ببخشيد شما ميگيييد شارپ برند ناشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگيد اينو جاي ديگه. شارپ يه برند اصل ژاپنه كه پا به پاي سوني داره رقابت يگنه. اگر ميخواين مقايسه كنيد فقط با سوني. حتي با سامسونگم مقايسش نكنين بيچاررو.![]()
ببخشيد شما ميگيييد شارپ برند ناشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگيد اينو جاي ديگه. شارپ يه برند اصل ژاپنه كه پا به پاي سوني داره رقابت يگنه. اگر ميخواين مقايسه كنيد فقط با سوني. حتي با سامسونگم مقايسش نكنين بيچاررو.![]()
من هم حرف شما قبول دارم شارپ برند خوب و مشهوریه ...!
البته موافق نیستم که نباید با سامسونگ مقایسه بشه .. هر چیزی رو باید با برندهای بهتر هم مقایسه کرد تا بیشتر بشه ازشون شناخت پیدا کرد ... !
این حرف در مورد B6000، B7000 و B8000 در سته ولی مدلهای B8500 و A950 سامسونگ، مدل LH90 ال جی و مدل X450 سونی edge lit نیستند و بهترین Led های جهان از دید ریویورهای مطرحی مثل cnet و ... هستند.
به هر حال این مقایسه برند با برند کار جالبی نیست اصولا باید مدل با مدل مقایسه بشه
اگر دوستان مدل و قیمتش رو مطرح کنند میشه گفت خوبه یا نه
اینجا هم قیمت همه شارپهای مادیران هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ehs_soltany; 08-12-2009 at 12:24.
دوست عزیز شما یه چرخی تو بازار کامپیوتر بزنی منظوره منو بهتر درک میکنی مانیتورهای سامسونگ و LG پر فروشترین مانیتورای بازارن اینو که قبول دارین؟
اي بابا-كي گفته من قبول ندارم. همه ميدونن سامسونگ و lg (تازه بيشتر سامسونگ) جز قويترين هاست در كار lcd و شكي هم توش نيست. ولي عرض كردم خدمتتون كه چون شارپ مثل سامسونگ و ال جي در ايران تبليغات نداره دليل نميشه نامشهور باشه. توي خود ژاپن همه از تكنولوژي شارپ استفاده ميكنن و خلاصه من كه خيلي ميخامش.![]()
آره قبول دارم.اما قبول کن تو ایران همین مارکای معروفی رو که خودشون گارانتی میکن و حتی گارانتی تعویض داره رو اگه خراب بشه باید 1سال دوندگی کنی تا بتونی مانیتورتو تعمیر کنی حالا فرض کن این جنس تو بازار شناخته شده نباشه انوقت دیگه کارت تمومه یا باید اعصاب فولادی داشته باشی یا اینکه قید مانیتورتو بزنی
قربونت. شارپ كه از همه گارانتيش قويتره داداش. ماديران گارانتيشه. تازه از اين خدمات 2 ساعته ها داره كه ...
بدو بدو حراج شارپهههه با گارانتي ماديران![]()
به هر حال هرکی یه نظری داره شما نظرت اینه منم که نظرم رو گفتم
ممنون دوست عزيز بابت نظر زيبات.
اين پست مخصوص كساييه كه دنبال مشخصات شارپ هستند:
اين LED با مشخصات زيره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
![]()
- FULL HD 1080P
- RGB LED
- 100/120HZ fine motion advanced
- HDMI x3
- 12bit LCD Panel
- SRS TruSurround XT
- .4msec Response time
اين هم يك LCD 65 ايچ زيبا
با مشخصات زير:
![]()
![]()
- FULL HD 1080P
- RGB PLUS
- HDMI x3
- .4msec Response Time
- SRS TruSurround XT
و اين هم يك طراحي ديگه از ال سي دي 40 اينچ:
![]()
![]()
- Full HD 1080P
- X-Gen panel
- Utra Brilliant LED and Crystalucent Technology
- Mega contrast 2.000.000:1
- HDMI x 4
- 10Bit Signal Processing with 1 billion colors
- SRS Trusurround XT
البته تو سايت ماديران همه اين جزئيات گفته شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)