سلام مجدد وممنون ازجوابت
یادش بخیر یک "حسین"یاهمون Masterداشتیم توی انجمن که وقتی پست میدادیک پست هم باید بعدش میزدکه بقیه یوزرها بتونن ببینن چی نوشته توپست اولیش!!حالایاداون افتادم
===
آره درسته برای داون کردن میشه بایه سیستم درپیت هم اینکارروکردولی من چون ققط لپ تاپم وایرلس داره فعلامجبورم که باهاش داون هم بکنم (البته حدودیکسال ونیمه که اینکاررومی کنم وسیستم اغلب روشنه شده که 4-5 روزخاموشش نکردم ولی مشکلی براش پیش نیومده...)
===
درموردبوت گرم وبوت سرد فکرمیکنم بوت گرم روزمانی میگن که سیستم روبطورنرمال(ازهمون منوی استارت مثلا) ری استارت کنیم وبوت سردمربوط به وقتی هست که سیستم ازحالت شات داون بوت میشه(یعنی یک فاصله ی زمانی بین شات داون وبوت باشه...این نظرمن بود حالاممکنه اشتباه کنم)
====
اتفاقا تاحالاپیش نیامده که من از روش چکشی برای ری استارت استفاده کنم چون خودمم یکمقداروسواسیم وتاحالاویندوزهیچکدوم ازسیستم هاموعوض نکردم هرازگاهی یک دستی به سروگوششون میکشم واگرنیازی به ریپیرداشتن انجام میدم وهنگ هم نکردن ازموقع نصب(بزنم به تخته)نرم افزارهائی هم که استفاده میکنم کورل+فتوشاپ+3dmaxیک کمکی...وکانورتورهای ویدئویی برای تبدیل فرمت هست ولی معمولاسعی میکنم که کارهای سنگین روبا یکی دیگه ازسیستم هاکه cpuدوهسته ای ورم گرافیک بالاتری داره انجام بدم...
====
درمورد اکروبات وغیره حق باشماست ولی بغیرازآنتی ویروس من بقیه رو گزینه ی آپ دیتشون رو روی اتوماتیک نمیذارم که ازسرعتم کم نشه وبعدسرفرصت میذارم آپدیتشون می کنم
===
برای تست سرعت هم از cmdوبادستورpingهم میشه یک کمی امتحان کرد(البته نه بطوردقیق)
بازم متشکرازتوجه ای