد مادربورد من هم خیلی دلم میخوادکه کم تر هزینه بکنم و سیستم خوبی هم داشته باشم

اما چون تجربه چندین بار جمع کردن وارتقا دادن سیستم رو دارم تر جیع میدم از مادربورد های متفرقه

منظورم به جز گیگا و ایسوز چیزی نخرم وخواهشا اگر توی همون سری P6T که مثل همون مدلی که گفتم باشه

به خصوص قسمت پی سی آیش بود معرفی کنید

اما در مورد پاور من هم نظرم روی همون گرین 1235W هست

اما 2 تا سئوال داشتم

فقط بهم نخندین ( بیشتر منظورم راجبع سئوال دوم هست )

1 این SSD چه ویژگی هایی داره و وجودش چه اثری تو سیستم داره

2 توی بعضی از کیس ها دیدم که از پاور روی مادربورد و بعضی از قسمت های دیگه یه شلنگ سبز رنگ رد شده میخواستم بپرسم اون دستگاه چی هست و نقش تو سیستم چی هست ؟

ممنون میشم یه توضیح راجبع اون هم بدین

چند تا عکس هم ازش میزارم

داره خودمونی میشه morbidtale82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.
    این سیستمها بیشتر به درد گیم میخورن تا بازی سازی. به جای اینکه هزینه زیادی برای سی پی یو و کارت گرافیک مخصوص بازی کنار بذاری توصیه میکنم به فکر هارد ssd و کارت گرافیک برای کارهای گرافیکی باشی مثلا سری quadro از ان وی دیا. در ضمن مانیوتور بزرگ که خوب کالیبره بشه و رنگها رو درست نشون بده تو کار گرافیک مهمه. مثلا سری cintiqاز wacom.

9. این کاربر از morbidtale82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    این سیستمها بیشتر به درد گیم میخورن تا بازی سازی. به جای اینکه هزینه زیادی برای سی پی یو و کارت گرافیک مخصوص بازی کنار بذاری توصیه میکنم به فکر هارد ssd و کارت گرافیک برای کارهای گرافیکی باشی مثلا سری quadro از ان وی دیا
    با توجه به قیمت و P/P اصلا توصیه نمیشه.....
    اما چون تجربه چندین بار جمع کردن وارتقا دادن سیستم رو دارم تر جیع میدم از مادربورد های متفرقه

منظورم به جز گیگا و ایسوز چیزی نخرم وخواهشا اگر توی همون سری P6T که مثل همون مدلی که گفتم باشه
    ببینید این طرز فرک شما کاملا غلط هست و اگر همین طرز فکر رو داشته باشید قطعا برای همین سیستم ضرر میکنید.....
    ببینید برند هایی دیگه مثل Evga/Foxconn/MSI........بسیار برند های عالی و مرغوبی هستند...و نمیتوان گفت که حالا هر برندی بهتر از اونها یا ضعیت تر از اونها هست....شما باید با توجه به امکانات و Performance/Price سیستم انتخاب کنید....

2 توی بعضی از کیس ها دیدم که از پاور روی مادربورد و بعضی از قسمت های دیگه یه شلنگ سبز رنگ رد شده میخواستم بپرسم اون دستگاه چی هست و نقش تو سیستم چی هست ؟

ممنون میشم یه توضیح راجبع اون هم بدین
    این یک نوع کولر هست به نام Water Cooler یا خنک کنند آبی..........قیمتش هم 140 به بالا هست و خریدش هم به شما توصیه نمیشه.....چون در واقع فرقی در Performance سیستم شما نداره.... حتی اگه شما برای مصرف 24/7 پردازنده خودتون رو تا 4000MHZ همOverclock کنید..!

خیلی ممنون که اومدی و نظر دادی اما باید بگم که در مورد مادربورد من هم خیلی دلم میخوادکه کم تر هزینه بکنم و سیستم خوبی هم داشته باشم
    بیینید همانطور که گفتم برای شما یک P6T DLX/MSI X58-Pro/MSI X58 Platinum/.......(Mid rage با یک Rampage II Extreme/ Evga Classified/Giga X58-Extreme هیچ فرقی نمیکنه..........همه این مادربرد ها از همه لحاظ جواب کار شما رو میده.....

ما در مورد پاور من هم نظرم روی همون گرین 1235W هست
    باز هم بستگی هب قطعات شما داره شاید یک Green 1035W هم جوابگو شما باشه.....

موفق باشید.....

11. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه naruto_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

ببين اون عكسي كه گذاشتي مربوط ميشه به يه ليكوييد كولر يا خنك كننده اي كه براي خنك كردن از مايعات استفاده مي كنه و اصلا هم براي شما كارايي نداره!
    اين ها وقتي استفاده ميشه كه مي خواي در حد تيم ملي اور كلاك كني!
    مادر بورد رو اگه من بودم همون Rampage II Extreme رو مي گرفتم
    فكر نمي كنم چيزي كم داشته باشه
    بازم ميگم سوالي بود در خدمتيم (حالا دير و زودش رو به بزركواري خودت ببخش چون امتحانات رو سرم ريختن)

13. این کاربر از naruto_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بازم ميگم سوالي بود در خدمتيم (حالا دير و زودش رو به بزركواري خودت ببخش چون امتحانات رو سرم ريختن)
    قوربون معرفتت

والا فعلا دارم فکر میکنم میگم فقط در اون مدل مشکلم سر

PCI هستش که اگر بخوام اونو بگیرم مشکل دارم

یه مدل گیگا هم امروز دیدم به نظرم بد نیومد

مدل GA-X58A-UD7

البته بازم باید فکر کنم

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان من یه نظر سنجی میخواستم بکنم

به نظر شما درمورد گرافیک

2 گرافیک 5850 بهتره یعنی به صورت کراس فایر ویا

1 عدد 5970 ؟

البته قیمت هاشونم که همین العان گرفتم به این صورت بود

5850=325.000
    5970=700.000

در کدوم حالت بهتر جواب میده ؟

فقط خواهشا جواب بدین چون شنبه میخوام برم سیستم رو بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •