تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 62

نام تاپيک: دانلودرها از چه اینترنتی استفاده می کنن؟

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

با اجازتون چند مورد از تجربیاتم رو بگم

برای کار دانلود به صورت عمده اصلا و تبدا اینترنت ماهواره ای صرف نمیکنه (  حتی اگه از مشکل قانونیش هم صرفنظ کنی ) 

vps  هم به دلیلی که دوستمون گفتند و دسترسی نداریم ممکن نیست 

اینترنت دانشگاه ها هم حتی اگه مسئول سایت باشی محدودیت خاص خودش رو داره و نمیشه همینجوری مصرف کرد 

رووزای عادی استفاده کنی صدای دانشجو در میاد  رووزای تعطیل هم نمیشه  و معمولا چون محیط اداری هست قوانین پیچیده ی خودش رو دااره - مثلا بعضی جاها کلا بعد ساعات اداری بعضی محدودیت هایی میزارن که نمیشه استفاده کرد 

اما اصلی ترین راه دستیابیش اینا هستن :

خط ددیکیت داشته باشی از مخابرات 
    توجه کنین که علاوه بر اینکه گرفتن این خط امکانش خیلی کم هست ولی اگر  بتونی ثابت کنی که برای یه جای خاص ! می خوایش کلی تخفیف خود خط و هزینه ی جانبی شاملش میشه که زیاد با هزینه ی dsl  معمولی فرق نمیکنه ! 

این اصلی ترین راهش

اما راه دیگه ای هم هست : مثلا اینکه در یک isp  کار کنی ولی اینا بعد مدتی جوابگو نیست 
    چون اگه کارمندش باشی مطمئنا رییست بخاطر افت کیفیت شبکش از این کار جلوگیری میکنه 
    اگه شرکت خودت باشه هم اینکارو نمیکنه چون اینقدر دردسر برات بوجوود میاد که ارش این 500 تومنا رو اصلا نداره !!!

در کل کار دانلود زیاد سوودی برا دانلوددر نداره !!! بنابراین استفاده از ماهوار ه DSL  اصلا براش نمیصرفه 
    تنها راهش خط ددیکیت هست که تفاوت ها در نحوه ی بدست آوردنش هست !!!

بعضی مقامات دولتی با اختیاراتی که دارن میتونن این خطوط رو تو خونشون هم داشته باشن که معمولا دانلودر ها از این حالت یا حالت اول که بالا گفتم استفاده میکننن

داره خودمونی میشه rayanehkhabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

تنها راهش خط ددیکیت هست که تفاوت ها در نحوه ی بدست آوردنش هست !!!
    این که گفتی چی هست؟

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم منظور ایشون همون پهنای باند کاملا اختصاصی که به هیچ وجه افت سرعت نداره

اما خیلی خیلی گرون در میاد نمیدونم چوری ایشون گفته ارزون!!!(حتی برای مراکز دولتیش!!!)

تو ایران با اینترنت پول در میارن اونوقت بیان ارزون هم بدند؟

در مورد اون صحبت شما هم بگم من قبلا یک جا دیدم که سرعت 4 مگ (م-ا-هو-ا-ره-ای)میداد ماهیانه 240 تومن اما یادم نمیاد مال کجا بود

بعضی دیگه از اکانتها هم بودند که شما نمیتونستی باهاش وبگردی کنی لینک دانلود رو میدادی به نرمافزار بعد از 10 15 دقیقه رسی-و میشد از ما-ه-وا-ره

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ما هم یه زمانی دانلودر بودیم اما نه برای فروش ! از وایرلس استفاده میکردم و حدود 11مگ سرعتمون بوده .

البته بخاطر آشناییمون با isp محدودیتی از نظر قانونی نداشتم ولی خوب ماهی 400 میدادم .

فعلا هم که تو ترکیه با مشکل مواجه شدم و همین دایل آپ اینجا از سرمون زیاده .

حالا نمیدونم دیگران از چه راهی استفاده میکنن . ولی فکر کنم همین باشه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اون خط ددیکیت هم سرعتی نداره داداش
    dedicated یه خط هست که برای شما تضمین کرده اند سرعتتون از مقدار مجاز خط کمتر نباشه
    یعنی چی ؟
    یعنی وقتی که سرعت 128 گرفتی پول رو کامل به اینها میدی و اونها موظف هستند که سرعت ترانسفریت تو رو از 16 کمتر نکنن
    خیالت هم راحت که بیشتر نمیشه !!
    مخابرات هم یه سری تعرفه داره ولی اینکه میگی دولتی بازم تعریف خودشو داره
    چون فرض مثال طرف باید ماهی 400 بده تا یه اینترنت 512 داشته باشه اونوقت سیستم هم باید بکوب روشن باشه و تا آخر ماه صد گیگ بیشتر کاسب نیست
    خوب کسی که این خط رو گرفته حتما منظوری داشته برای کار خودش بوده که حاضر شده 512 نامحدود بگیره اگه قرار باشه صد گیگ بگیره که میشه همش 50 تومن پس استهلاک سیستم چی پس دانلوها خودش چی ؟
    حساب کردم خیلی سیستم روشن بمونه 24 ساعت بزاره روی دانلود دو ر و بر 110 گیگ در میاد در ماه
    مگه یارو دیگه خیلی مایه دار باشه که بیاد خط یک مگ بگیره که اون هم دورو بر فکر کنم شاید 500 در بیاد خوب کسی که همچین پولی میپردازه ؟ به نظرتون دیوانه است که بیاد برای من و شما گیگی 500 دانلود کنه ؟؟
    نه عزیزم اینها بهشون میگن سود استفاده از موقعیت
    این کار کی میتونه باشه بهتون میگم
    شرکت صبا بیست تا نمایندگی داره فن آوا سی تا نمایندگی داره عصر انتاقل داده ها 30 تا نمایندگی داره
    خوب وقتی جمع بزنیم میبینیم که صد نفر به غیر از هشت تا شرکت اصلی به معدن اینترنت توی مخابرات (( همون سرور اصلیه )) دسترسی دارند
    خوب وسط اینها هم چند نفر جوون خوش دست و نون حلال خور پیدا میشن که این کارا رو بکنن
    البته من تهمت نمیزنم ولی پسرعموی دوستمو مثال میزنم که توی یکی از این شرکتهای دلالی دی اس ال کار میکنه و برای من و پسرعموش که همین دوستمه کلی فیلم جارو میکنه و میریزه توی هارد اکسترنال و میاره خونه

یه عده دیگه هستند که شبها سیستم سرور کافی نت دانشگاه رو روشن میکنن و تا صبح میزارن روی دانلود
    یه عده دیگه هستند که توی شرکت اصلی کارم یکنند و در روزای عادی تورنت میگیرن و در روزای که بار ترافیکی شبکه پایینه دانلودهها رو انجام میدند بدون این که افت سرعت داشته باشند .
    فکر کنم دلائل کافی باشه
    اینترنت ماهواره ای هم به کل تعطیله بنابر مثالهایی که زدم چون واقعا قیمتش سرسام اوره دست کمی از خط ددیکیتد نداره
    و مختص جاهای خاص هست که امکان برقراری ارتباط نیست
    معمولا پایگاههای نظامی سیار در سراسر دنیا از این روش استفاده میکنند
    مثلا امرکیاییهای توی خلیج فارس و ... کلا به درد کسی میخوره که دور از شهر و توی دشت و کوه به سر میبره و میتونن به وسیله این نوع اینترنت به اصطلاح از اوضاع دنیا با خبر بشوند...
    خدا میدونه این دانلودرها از چه طریقی استفاده میکنند

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه بار من به مخابرات رفتم که ببینم خودشون ADSLمیدن که گفتن دادیم به اونایی که ISPدارن مگر اینکه بخواید خودتون ISPباشید که اول 20 میلیون تومن میگیریم +400-500تومن در ماه ...فکر نمی کنید اونا هم همین کار رو کرده باشن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

صرف نمیکنه چون بازم چیزی تهش نمی مونه برای خود دانلودره که برای خودش دانلود کنه
    عملا یک کار احمقانه است که من یه خط 100 گیگی بگیرم و فرضا نود گیگ برای ملت داون کنم و خودم ده گیگ مصرف کنم
    نه نمیشه
    فقط سود استفده ار منابع دولتی مطرح میشه
    که ماشالا ایرانیها در همه جای دنیا ثابت کردند که نون خوردن با دست کج حلاله مثه شیر مادر از اون هم حتی حلالتر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اشتباه ميكنيد بهترين راه براي دانلود در ايران اينترنت ماهواره اي هستش كه ميتونيد با سرعت حداقل 300كيلوبايت در يك ماه دانلود نامحدود داشته باشيد قيمتش هم زير ١٠٠ تومن در مياد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اگه 300 کیلو بر ثانیه باشه که خوبه بد نیست ولی بازم گرونه نسبت به دی اس ال در کشورای دیگه
    ولی بازم گرونه !!!! مفت گرونه

داره خودمونی میشه AMIR TERROREST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اقا تو مالزی فکر کنم یه جایی خوندم چند مگی رو میدن 1500 تا تک تومنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •