تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: نرم افزار exe Decompiler

داره خودمونی میشه Arashpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

12

نقل قول نوشته شده توسط Master_Pa80
    سلام Arashpc جان ،
    دوست عزيز من احساس كردم شما يك كم از دست من دلخور شدي ، اگر اينطوري هست همين جا تمام و كمال عذر خواهي ميكنم و به روي چشم هر چي شما بگيد قبول ...
    فقط اميدوارم من رو ببخشي ...
    من رو اين حساب اين حرف رو زدم كه اكثرا باب شده وقتي لغت " برنامه " مياد توجه همه به سمت فايلهاي اجرايي ميره ...
    در هر صورت من كوچيك شما هم هستم ...
    راستي اون موارد رو هم ديدم ، اكثرا ديكامپايلرهاي ست آپ ها معرفي شده بود ...
    بازم ممنون ...
    موفق و مويد باشي دوست من

سلام دوسته عزيزم مستر جان نه من اصلا ناراحت نشدم خواهش ميكنم دوسته من نيازي به معذرت خواهي نيست چيزي نشده فكر كنم شماهم از من هم ناراحت شدي دوسته من سوتفاهم شده منم منظوري نداشتمو ندارم شما ببخشيد معذرت ميخوام اين هم يه تاپيك مثل همه تاپيكها ست كه مكاني براي بحث وگفتگو هست تا با كمك همديگر به اطلاعات خود افزوده كنيم و مشكلات خود را برطرف كنيم در مورد گفته شما كه هر چي شما بگيد قبول نه من قبول ندارم چون خوب منم خيلي اشتباه دارم و ميتونم بگم همه اشتباه دارن و بايد به كمك همديگر اين اشتباهها و اشكالها رفع بشه من قبلا اين نرم افزارو در يكي از سايتها ديده بودم ولي الان ديگه آدرس سايت رو ندارم تا بگيرمش و براي edit قسمتهاي از يك ويندوز لازم بود و ديدم كه بعضي ها اين اديت رو انجام دادن رو ويندوز
    به هر حال برات آرزوي موفقيت ميكنم اميدوارم دوستهاي خوبي براي هم باشيم و با هم به بحث و گفتگو بپردازيم اگه از من بدي ديدي به بزرگي خودت ببخش

داره خودمونی میشه Arashpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

12

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_bjt
    سلام
    ببينيد سورس كد به هر زباني كه باشه بعد از كامپايل شدن به زبان اسمبلي تبديل ميشه . ميشه هزار نوع كد نوشت
    كه داراي يك ترجمه به زبان اسمبلي باشند . در نتيجه وقتي يك فايل EXE اصطلاحا Decompile بشه فقط يك حالت از
    هزاران حالت سورس كد توليد ميشه كه ممكن غير قابل بررسي باشه . همچنين خيلي از برنامه هاي Windows از
    كتابخانه هاي Dynamic استفاده مي كنند . يعني قسمتي از سورس كد تو اين فايل ها ( DLL ) قرار داره . حالا اگه
    شما Decompile هم كنيد قسمتهاي موجود در اين كتابخانه ها را هرگز بدست نخواهيد آورد .
    متشكرم مهدي جان از توضيحتون خوب ميخواستم ببينم اگه ما اسمبلي بلد باشيم نميشه كاري كرد ؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •