هردو شون خوبن ولی صبا ب________________________________یشتر خوبهاین یک واقعیت است هر چند که واقعیت تلخ است
هردو شون خوبن ولی صبا ب________________________________یشتر خوبهاین یک واقعیت است هر چند که واقعیت تلخ است
من هر دورو داشتم اما 132 خداییش باحال تره و نرم تره کمکهاش وزنشم سنگینتر شده پایدارییه بهتریی پیدا کرده نمیدونم چرا رانندگی بیشتر مزه میده تو 132تا صبا.کولر که میزنی اصلا کم نمیاره.
اینم بگم 132رو پارس خودرو داره تولید میکنه میده به سایپا!
132 زیتونی خیلی بهتره از هرنوع پرایدی
چون هم رنگش خیلی خوشکله و هم امکاناتش کاملتر از پراید هستش (البته نه خیلی)
پراید صبا موتور زیمنس رو هم پارس خودرو تولید میکنه میده به سایپاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پراید من روش زده بود تولید: پارس خودرو
سلامی گرم همراه با تسلیت![]()
امروز یه اتفاق جالب برای من افتاد که گفتم اینجا مطرح کنم البته یه دلیل کوچیک هم میتونه برای برتری صبا نسبت به 132 باشه
بلا نسبت ماشینای شما دوستان امروز یه تاکسی پیکان ( از این گرازه ها) با سرعت 65_60 از پشت زد به ماشین من ( پراید صبا)
بیچاره ماشین من که دمش گرم هیچیش نشد فقط یه خط افتاد روی سپر که اونم فدای سرش ولی اگه 132 بود باید صاحیش فاتحشو میخوند . واقعا باورم نمیشه پراید به این ظریفی اخ نگفت . شایدم من شانس اوردم. ولی تاکسی 2 تا چراغ جلو داغون شد و سپرشم کنده شد و افتاد روی زمین.
Last edited by MCI; 26-01-2010 at 19:18.
الان چه ربطی به 132 داشت؟؟
در ضمن پیشنهاد میکنم شما هم یه نگاهی به داخل جعبه و اطراف زاپاس بندازین
احتمالا چیز های جالب مشاهده کنین
اگه حتی با 30 - 40 کیلومتر در ساعت هم با ماشین شما برخورد کرده باشه مطمئنا از داخل جعبه و اطراف زاپاس بدنه دچار مشکل شده
دمت گرم امير جان . كلي خنديدم !!! اتفاقا اين موضوع واسه پسر عموي من اتفاق افتاد . اونم يه تصادف همينطوري داشت و كلي حال ميكرد كه هيچي نشده ماشينش !!! ولي صندوق عقب رو كه باز كرد پر دهنش شد ...در ضمن پیشنهاد میکنم شما هم یه نگاهی به داخل جعبه و اطراف زاپاس بندازین
احتمالا چیز های جالب مشاهده کنین
پراید ظاهر خودشو حفظ میکنه ولی باطنش مشکل دار میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)