اینم لینک عکس جواب!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک عکس جواب!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببين دوست عزيز تو اون عكسي هم كه گذاشتي e^x داخل پرانتزه و z بيرون، اگه بخواي اينو ساده كني ميشه e^zx كه كلا با سوال دوستمون فرق داره، و يك سوال بسيار ساده ميشه كه حتي نياز به تغيير متغيير هم نيست.
اینم لینک عکس جواب!
دوست من آقا افشين دارن درست مي گن قبول كنيد حل شما مخصوص يك سوال ديگه هست كه جوابش فوق العاده ساده هست.اين سوال بسي سخت است
ممنون دوستان از این همه توجه
چیزه خیلی پیچیده شد
اما هنوز با این حساب من به جواب نرسیدم ؟؟؟؟
چارش چیه ؟؟؟
توی سایت Mathway زدم بهم این جواب رو داد :
z^4*e^x+c
نظرتون چیه ؟؟؟؟؟
به نظر من اشتباست، مثلا اگه جاي z صفر بزاريم با اين جوابي كه شما پيدا كردين جواب ميشه صفر ولي اگه خودمون تو انتگرال جاي z صفر بزاريم ميشه ex+c
میشه تابع ریاضیشو بنویسی دوست من تا مشکل همه حل بشه!
از 2حال که خارج نیست یا x^z و کلا یه توان واصه e یا e^x که کلا به توان z رسیده!
سلام
MATLAB با اين دستورات
اين جواب رو ميدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من توی صفحه دوم به دو روش حل کردم ولی متاسفانه مثل اینکه سرورش مشکل داره شده....
روش اول) با تغییر متغیر و گرفتن x^z برابر u حل میشه و انتگرال ساده تر میشه و به یه عبارت انتگرالی به شکل
در میاد که ش یه عدد گویا است و با روش جز به جز حل میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش دوم هم از سری ها حل میشه یعنی نوشتن e^x^z بر حسب بسط مک لورن که منتهی به یه سری نمائی بشه اگه روش کار بشه فکر کنم تابع گاما و اینا رو بشه ازش بیرون کشید....
یا علی
اینا چیه ؟؟؟
یکم سطح پایینتر بنویسید
bobobahman ببینید من دقیقا نمیدونم اما فکر میکنم x توانی برای e هست و Z هم توان X
eh_mn مطمئنید این جوابه آخه خودش دست کمی از یه مسئله نداره ؟؟؟
MasterGeek ممکنه اینی رو که گفتید حلش کنید
من که ریاضیم افتضاحهه اگه این انتگرالها رو میتونستم حل کنم که نیازی به حل این سوال دیگه نبود
در هر صورت بازم تشکر میکنم از لطفتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)