تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 10 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 94

نام تاپيک: بهترین خرید کارت گرافیک تو رنج قیمت 220

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما به دوستان بگید که این گرافیک برای بازی تو مانیتور full hd کاملا با مشکل رو به رو هست!!
    در بعضی بازی ها که کم هم نیستند، نباید در حداکثر تنظیمات انتظار فریم ریت 40 به بالا داشته باشید. من خودم اگه مانیتور full hd داشتم، هیچ وقت برای بازی سراغ 5770 ، 4870 ، GTX 260 و پایین تر نمی رفتم .

2. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

از نظر شما بیش از 25% اختلاف کارایی محسوس نیست!؟! اتفاقا اختلاف کارایی این دو خیلی زیاده(Dx10-10.1)

اینکه 5770 منطقی تر هست درسته ولی دلایل بی ربط ندید...
    دوست من فکر کنم شما زود قضاوت کردی اینکه 4890 تونسته تو یک بازی 20 درصد اختلاف فریم داشته باشه که شرط نیست اگر میخواهی من هم چند تا برات بنچمارک بذارم تا ببینی که تو اون بازی ها 5770 خیلی بهتر عمل کرده شما باید میانگین اختلاف ها رو در نظر بگیری نه یک بازی خاص .
    این دو کارت عمرن با هم اختلاف 25 درصدی داشته باشند تازه مطمئن باش در آینده نه چندان دور با ارائه درایورهای جدید شرکت ATI این اختلاف کم وکمتر خواهد بود بازی های دایرکس 11 هم که کم کم داره میاد اون موقع میشه قضاوت خیلی بهتری در مورد این کارتها انجام داد شما در مورد اختلاف قدرت این کارتها تحقیق بیشتری انجام بده حتما به نتایج خوبی میرسی
    اختلاف اینها محسوس هست ولی من 5770 رو انتخاب میکنم
    در بحث اور کلاک هم با توجه به ساختار 5770 و دمای کمتر و مصرف کمتر اون اورکلاکش خیلی بهتر و آسانتر انجام میشه تکنولوزی multi display هم در آخر یاد آوری بکنم
    در آخر این بحث ها فقط برای اینه که دوستمون بتونند بهترین انتخاب رو انجام بدن در نهایت هم تصمیم با خودشون هست
    Last edited by mehryazdan; 22-12-2009 at 02:49.

4. این کاربر از mehryazdan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

هر دوی این کارتها رو دارم ودر حال حاضر 4890 واقعا بیش از یک سرو گردن از 5770 سره

پاورم هم AcBel 470 قدیمیه و با 4890 هم هیچ مشکلی نداره

4890 رو تازگی گرفتم از برند force3d به قیمت 210 ، واقعا سیستم خنک کنندش شاهکاره ، دما از ۶۰ خیلی بالاتر نمیاد و ۲ تا فن بزرگ داره که روی این دما بیشتر از 35 ٪ دور بر نمیدارند

به جز یه ویز ویز خفیف که 5770 هم داره صدائی ازش نمیشنوم

کلا از خرید 5770 پشیمون هستم چون روی رزولیشن مونیتورم ( 1680*1050 ) بازیهائی مثل crysis warehead رو نمیشه روی ماکزیمم دیتیل اجرا کرد و مرتب فریز میکنه

ولی 4890 مثل بلدزر فریمها رو جارو میکنه

6. 2 کاربر از nima_hl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نیما جان منم پاورم مثل پاور شماست .
    یعنی واقعا برای 4890کم نمیاره؟
    از کجاگرفتی کارتو؟

8. این کاربر از alireza2099 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

5770 سفایر یا گیگابایت .

10. این کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست من فکر کنم شما زود قضاوت کردی اینکه 4890 تونسته تو یک بازی 20 درصد اختلاف فریم داشته باشه که شرط نیست اگر میخواهی من هم چند تا برات بنچمارک بذارم تا ببینی که تو اون بازی ها 5770 خیلی بهتر عمل کرده شما باید میانگین اختلاف ها رو در نظر بگیری نه یک بازی خاص .
    خیر!

گفتم به طور متوسط بیش از 25% نه 20% من با چند بنچمارک غیر واقعی و ...کاری ندارم این چیزی هست که اختلاف این دو کارت حداقل حداقل به طور متوسط 20% (DX 10-10.1)در ضمن تو بازی های DX11 هم که تست شدن بازم نتیجه مشخصه خوب نگاه کن!!!:

این دو کارت عمرن با هم اختلاف 25 درصدی داشته باشند تازه مطمئن باش در آینده نه چندان دور با ارائه درایورهای جدید شرکت ATI این اختلاف کم وکمتر خواهد بود بازی های دایرکس 11 هم که کم کم داره میاد اون موقع میشه قضاوت خیلی بهتری در مورد این کارتها انجام داد شما در مورد اختلاف قدرت این کارتها تحقیق بیشتری انجام بده حتما به نتایج خوبی میرسی
    مثل اینکه شما خیلی تحقیق کردی!!! عمرا که هیچ مشخصا 4890 25% بهتر بوده! خیر کمتر و کمتر نخواهد بود بحث روند افزایش کلی کارکرد رو قبول دارم و اصلا اونقدری نیست که قابل بحث باشه بعد هم روی سیستم تستهای خود سازنده و موقع عرضه درایور همیشه افزایش کارایی های عجیبی میبینیم که رو سیستم یوزر به هیچ عنوان اینطور نیست!بلکه تو خیلی موارد کمتر هم بوده! DX11 هم همین الان برای متخصصین مشخص هست!بازی مثل Crysis 2 اگه بخواد 5770 با DX11 رندر کنه فریم زیر 20 هست!!!رزولوشن باید کم بشه یا تنظیمات در ظمن هیچ بازی خاص دیگه ای هم قرار نیست بیاد!که از الان 5770 متوسط براش گرفته باشی و اون موقع جوابگو باشه!

در بحث اور کلاک هم با توجه به ساختار 5770 و دمای کمتر و مصرف کمتر اون اورکلاکش خیلی بهتر و آسانتر انجام میشه تکنولوزی multi display هم در آخر یاد آوری بکنم
    بحث مصرف در واقع اختلاف دماش با 4890 خیلی خیلی کمه!و مصرف هم تقریبا همینطور! !اورکلاک رو اصلا قبول ندارم چون 4890 هم به خوبی اور میشه مولتی مانیتور رو که همه دارن!!!چیزی که منظورت بوده eyefinity هست که خودت بری تحقیق بیشتر کنی حتما متوجه میشی اولا کسی که می خواد برای گیم 3 تا مانیتور داشته باشه و رزولوشنهای فوق بالا هیچ وقت 5770 نمیخره و البته قطعا 5770 توان این پردازش رزولوشن بالا رو نداره!!!حتی برای full hd که میگن مشکل داره من میگم مشکلی نیست ولی باید تنظیمات گرافیکی کم بشه!...

در آخر این بحث ها فقط برای اینه که دوستمون بتونند بهترین انتخاب رو انجام بدن در نهایت هم تصمیم با خودشون هست
    بله برای همین سعی کنید نظرات معتبر و مستند و منطقی بدین!الان همه سایتهای معتبر سخت افزاری برای کاربرد فقط گیم 4890 1 گیگ اور شده رو انتخاب هوشمندانه تری میدونن!

اینم اضافه کنم سر این قضیه 5770 یه سری وارد کننده ها و فروشنده ها خیلی تبلیغ کردن و می خوان هر طوری شده این قطعه رو به عنوان بهترین انتخاب این رنج معرفی کنن من فقط بحثم اینه که 5770 به هیچ عنوان بهترین انتخاب این رنج نیست!!یعنی کسی الان این کارت رو میگیره به خیال آینده نگری و ...اما تو بازی های فعلی که 20-25% کمتر کارایی داره و تو بازی های آینده هم اصلا نمیتونه با DX11 درست کار کنه و مجبوره رزولوشن یا تنظیمات رو کاهش بده که اصلا دیگه افکتهای DX11 مشخص نمیشه!و...

در ضمن پست قبلی هم دوستمون هم مقایسه 5770 و 4890 رو انجام داده و هم به قیمت خوب یک برند دیگه از 4890 اشاره کرده همه چیز مشخصه بحث بیخودی نکنید!برای اثبات اینها هم (هر چند مثل روز روشنه!) تعداد بسیار زیادی بنچ مارک و چارت و نظر و نقد و بررسی از معتبری ترین سایتهای سخت افزار + تست عملی (شخص خودم و خیلی از دوستان و ...) موجوده اگه شما دوست داری وقت منو و خودتو و سایر کاربرها رو هدر بدی و این بحث بی مورد رو ادامه بدی من حتما اینجا قرار میدم کاربرها خیلی راحتتر قضاوت خواهند کرد!
    Last edited by Kianoosh; 22-12-2009 at 14:18.

12. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا شما راست میگی این همه بنچمارک تو سایتهای معتبری مثل Tom'shardware معتبر نیست ولی این بنچمارکها ی شما معتبر هست من اصلا نه فروشنده هستم نه 5770 دارم و نه 4890 که بخوام تبلیغش رو بکنم ولی شما یک جوری صحبت میکنین که انگار نماینده 4890 هستین من اصلا کاری به فروشنده ها هم ندارم چون اونها چیز زیادی نمیدونن که بخواهم طرفداریشون رو بکنم در ضمن عقیده هر کس مورد احترام هست شما نمیتونین کسی به خاطر داشتن نظری محکوم بکنید اینکه شما میفرمایین پست بیخودی ندید احساس میکنم شما تحمل شنیدن نظرات دیگران رو ندارید

در مورد دما و مصرف هم مشخصه شما داری کاملا جانبدارانه قضاوت میکنی دیگه الان همه میدونن مصرف 5770 با 4890 چقدر فرق میکنه متاسفانه شما داری این مورد رو هم انکار میکنی و میگی اختلاف خیلی کمه در مورد دمای و مصرف دو کارت و هم خودتون برید در این آدرس ببینید چطور چشمتون رو به واقعیت میبندید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیگه هم نمیخواهم پستی بدم دیگران هم میتونند خودشون در مورد نظرات ما قضاوت بکنند
    Last edited by mehryazdan; 22-12-2009 at 13:39.

14. این کاربر از mehryazdan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا شما راست میگی
    بله که مطمئنم!خب خدا رو شکر که قبول کردی!

این همه بنچمارک تو سایتهای معتبری مثل Tom'shardware معتبر نیست ولی این بنچمارکها ی شما معتبر هست
    گفتم که دوست من از همه سایتهای معتبر تامز هم جزئی از اونها هست متاسفانه تو کشور ما خیلی از کاربرها با همه سایتهای سخت افزاری آشنایی ندارن و یک اسم خیلی زود معروف و معتبر میشه!و باقی نا معتبر!

تعداد بسیار زیادی بنچ مارک و چارت و نظر و نقد و بررسی از معتبری ترین سایتهای سخت افزار + تست عملی (شخص خودم و خیلی از دوستان و ...) موجوده
    من اصلا نه فروشنده هستم نه 5770 دارم و نه 4890 که بخوام تبلیغش رو بکنم ولی شما یک جوری صحبت میکنین که انگار نماینده 4890 هستین
    من نماینده منطق و حق هستم!و اصلا هم هیچ جا برای برند مدل و نظر شخصی و یا عد ه ای سودجو نظر ندادم و صحبتی نکردم!اینجا قصد ما کمک به کاربر هست....شما اگه یک پست از من پیدا کردی که طرفداری برند مدل وارد کننده و یا آدرس و ... بود حتما مطرح کنید!نه مثل افرادی که تابلو!هستند و هر جا میرن یه برند یه مدل و هر چی تو دخل موجود باشه یا برای تبلیغش قرار داد بسته باشن و ... !!
    اگه طرفداری و جانبداری بود انتخاب 5770 برای این مورد رو معقولتر نمیدونستم با توجه به پاور...هرچند الان که با 210 میشه یه 4890 خوب خرید قضیه کاملا فرق می کنه!
    ن من اصلا کاری به فروشنده ها هم ندارم چون اونها چیز زیادی نمیدونن که بخواهم طرفداریشون رو بکنم
    بله موافقم اکثر فروشنده ها اینطور هستند

در ضمن عقیده هر کس مورد احترام هست شما نمیتونین کسی به خاطر داشتن نظری محکوم بکنید
    عقیده هر کسی برای خودش قابل احترام هست ولی وقتی قصد بسط دادن (مشورت و راهنمایی)باشه اصلا اینطور نیست!

من کسی رو محکوم نمی کنم!و نگفتم پست بیخود ندید گفتم بحث بیخودی نکنید!همیشه عرف بر این هست کسی که ادعایی مطرح می کنه(5770 بهتر از 4890 یا بهترین انتخاب این رنج و ...) باید مدارک مستند و معتبر و منطقی بیاره و نظرش رو ثابت کنه وقتی کاملا مشخص این ادعا اشتباه هست و من یا سایر کاربرها اینو رد می کنن دیگه جای بحث الکی نیست که کسی که اومده مشورت کنه سردرگم بشه!

ددیگه هم نمیخواهم پستی بدم دیگران هم میتونند خودشون در مورد نظرات ما قضاوت بکنند
    بله قضاوت خیلی ساده هست تو این مورد ...

خب شما ویرایش کردی و یه چیزی اضافه کردی منم مجبورم پاسخ بدم:

در مورد دما و مصرف هم مشخصه شما داری کاملا جانبدارانه قضاوت میکنی دیگه الان همه میدونن مصرف 5770 با 4890 چقدر فرق میکنه متاسفانه شما داری این مورد رو هم انکار میکنی و میگی اختلاف خیلی کمه در مورد دمای و مصرف دو کارت و هم خودتون برید در این آدرس ببینید چطور چشمتون رو به واقعیت میبندید
    در مورد جانبدارانه صحبت کردن نخونده میگیرم!!مثل اینکه شما خیلی شناخت نسبت به من نداری من اصلا نمی خوام در مورد افراد دیگه و مسائل حاشیه ای اینجا صحبت کنم پس بهتره قبل از اینکه این چنین چیزی رو به من بگی فعالیتهای قبلی منو بررسی کنی...

بله اختلاف دمای و مصرف 4890 و 5770 کمه!!مخصوصا دما طوری که سازنده اختلاف پاور مورد نیاز رو 50 وات اعلام کرده (450 و 500) !!! iهر چند دوستان میگن که با 485 یا 470 هم کاملا پایدار بوده 4890 اون دیگه مشخصات سایر قطعات هست!در ضمن دوست عزیز چیزی که شما بهش توجهی نمی کنی توی لینکی که دادی هم بهش اشاره شده برند و مدل محصول هست یک GPU با توجه به کلاکها طراحی و نوع خنک کننده دما و مصرف متفاوتی داره!!معیار استاندارد مرجع هست نه برند اورکلاک شده و یا خنک کننده ضعیف ...

در مورد مصرف شاید کمی حق با شما باشه به طوری که پاور خیلی تعیین کننده هست برای انتخاب(مثل این مورد که چون پاور روی مرز هست یکم انتخاب باید دقیقتر باشه از نظر ارزش ارتقا پاور) اما در مورد دما و اورکلاک اصلا قابل قبول نیست و به هیچ عنوان ادعایی که مطرح کردی رو اینطور موارد تایید و اثبات نمی کنن!!

اینم قسمت جزئی از مستندات:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از نظرات منطقی و بحثهای دوستانه همیشه استقبال می کنم...

با تشکر و موفق باشی
    Last edited by Kianoosh; 22-12-2009 at 15:28.

16. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

13

کار به بحث هایی که تو این تاپیک و تاپیک های دیگه شده ندارم .. فقط چند نکته رو که جدیدا اتفاق افتاده یاد آوری می کنم :

1 - قیمت کف Radeon 5770 1GB DDR3 در بازار تهران کاهش پیدا کرده و 200 الی 205 هزار تومان هست ( حدوا 15 % ازران تر از 4890 )

2- در آخرین ورژن درایور Catalyst که توسط AMD/ATI ریلیز شده ، حدودا 10% افزایش کارایی کلی در برخی از APP ها فقط در مدل های سری 58XX و 57XX مشاهده میشه .. این مقدار در 3DMARK Vantage ( استانداردترین تست گرافیکی موجود برای DX 10 ) بسیار مشهود دیده میشه ..

همچنین در تست DX 11 مثل S.T.A.L.K.E.R. – Call of Pripyat هم حدودا 6% افزایش کارایی خالص مشاهده شده ..

این تصویر، تستی هست که خودم از Radeon 5770 در کلاک های استوک از 3DMARK Vantage گرفتم :

تست GPU موجود در 3DMARK Vantage یکی از ایزوله ترین ( از نظر درصد دخالت توانایی پردازنده و حافظه ) تست های موجود برای محاسبه قدرت خالص GPU هست که خیلی از کمپانی های شناخته شده هم این تست رو به عنوان یکی از ملاک های اصلی برای مقایسه VGA ازش استفاده می کنن ..

اگر رویو های سخت افزاری رو دنبال کرده باشید، احتمالا اطلاع داشته باشید که در تست های ابتدایی گرفته شده از Radeon 5770 امتیاز GPU موجود در 3DMARK Vantge حدودا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده ...

در حالی که در تست بالا مشاهده می کنید که در درایور جدید این امتیاز حداقل 1k افزایش پیدا کرده ( 9700 ) .. یعنی حدودا 12% .. این امتیاز بسیار نزدیک به Radeon 4890 هست ( حدودا 10k )

==================

پی نوشت :

هدف من از این پست فقط اطلاع رسانی بود ..

هیچ گونه نظری در مورد عرایض دیگر دوستان ندارم ... پس امیدوارم از نقل قول کردن این پست خودداری فرمایید !

18. 8 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

ممنون از تمام دوستان بابت راهنمائیشون
    اما واقعا بهم حق بدین که با این وصف خیلی سردر گم شدم
    من هم به این نتیجه رسیدم که 4890 بهتره اما اینکه برا من و شرایط من بهترینه سوال دارم
    مشخصات سیستمم رو مینویسم ؛من اگه بدونم که پاورم با 4890 جواب میده خوب مطمئنم در خریدش اما درصورت اجبار به ارتقاء پاورم
    خوب واقعا برام مشکله
    حالا ممنون میشم یه بررسی دقیقتر بهم بدین که میتونم 4890 داشته باشم با این پاورم یا نه:
    cpu phenon2 x4 945 3-3.2 ghz
    ram DDR3 1333 4 gig
    m.b giga 770-ud3p
    power green 485w
    در ضمن مانیتورم full hd هستش samsung 22700
    دوستمون که میگن با 470 وات 4890 رو بدون مشکل دارن میشه مشخصات دیگر سیستمشون رو بدن تا دوستان نظر بدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •