کی؟؟من؟اگه دوستمون اینجا بود میگفت احتمالا یکی از گوشیهاتون ال جی هستش ! !![]()
کی؟؟من؟اگه دوستمون اینجا بود میگفت احتمالا یکی از گوشیهاتون ال جی هستش ! !![]()
امیر رضا ! الان این چه ربطی به مایا داشت ؟یعنی هر کسی که با مایا کر کنه میفهمه 3dها gpu میخواد؟
بله 3d نیاز به کارت گرافیک داره ... ولی شما انگاری عزیزم اشتباه متوجه شدی .. گفتم که تو کارهای گرافیکی جت فعلا با توجه به شواهد که از مکعب 4 وجهی ساپورت میکنه و همینطور بنچمارک ا قویتر از ارنا هستش ...با اینکه Gpu هم نداره ...
وقتی gpu نداره از cpu کمک میگیره که با توجه به اختلاف زیاد ارنا و جت .. فعلا جت قویتره پس دلیلت در بهتر بودن ارنا در کارهای گرافیکی رد میشه ...
ای بابا اومدی گفتی 3d max ها می دونن 3d چیه منم گفتم مایا ها هم میدونن
اولا تو تمام بنچ مارک ها gpu ارینا توسط برنامه شناخته نشده و همین cpu 312 تایی تو نسته تو بعضی جاها با 800 جت رقابت کنه!
من نمی دونم چجوری بگم اقا تو 3d ارینا بهتره به لطف AMD باز من هرچی بگم!
شما برین SMS IDBOX رو درست کنین که 500 تا بیشتر جا نمیشه![]()
Last edited by 4870x2; 11-12-2009 at 13:24.
دست شما درد نکنه چه راهنمایی کردین ما رو !!!!!!!!!!!!!
بابا این بحث ها رو ول کنین سوال هام که تو پست اول رو دادم جواب بدین خواهشا دست از سر این کش مکش بردارین
dimond2 چطوره؟ میشه تاچ و امکاناتی که تو پست اول دادم رو ب آرنا و جت و ویوتی 2 و i8910 مقایسه کنین ( یا نمره بدین یا مرتب کنید ) --- بعدشم نگفتید کارکرده تمیز i8910 و dimond2چند گیر میاد؟
دوست عزیز 4870x2جوابتون رو خوب داد
Last edited by fanoos1; 11-12-2009 at 16:35.
شما هنوز دلیلتون رو نیاوردین...راستی منتظر دلایل و مدارک شما برای اینکه گفتی cpu ی آرینا 600Mhz ه هستیم...![]()
اگه میشه این بحث بچه گانه رو ادامه نده...![]()
آفرین منم موافقم این بحث ها رو ول کنین و یه سوال های ما جواب بدین
حامد جان مطمئنم شما تمام سوالهارو جوابشو داری .. فقط 2 دلی ! .. تا 2 دلیتو برطرف نکنی فایده نداره
دقیقا همین طوره البته فقط در مورد جت و آرنا و ویوتی 2---از شما میخوام یه کم اطلاعات جزیی در مورد diamond 2 و i8910 بهم بدین چون تا به حال اصلا باشون کار نکردم -میخوام وارد جزییات بشین مثلا مقایسه تاچشون یا صفحه نمایشون و اسپیکرشون و... ممنون میشم راهنمایی کنید تا ما راحت از بین اینا انخاب کنیم --راستی هیچ کی نگفت که کارکرده این گوشی ها چند گیر میاد فقط بحث سر این جت و آرنا هست پس ما چی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)