تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 47

نام تاپيک: Adsl / شهر بابل

داره خودمونی میشه yes47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بنده از adsl شرکت شاتل 128 کیلو بابل استفاده می کنم مرا پس از 12 روز با دانلود شبانه هر شب تا سقف 1 گیگ از چند روز پیش محدود کردند و در لیست سیاه و block قرا دادند بهشون زنگ زدم گفتند شما را مرا چرا محدود کردید گفتند شما فقط شبها تا سقف 200 مگ می تونید دانلود کنید و تا اول دوره بعدی همین هست .... گفتم کجای تعهدنامه همچنین قانونی نوشته گفتند این سیاست شرکته واقعا شرکت شاتل حق کاربران را می خوره (الان سرعت دانلود شبانه ام بین 1 تا 5 کیلوبایت) هست ، اصلا دانلود شبانه ندارم و شدیدا از این وضوع به خشم آمدم چرا از اول به کاربرانش راهنمایی نمی کنه الان هم شاتل برای سودآوری بیشتر آمده سرعت دانلود روزانه کاربرانش را تا سقف 256 کیلو افزایش داده برای اینکه حجم ترافیک کاربرانش زودتر تمام بشه و بیاند ترافیک جدید بخرند واقعا که ...
    ااااااااااا..این دیگه ازون حرفا بود..جات بودم میرفم سرویسمو جم میکردم
    قبلش با چه سرعتی شبا دانلود میکردین؟

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

بنده از adsl شرکت شاتل 128 کیلو بابل استفاده می کنم مرا پس از 12 روز با دانلود شبانه هر شب تا سقف 1 گیگ از چند روز پیش محدود کردند و در لیست سیاه و block قرا دادند بهشون زنگ زدم گفتند شما را مرا چرا محدود کردید گفتند شما فقط شبها تا سقف 200 مگ می تونید دانلود کنید و تا اول دوره بعدی همین هست .... گفتم کجای تعهدنامه همچنین قانونی نوشته گفتند این سیاست شرکته واقعا شرکت شاتل حق کاربران را می خوره (الان سرعت دانلود شبانه ام بین 1 تا 5 کیلوبایت) هست ، اصلا دانلود شبانه ندارم و شدیدا از این وضوع به خشم آمدم چرا از اول به کاربرانش راهنمایی نمی کنه الان هم شاتل برای سودآوری بیشتر آمده سرعت دانلود روزانه کاربرانش را تا سقف 256 کیلو افزایش داده برای اینکه حجم ترافیک کاربرانش زودتر تمام بشه و بیاند ترافیک جدید بخرند واقعا که ...
    ااااااااااا..این دیگه ازون حرفا بود..جات بودم میرفم سرویسمو جم میکردم
    قبلش با چه سرعتی شبا دانلود میکردین؟
    منم همین مشکلو دارم!!
    تا چند روز قبل حدودا 1.5 گیگ دانلود داشتم ولی این چند روزه اینجوری شده ...
    بخوام از جای دیگه هم بگیرم میترسم بدتر باشه ...

کسی سرویسی داره که دانلود رایگان شبانه داشته باشه و راضی باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

12

دوست عزیز سرویس شما به علت مصزف بالایی که در زمان رایگان داشتید با 10 نفر مشترک پر مصرف دیگه share شده و این محدودیت چند ضابطه داره : 1.ابتدای محدودیت ؛ پهنای باند از ساعت 1 تا 3 هست و بعد از اون باز میشه تا 8 صبح .2.اگر باز هم در ساعات 3 به بعد دانلود های مکرر داشته باشید ساعات محدودیت شما به کل زمان رایگان کشیده میشه.3.مدت زمان محدودیت از 10 روز تا زمانی که نرم افزار شما رو از بلک لیست بیرون بیاره طول میکشه و بستگی به مقدار مصرف رایگان شما داره.هر چی کمتر زودتر.(اخرین بار خود بنده 43 شب محدودیت داشتم).4.اگر بعد از محدودیت باز هم به عمل دانلود مبادرت ورزید این بار مدت محدودیت شما افزایش پیدا میکنه.5.این که چه کسی بره تو بلک لیست و چه کسی بیاد بیرون دست هیچ شخصی نیست و نرم افزار هوشمند !!! این کارو میکنه.6.در مدت محدودیت هیچگونه صحبت ؛ تماس ؛ ایمیل ؛ چت با مسئولین فنی(که بیشتر به مسئول فروش شبیه هستند)؛دعوا ؛ سر وصدا ؛ مراجعه به دفتر نمایندگی ؛ توضیح عملکرد صحیح خود ؛ صحبت با منطق و بی منطق و ... هیچ ماحصلی به جز خورد شدن اعصاب و شنیدن چرندیات بی پایه و اساس از یک مشت بی سواد ؛ برای شما نخواهد داشت. مواظب باشید که در لیست سیاه ؛ این شرکت سیاه نروید.اگر دنبال اطلاعات بیشتری هستید یا می خواهید ببینید کیا گول شاتل رو مثل ما خوردند به این فروم یک سری بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشت:من این اطلاعات را از بس سر و ته اینترنت رو گشتم تا در موردش بیشتر بفهمم به دست آوردم.واقعا نامردیه ...خصوصا وقتی به اسم نا محدود بهمون می فروشند.من که مصرانه دنبال یک شرکت جدیدم .بعضی از دوستام که پارس آنلاین دارن می گن خوبه،لطفا اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره یا شرکت دیگه ای رو تو بابل می شناسه من رو در جریان بگذاره.مرسی

4. این کاربر از mersede_kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

خب این چیزایی که شما گفتی اگه درست باشه واقعا حرکت مسخره ایه!!

ساعت 1 تا 8 ساعات دانلود رایگانه. تو سایت هم همینو نوشته !! دیگه این مسخره بازیهایی که دانلود زیاد نکنین چیه!! بخوره تو سرشون اون نرم افزار مسخره هوشمندشون!!

منم درباره پارس آنلاین شنیدم ولی متاسفانه اون کامپیوتر نادر باعث میشه طرفش نرم ....

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم درباره پارس آنلاین شنیدم ولی متاسفانه اون کامپیوتر نادر باعث میشه طرفش نرم ....
    چرا مشکل کامپیوتر نادر چی هس مگه؟؟
    من از پارس آنلاین سرویس دارم درکل راضیم ولی حدودا یه ماهه دانلود شبانم تعریفی نره ، و اونم به خاطر سرعت کم نیس واس اینه که همش قطع و وصل میشه

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خب این چیزایی که شما گفتی اگه درست باشه واقعا حرکت مسخره ایه!!

ساعت 1 تا 8 ساعات دانلود رایگانه. تو سایت هم همینو نوشته !! دیگه این مسخره بازیهایی که دانلود زیاد نکنین چیه!! بخوره تو سرشون اون نرم افزار مسخره هوشمندشون!!

پارس آنلاین 3 تا نمایندگی داره تو بابل! یکی آینده روشن ، کامپیوتر نادر و دیگری هم نمایندگی مرکزی. شما از نمایندگی مرکزیش بگیری بهتره. البته مخابرات هم مثل اینکه جدیدا شروع به سرویس دهی کرده!

8. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پارس آنلاین 3 تا نمایندگی داره تو بابل! یکی آینده روشن ، کامپیوتر نادر و دیگری هم نمایندگی مرکزی. شما از نمایندگی مرکزیش بگیری بهتره. البته مخابرات هم مثل اینکه جدیدا شروع به سرویس دهی کرده!
    این نمایندگی مرکزیش که میگین کجا هس؟ بعد کیفیت هاشون که با هم طبیعتا فرقی نداره،درسه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این نمایندگی مرکزیش که میگین کجا هس؟ بعد کیفیت هاشون که با هم طبیعتا فرقی نداره،درسه؟

آدرس : بابل، بالاتر از چهار راه گنجینه، روبروی بانک سپه مرکزی، ساختمان بانک سرمایه، طبقه ۵، واحد ١١

من از آینده روشن نداشتم ولی پشتیبانی نادر خیلی ضعیفه! ولی نمایندگی مرکزیش خیلی بهتره. کیفیتشون یکی هست احتمالا و کیفیت سرویس بیشتر بستگی داره به مرکز مخابراتی تون چون سه شرکت احتمالا پهنای باند مشترکی دارند.

11. 2 کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

چرا مشکل کامپیوتر نادر چی هس مگه؟؟
    من از پارس آنلاین سرویس دارم درکل راضیم ولی حدودا یه ماهه دانلود شبانم تعریفی نره ، و اونم به خاطر سرعت کم نیس واس اینه که همش قطع و وصل میشه
    کلا نادر آدم زیاد جالبی نیست ...

اگه یه کم بیشتر تحقیق کنید متوجه میشید

سرعت شبانه شما چجوریه؟
    شبی چقدر میشه دانلود کرد؟

پارس آنلاین دانلود شبانه رو محدود نمیکنه که؟!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کلا نادر آدم زیاد جالبی نیست ...

اگه یه کم بیشتر تحقیق کنید متوجه میشید

سرعت شبانه شما چجوریه؟
    شبی چقدر میشه دانلود کرد؟

پارس آنلاین دانلود شبانه رو محدود نمیکنه که؟!!

من الان 2 سال میشه از پارس میگیریم. در کل سرعتش خوبه! البته سرویسی که من دارم دیگه ارائه نمیشه(چون سرویس های پارس تغییر کرده) من اگه فول تایم شبانه رو بزارم تا 3.2 گیگ میگیره. البته ماه رمضان و یه چند روز بعدش سرعت خراب بود ولی فکر کنم اون موقع کل کشور مشکل داشت. پینگش هم یه روز خوبه یه روز بعد(برای بازی)!

14. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •