من و شرکت پرند PC Tools Firewall رو پیشنهاد می کنیم.
من و شرکت پرند PC Tools Firewall رو پیشنهاد می کنیم.
با ESET Smart Security هم میشه اونو محدود کرد.
من خودم babylon رو محدود کردم به اینترنب وصل نمیشه.
ممکنه بما بگی اونکه دنبالش توی سیستم ادمین می گشتی کدوم گزینه بود که پیداش کردی؟
اگه دقت کنی از saeed447 تشکر کرده!![]()
ایشون هم گفته:
روش کار :با Firewall خود ويندوز در كنترل پنل هم ميشه اينكارو به راحتي انجام داد كافيه برنامه رو بهش معرفي كني .
فایر وال ویندوز رو باز میکنی در پنل سمت چپ گزینه Advanced Settings رو میزنی..برنامه هایی که میخوای از دسترسیشون به اینترنت جلوگیری کنی توی قسمت Outbound Rules (در سمت چپ) یک rule جدید میسازی (از طریق کلیک روی New Rules در سمت راست)
New Rules:
صفحه Rule Type: در این صفحه Program رو انتخاب و روی Next کلیک کنید...
صفحه Program: گزینه Thist Program path رو انتخاب و روی Browse کلیک کنید و برنامه مورد نظر رو انتخاب کنید و بر روی Nexr کلیک کنید...
صفحه Action: در این صفحه گزینه Block the connection رو انتخاب کنید تا برنامه انتخابی از اتصال بلاک شود ، بر روی Next کلیک کنید...
بر روی Next کلیک کنید...
صفحه Name: در این صفحه نام این قانون رو در کادر Name تایپ کنید....بر روی Finish کلیک کنید...
این روش فوق العاده بود مثل روش internet lock ولی بدیش اینه که شما باید بدونی یک برنامه از کدوم قسمت به اینترنت دسترسی پیدا میکنه و اونوقت بری اونرو block کنی که روش هوشمندانه ای نیست .
ممکنه به نظرم ، فایل اجرایی برنامه رو بلاک کنید ولی باز هم برنامه به اینترنت دسترسی داشته باشه .
اتفاقی که برای برنامه بابیلون من افتاد در حالیکه توسط فایروال ویندوز سون بلاک کرده بودمش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)