سخت در اشتباهی به نظر من برو ال سی دی سونی سری z550بگیربه قیمت 2300 در بانه در تهران سری 450به سختی گیر می اید چون قدیمی است وسری 550 هنوز نیامده ان همقیمتش 3600000 استتا متوجه شدی تصویر چیه ؟من همه این اینها را بررسی کردهام
سخت در اشتباهی به نظر من برو ال سی دی سونی سری z550بگیربه قیمت 2300 در بانه در تهران سری 450به سختی گیر می اید چون قدیمی است وسری 550 هنوز نیامده ان همقیمتش 3600000 استتا متوجه شدی تصویر چیه ؟من همه این اینها را بررسی کردهام
سلام دوست . قبل از هر چيز بگم كه از بانه نخر كه عين تخم مرغ شانسيه. يكي سالمه يكي تركيده
من اين مدل 42 اينچ شارپ رو پيشنهاد ميدم:
Full HD
RGB PLUS
Native: 2000:1
خوب حالا در مورد كنتراست بايد بگم كه اين Native يعني كنتراست واقعي و كنتراستاي واقعي LCD ها بين 1000 تا 2000 هست. پس اين LCD ماكسيمم كنتراست رو داره.
تصوير20
كيفيت20
دوام20
اينم اسم مدلش ::: LC-42 A83-85M
.................................................. ...................
سلام
جناب عرفان عابدی شما کم لطفی می فرمایید قبل از هر چیزی میفرمایید از بانه نخر .
شما چند تا خریدی که ترکیده باشه فکر نکنم کسی با ملیون پول بده و جنسی با این چنین تعریفی بخره .ما که خودمون فروشنده ایم واسه مشتری هم نصب وتست میکنیم این مدل های ما با مدل های گارانتی دار ایران هیچ که فرقی نداره کیفیتش هم بیشتره چون قطعات که همون قطعات هست حالا واسه سر هم کردنش شاید هم کم آوردن اون گارانتی هم که بابتش 300-400 تومن میگیرن اگر هم دستگاه مشکل پیدا کرد فوقش با 50 تومن حل میشه. میخواهی ما هم بهت گارانتی بدیم![]()
Last edited by saghezshop; 29-12-2009 at 03:22.
با سلام من از بانه خریدم بسیار مردم خوبواز خریدم خیلی راضی هستم
3 تن از نزديكاي ما از بانه جنس خريدن بدون كوچكترين مشكلي من يكي حرف شمارو قبول دارم.
خدمتت اون دوستي كه از native كنتراست 1:2000 ميفرمودن قبلا رو led جديد شارپ كه كنتراست native برابر با 1:2000000 هست خيلي مانور داده بودناگر ميفرمايييد تمام lcd هاي ديگه نسبت كنتراستشون از 1:2000 بيشتر نيست لطفا منبع و نحوه ي اندازه گيري رو بفرماييد تا كاربرا رو واسه خريد محصولاتتون گيج نكنيد
![]()
Last edited by ramincybran; 30-12-2009 at 18:16.
اااا
آي شما كه ramin cybermane???
كيو ميگي ؟ خودتو؟ اينو راست گفته. منم شنيدم وقتي ميخواستم LCD بگيرم كه كنتراست واقعي خيلي كمتر از اين حرفاست و ايا همش تبليغه . البته كنتراست LED چون رنگ مشكي رو خوب نشون ميده زيادتره
به عقيده من هر برندي خاصيت خودش رو داره. مثلا براي كسي كه در آمد كمتري داره X.Vision برند مناسبيه. و براي كسي هم كه پول داره سوني و حالا هر چي.
مهم اينه كه همه اطلاعات درست داشته باشن.
اولا : درود
دوما : شما چرا به خودت ميگيري دوست عزيز؟
سوما:شنيده هارو منم زياد شنيدمشما منبع رو بايد بياري و بعدش نحوه ي اندازه گيري كنتراستو كه خوب صد البته هيچي شركتي تا حالا نگفته مثلا سامسونگ از روش gray to gray اندازه گيري ميكنه كه در مدل ub8500 (بهترين hdtv حال حاضر از نظر cnet) عدد خارقلاده 1:7.000.000 در صورتي كه black level اون چيزي بين v10 و kuro هستش و پايونيير عدد 1:3.000.000 رو واسه اون حساب كرده كه نشون ميده شركتا نحوه ي اندازه گيري كنتراستشون با هم فرق داره.
پنجما:سايتهايي معتبري مثل cnet اين پنل هاي هاي اند(high end( sharp مدلSharp LC-40LE700UN
رو تست كردن كه در لينك زير ميتونيد ببنيد
چكيدش ايناستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The good: Inexpensive for an LCD with LED backlighting; extremely energy efficient; effective video processing that can separate antiblur and dejudder functions; intriguing selection of interactive widgets; superb built-in support including live help with remote access; solid selection of picture controls; plenty of connectivity with four HDMI and one PC input.
The bad: Black levels not as deep as LED and some non-LED-based LCDs; less-accurate grayscale; glossy screen reflects ambient light; minor backlight uniformity issues.
The bottom line: The Sharp LC-LE700UN's LED backlighting doesn't elevate its picture quality beyond the LCD norm, but does help make it the most efficient TV we've ever tested.
اين پنل متاسفانه پرفورمنس 6 گرفته كه واسه يه پنل به اين گروني افتضاح محسوب ميشه(لبته تو ايران )
همونطور كه ميبينيد گفته شده عمق رنگ مشكي(عامل كنتراست) اين led درحد lcd هاست پس لطفا دوستان اينقدر روي كنتراست مانور ندن. همون كه دوستان به شدت با نقل قول هاي تبليغاتي مختلف از ايتنا و نمايشگاه الكامپ سعي در مانور روي اون داشتناز قبيل تنها full led بازار يا صحبت هاي فن گونه از قبيل به ازاي هر پيكسل يه led
سعي در گمراه كردن تاپيك و يوزر ها داشتن.
اگر در ادامه بحثي هست لطفا منبع موثق رو ذكر كنن و با فن بازي و فرافه كني سعي در گمراهي نفرمايند .
درضمن(انشالا ماديران و دوستان پر تلاشش بتونن خوب از اين پنل بفروشن) يا حق.
Last edited by ramincybran; 29-12-2009 at 23:09.
اگه شارپ تلویزیون خوبیه چرا تو سایت های بزرگ نقد و بررسی ازش چیزی نمیگن؟![]()
یه چیزی که در مورد کنتراست می دونم اینه که کنتراست واقعی پایین هست و این کنتراست اعلام شده دینامیک هست یعنی DFC که البته تو مانیتور ها بیشتر این توضیحات را می دن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)