با سلام و عرض ادب
اول اینکه من میخوام یک آرشیو ثابت روی هارد داشته باشم و خیلی بحث سرعت کپی کردن برای من مطرح نیست یعنی یک بار هارد رو پر میکنم و تموم!
اگر واقعا برات مهم نیست به نظر من همان USB را بخر چون مطمئنا هارد eSATA گرانتر خواهد بود + اینکه مادربردی که نام بردی طبق فرمایش دوستمان نه Esata نه Firewire داره!
حالا این سرعت Esata تفاوتی با USB داره از لحاظ سرعت خوندن اطلاعات و سرعت رایت کردن؟
به نظر که باید داشته باشه!

eSATA vs USB File Copy from External HDD

eSATA vs USB PCMark HDD Score from External HDD
اینم اینک سایتش
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت را هم ببین
کد:
طبق گفته این سایت هم از USB , هم از 1394 سریعتره!
یعنی مثلا من میخوام یک فیلم رو ببینم از روی هارد آیا تا اینکه بخوام هارد رو روشن کنم و به اطلاعات دسترسی داشته باشم و فیلم رو اجرا کنم این با USB بیشتر از ESATA طول میکشه؟
کلا من سوالی که برام مطرح بوده اینه که فیلم دیدن با هارد USB به همون سرعت هارد معمولی هست یعنی سرعتی که اجرا میشه و ...
من خودم از روی هارد 1.5 ترابایتی سیگیت فیلم نگاه میکنم مشکلی نداره و همانند هارد معمولی یا همان اینترنال کار میکنه،زمان اماده به کار هم یعنی از زمانی که کابل برق و USB را بزنی تا روشن بشه به 10 ثانیه نمیکشه.
یعنی هم دو ترا داره هم 1.5؟ اون وقت تو بازار ایران هم هست؟
باید باشه!یعنی نقریبا 1 ماه پیش که من تو بازار رضا دیدم بود حالا شاید نباشه!
حالا سوالی که پیش میاد اینه که تفاوت Elite و My BOOK ESSENTIAL فقط در سرعته؟یا از لحظه طول عمر و داغ کردن و ... هم فرق میکنند؟
این لینک را نگاه کن
کد:
تنها فرقش تو E-label است!
حالا E-label چیه؟اینجارو نگاه کن
کد:
قابلیت Hotplug (یعنی همون دکمه روشن و خاموش که دیگه نمیخواد همش کابلش رو بکشی ) بگیرم.
گیرم میاد آیا؟
اگر منظورت از Hotplug فقط وجود دکمه خاموش و روشن است؟!،بله همین مدل
My Book Essential

داره،اما قیافه نداره!
این لینکم نگاه کن صفحه یکی مانده به اخر یه چارت گذاشته یه نگاه بهش بکن خالی از لطف نیست
کد:
امیدوارم مفید بوده باشه