چرا نمی ارزه ؟به نظر من آیوفون نگیر که اصلا به قیمتش نمی ارزه!
چرا نمی ارزه ؟به نظر من آیوفون نگیر که اصلا به قیمتش نمی ارزه!
سلام دوستان
یه مدتی از ایجاد این تاپیک میگذره
من متاسفانه اون موقع به خاطر مشکلی که داشتم نتونستم دیگه دنبال اطلاعات رو بگیرم و بیام انجمن.
میخواستم اگه ممکنه حالا که یه مدت بیشتری از عرضه این دو گوشی گذشته و ضعف ها و ایراداش بیشتر معلوم شده،بازم راهنمایی کنین و با مقایسه منو توی انتخاب کمک کنین.
با تشکر.
سلام
معمولا آیفون تو زمینه ی موبایل فعال تره!
اگر کلاس و زیبایی رو کنار بزاریم!
هر دو خوبن ولی من آیفون رو ترجیح می دم جدیدا باهاش کار می کردم نظرم عوض شده
میخواستم بپرسم ایا gps در 3gs مثل اچ تی سی سریع و روان هستش یعنی سرعت پیدا کردن ماهواره و داشتن برنامه های مختلف جی پی اس مثل نشان دادن سرعت و یا شیب و یا ارتفاع و موقعیت یاب در محل و رهیاب و علامت گذاری مسیر همانند اچ تی سی میباشد لطفا مرا راهنمایی کنید
به نظر من هم ایفون تری جی اس خیلی گرونه
و اگه قیمتها را در نظر بگیریم اچ دی 2 بهتره ...
با این حال سلیقه های مختلف انتخاب میکنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا بحث شده دوست عزیز ،
بیخودی تاپیک نزنید ،
یک توصیه به شما میکنم ؛ با مقایسه بین دو برند به هیچ جا نمی رسید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون اینجا ، متاسفانه اکثرا با تعصب برخورد می کنند!
ممکنه توضیح بدید چرا آیفون در ضمینه موبایل فعال تره؟ و این "معمولا"" که فرمودید یعنی چی؟!!!!!
آیفون کلا" سه تا موبایل تا حالا تولید کرده چه طور از HTC که الان بالای 100 مدل گوشی تولید کرده فعال تره!!!!!!!(گوشیهای با برند HTC و I-mate و........)
دوست عزیز
من قبل از شما گفتم ولی کسی انگار توجهی نمیکنه
به لینک قبل از نوشته خودتون توجه کنید....
منظور armin_software این بود که در زمینه پشنیبانی قویتر هست و برنامه و امکانات بیشتری نسبت به هر برند دیگری (نه منحصرا htc) به گوشیهای خودش میده و هیچوقت ولشون نمیکنه به امان خدا...
ضمنا درسته 3 مدل آیفون بیشتر نداریم اما آمار و ارقام فروش حداقل در یک سال اخیر موفقیت اپل آیفون را نشان میدهد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)