تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: 4 هسته ای یا core i5 ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نه متاسفانه!
    مادربردها و کلا چیپست X58 بهتر از چیپست P55 تو اورکلاک عمل میکنه
    دوست عزیز شما میفرمائید hwbot رو هم قبول ندارید؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما میفرمائید hwbot رو هم قبول ندارید؟
    دوست من اینجا منظور از اورکلاک اورکلاک کاربردی هست و در کل X58 +920 در مقایسه با P55+860 اورکلاک ساده تری داره

در مورد آورکلاک اصلا با شما موافق نیستم

860 به طور قطع در آور کلاک بسیار بهتر از 920 عمل میکنه
    920 D0 به طور قطع از 860 در اورکلاک کاربردی بهتر عمل می کنه!برای رسیدن به فرکانس 3800-4000 با 920 و 860 شرایط خیلی بهینه ای برای 860 نیاز هست یعنی مینهای رده بالای این چیپ کیفیت ساخت خیلی بالا پردازنده و ... در حالی که 920 d0 با مینهای متوسط هم خیلی راحت به این فرکانسها میرسه معیار ما فرکانس 100% پایدار 24/7 هست نه رکوردهای لحظه ای هر سایتی که با 100 ها ترفند و مود کردن مین استفاده از خنک کننده های گران قیمت و قطعات عالی و... و البته توشون غیر واقعی هم زیاده!بهتره نقد و بررسی ها توجه کنید که برای اورکلاک p55 محدودیت بیشتر عنوان شده این چیپ در کل رده متوسط هست و مقایسه با یه های اند جالب نیست در ضمن برتری نامحسوس 860 در فرکانس پیشفرض فقط در تستهای تک /دو رشته ای هست و علتش هم turbo boost و رسیدن به فرکانس 3.4 در تست!با غیر فعال کردن این ویژگی و اورکلاک دستی به سختی بشه به فرکانسهای بالای 3.8 رسید در ضمن مشکلاتی هم از محدودیت ولتاژ این سری عنوان شده شاید خیلی زیاد نباشه ولی هست!930 وقتی بیاد قطعا تو فرکانس پیشفرض هم از 860 بهتر خواهد بود و با 870 رقابت می کنه و باعث کاهش قیمت چشمگیرش میشه...
    تمام این نتایج هم به کنار خیلی از دوستان این دو رو تست کردن و نظرشون همین بوده...

اینم اضافه کنم hwbot به عنوان مرجع سخت افزار یا اورکلاک کاربردی زیاد مورد قبول نیست!

حالا اگه مدرک معتبری جز نتایج تستهای لحظه ای hwbot دارید که ثابت می کنه 860 در اورکلاک بهتر از 920 هست حتما قرار بدید...

در ضمن طبق لینک خودتون و این نتایج غیر قابل استناد باز هم برتری با 920 هست!!

920:

Best in SuperPi-Best in PiFast-Best in SuperPi 32m-Best in wPrime 1024m-Best in wPrime 32m

860:

Best in overclocking: average gain over default speed.Best in PCMark 2005-Best in CPU-Z

...

Overal best processor: Core i7 920

بازم میگم این اعدادی که باهاش رتبه بندی cpu z -pc markو... ایجاد شده و طبق اون این جدول تنظیم شده نه کاربردی هستند نه قابل دسترس برای همه با هر قطعه و خنک کننده و توان اورکلاکی...
    Last edited by Kianoosh; 17-12-2009 at 21:05.

3. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تا جایی که من می دونم مادربرد های ddr 3 اینتل به شدت دارن افت می کنند چون تا دو سه ماه پیش زیر 250 تومان نداشتن
    استدلال من این بوده با گذشت زمان (6 ماه تا یکسال ) خریدار می تونه انتخاب ها بهتر و خوش قیمت تری داشته باشه
    الان i7 و i5 اول راهشونه مادربردهای که برای اونها هم ساخته می شه هنوز خودشونو نشون ندادن یعنی شرکت های سازنده اونها بعد از مدتی مادربردهایی مطمئن تر و جدید تری می سازن الان ddr3 sata3 usb 3 , ... در راهند پس بهتره پولمون فعلا دور نریزم که نسل جدید به پایداری و قیمت مناسب تری برسن
    البته این شامل افرادی که از لحاظ مالی مشکلی ندارن نمی شه
    ودر آخر من تا آخر امسال به همه دوستان و آشنایانم خودم پیشنهاد بستن سیستم های amd می کنم تا اون ور سال ببینیم چی پیش می یاد.
    سلام بچه ها من این مادر برد خردیم اما مشکل داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    250 تومن
    dual chanel که رم ها رو می زارم بوق ارور رم میده و single chanel بوق اوکی رو میزنه اما سیستم بالا نمی یاد[
    با دو نوع رم تست کردم مشکل از رم نبوده این رم آخری رسما روی جعبش نوشته مخصوص i7 هست (هردو رم مارک پاتریت هست)

یه نفر دیگه رو هم امروز توی بازار کامپیوتر ایران دیدم و باهاش صحبت می کردم گفت که که همین مین رو داشت (رمش gskil بود جزو رم های تایید شده این مادربد توی سایت گیگا ) اما سیستمش بالا نمی اومد

فکر کنم آواژنگ داره جنس خراب توی بازار پخش میکنه
    با رمهای با ولتاژ زیر 1.65 امتحان کن
    مرسی بردمش فروشگاه با 3نوع رم دیگه هم امتحان کردم نشد که نشد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من گفته بودم ddr3 و i7 i5 به پایداری لازم هنوز نرسیدن اینها حرف هایی بود بر تایید استدلال من.

نمی دونم چرا برای استفاده از ddr3 باید ببینی که مادربرد از برندی که میخوای بخری ساپورت می کنه یا نه مگه برای ساخت ddr3 از استاندارد واحدی پیروی نمی کنن؟
    Last edited by mohammadi4net; 21-12-2009 at 00:32.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •