سي دي 2000 تومني قفل نمي خواد. رسانه هاي صوتي تصويري شامل بازي پي سي بازي ايكس باكس بازي پلي استيشن فيلم موسيقي و نرم افزار هست.
سي دي 2000 تومني قفل نمي خواد. رسانه هاي صوتي تصويري شامل بازي پي سي بازي ايكس باكس بازي پلي استيشن فيلم موسيقي و نرم افزار هست.
حالا شما فکر کن ما میخوایم سی دی ندیم و دی وی دی بدیم و 2000 تومنی هم ندیم و 5000 تومن بفروشیم و به این نتیجه رسیدیم که شدیدا قفل لازم داریم.![]()
حالا چه كاري هست ، اين پول بي زبون رو بزاريد توي كار ساخت و ساز.5000 تومن رو بايد 2000 تومن بفروشي به پخشي كه اون 2500 بفروشه به مغازه دار كه اون 4500 بفروشه به خريدار...
باز هم ميگم : سي دي 2000 تومني قفل نمي خواد.
من فکر نمی کنم سود یا ضرر این مسئله براش مهم باشه ...بیشترین سود رو از انتشار ویندوز های قفل شکسته خود آمریکا میبره ...
این بستگی به شرکت نرم افزار مورد بحث هم داره اگه یه غول سرمایه داری مثل ماکروسافت باشه که زیاد
براش تاثیر نداره و فقط میشینه و به حال اونایی که فکر می کنن ازش دزدیدن و سود هم بردن میخنده !
چون که نمی دونن با این کار فقط باعث به عقب افتادن توسعه و پیشرفت کشور خودشون می شوند !
اگه یه غول سرمایه داری نباشه که فقط باید بشینه و دلار های از دست رفته رو بشماره و از مردم دنیا هم
بخواد که از نسخه Warez استفاده نکن !
مثل این بنده خدا ها : ( clickteam Guys )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از Clickteam حمایت کنید ... این برنامه رو بخرید !
به طور جدی با دانلود کردن این نسخه دزدی شما دارید این رو برای ما غیر ممکن می سازید تا توسعه یه همچین
نرم افزار فوق العاده ای رو ادامه بدیم...
اگه شما جوان هستید از دانشگاهتان بخواهید تا یک لایسنس بخرد !
اگه پیر هستید وای بر شما به خاطر دزدیدن از شرکت بزرگی ( خودش میگه) از روی بی نیازی !
خودت بگو چرا شاهکاری مثل Multimedia Builder از سال 2003 به بعد دیگه وارد یک نسخه Major نشده ؟؟
خوب معلومه چون توسعه برنامه متوقف شده ... یعنی به صرفه نیست بیان بشینن و بازم بنویسن !
یعنی اثرات Warez و Software Piracy !
************************************************** *******************************
موافقم پس بیا بیشتر کشش ندیم !فکر میکنم اختلاف نظر ما اینه که شما الان فوکوست روی فروش و سود فروش هست ولی من دارم کل ماجرا رو میگم.. یعنی بازه صحبتمون یکی نیست..
ما بیشتر !البته خوبی حرفمون اینه که لااقل من از شما چیز جدید یاد میگیرم..مخلصیم
************************************************** *******************************
منم موافقم ... چون بازار ما بیش ازاین کشش نداره ... اما اگه واقعا روش وقت گذاشته بشه .اون وقت چرا !سي دي 2000 تومني قفل نمي خواد
خوب اگه قراره همه برن سره زمین کی بره برا پیشرفت ؟؟( فقط گفتم پیشرفت)حالا چه كاري هست ، اين پول بي زبون رو بزاريد توي كار ساخت و ساز
Last edited by amin fear; 21-12-2009 at 00:24.
امين جان من 12 سال پيش در مجله شماره 65 رايانه ، وضعيت امروز رو پيش بيني كرده بودم. خلاصه كلام اين كه سي دي 2000 تومني قفل نمي خواد. مدتي پيش اينها رو اسكن كردم و اينجا گذاشتم تا يك روزي وقت كنم و بروزرساني اش بكنم. اما فكر نمي كنم استقبالي از اين بشه ، به همين دليل كلا بي خيال بروز رساني شدم. اما اين رو بخون ، بد نيست نظرم رو بدوني .
اون مقاله كپي زن خيابان انقلاب مال شخص ديگري هست . چيزي كه من نوشتم موضوع "جنجال استاد رايان روي ماورا" بود. اما اينها دقيقا در يك شماره چاپ شده بود ، موضوع ديدگاه دو گروه برنامه نويس و برنامه فروش در اون زمان بود و چون مربوط به هم ، من هر دو رو اسكن كردم و ارسال كردم .
سلامی دوباره بر دوست عزیز برنامه نویس خودم و تنها کاربر حرفه ای سایت ( من نشان شما رو پیش کاربر دیگه ای ندیدم ) !
مقاله شما رو خوندم ...واقعا جالب بود...به خصوص که حرف دل یک دانشجوی رشته کامپیوتر بوده و اونم مربوط به 12 سال پیش ... ( من اون موقع 8 سالم بیشتر نبود !و هیچ تصوری از کامپیوتر نداشتم !)
اون قسمت مربوط به تفاوت 5 ساله کشور با دنیا و پیش بینی چیزی که امروز بهش رسیدیم واقعا برام جالب بود
حرف های قشنگی بود و چقدر زیبا به جزئیات و مشکلات برنامه نویسی در کشور پرداخته بود ... و از همه مهم تر این که یک برنامه نویس که خودش جزئی از این مسیر بود با این شجاعت حرف زده بود و حتی اعتراف کرده بود
من با این که برنامه نویس نیستم اما به شخصه خیلی از حرف های شما رو در برخورد با دانشجوهای رشته کامپیوتر متوجه شدم و به طور کامل حس کردم...حتی بعضی هاشون رو دیدم که چند تا دستکاری ساده منو
روی برنامه های مختلف دیدن و حسرت میخوردن!
بارها خواستم طرف برنامه نویسی برم اما شنیدن مانند این حرف ها و هم چنین یک مشکل شخصی جلوی منو گرفت...پس تصمیم گرفتم روی صحنه Warez فعالیتو ادامه بدم...
مقاله کپی زن هم جالب بود ! شاید من هم مثل اون بنده خدا باشم ... البته نه کاملا... بیشتر برای سرگرمی
راستی هنوز هم بعد از 12 سال روی صحنه Warez داره فعالیت میکنه ؟ میخوام یه روز برم از نزدیک ببینمش
شرمنده فقط محض کنجکاوی گفتم ...( اون بخش مالکیت کدهای برنامه نویس ها خیلی بامزه بود !)
خلاصه اینکه احتمالا اینجا هم دیدگاه دو گروه برنامه نویس (خاک صحنه خورده ای مانند شما) و برنامه فروش ( بنده بی تجربه) داره نمود پیدا می کنه...
کاملا با حرف های شما موافقم ...
موفق باشید !![]()
Last edited by amin fear; 27-12-2009 at 13:26.
دوستان چرا حرف هایشان را می پیچونن
ساده و روان صحبت کنید مثل من
اگر قفل برای vcd می خواهید بزارین که طلا خرج آفتابه کردن هست
چون اول اینکه هیچ سیستم محلفظتی راست و درستی نمیشه برای فیلم و ذالک پیاده کرده
بلفرض محال هم درست بشه اول و آخر باید در دستگاه vcd player پخش بشه
خروجی رو میده به کارت کپچر و خلاص
اگر قفل برای نرم افزار می خواهید بزارید که اون بحث ش جدا هست
بخودم بگو تا قفل بهت قالب کنم باقلوا !!!!
فقط همچین یه نمور خرج داره.
دیدین چه راحت مطالب رو بیان کردم
همه مشکلات حل شد
جهت تنویر افکار عمومی
شرمنده ... به خدا قصد اون کارو ندارمفقط دوستان دیگه رو ندیدم..
حالا دوست عزیز این که گفتی یعنی چه ؟؟![]()
Last edited by amin fear; 28-12-2009 at 22:08.
منظورم فقط اطلاعرسانی بود، همین
بحث تاپیک را منحرف نکنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)