وزنت نسبت به قدت کمه!یه 1-12 کیلویی کم داری در حالت نرمال!البته استخون بندیتونم شرطه!
هلوگرام دارش رو بگیر...
ولی nature gift رو بیشتر ترجیح میدم...
فارماتون هم تعریف زیاد میشه ازش ولی خودم استفاده نکردم...
وزنت نسبت به قدت کمه!یه 1-12 کیلویی کم داری در حالت نرمال!البته استخون بندیتونم شرطه!
هلوگرام دارش رو بگیر...
ولی nature gift رو بیشتر ترجیح میدم...
فارماتون هم تعریف زیاد میشه ازش ولی خودم استفاده نکردم...
در كل خوردن روزمره مولتي ويتامين براي افراد سالم مضره چون ويتامين هاي محلول در چربي دفع نميشن / به تبليغات توجه نكنيد
سوال من در مورد مولتی ویتامین هاست....
من مولتی ویتامین رو به خاطر اینکه رژِیم دارم گفتن باید استفاده کنی...
ولی بعضیا میگن سرطانزاست!
مصرف روزی یه دونه اشکال داره؟ بهتر نیس یه روز در میون بخورم؟
مولتی ویتامینمم اینه:
البته مال من همینه فقط این 60 تاییه مال من 100 تایی....
فکر نکنم سرطان زا باشه من 5 ساله هر روز 1 کپسول میخورم و 6 ماه پیش مشاور تغذیه بهم گفت ABC PLUS مصرف کنم بسته 100 تایی 22/500 هست .
ولی از دکتر بپرس ولی فکر نکنم سرطان زا باشه و بجا فکر به مریضی ها به فایده اش فکر کن
چون یک قانون هست تو روانشناسی موفقیت که افکار بد و منفی و فکر کردن به چیزهایی که نمی خواهیم اون چیز رو طرف ما جذب میکنه و به اون گرفتار میشیم .
ABC Plus آمریکایی اصل دارای بارکد کمپانی
![]()
دوست عزیز شما از مولتی ویتامین با فرمولی که ویتامین در حد نیازهای روزانه داشته باشه استفاده بفرمایید اتفاقی نمیافته
البته توجه کنید که از Multivitamin Therapeutic که میزان ویتامینش چندین برابر هست استفاده نکنید که میتواند باعث
مسمومیت با ویتامین شود .
اون موضوع سرطانزا بودن هم هحتمالا منظورتون اون تحقیقی هست که بین سرطان پروستات و فرمولهای ویتامینی انتی اکسیدان
پیدا شده بود . که البته شما توجه بفرمایید اون فرمولها یک ترکییب نرمال ویتامینی نبوده بلکه چندین برابر نرمال حاوی ویتامین C و E
هستند حتی این میزان در برخی موارد بیشتر از حد درمانی است و بهیچ وجه برای فرد نرمال توصیه نمیشوند.
به هرحال مصرف مولتی ویتامینهای معمولی از دو حال خارج نیست
1- بدن شما کمبود دریافت ویتامین دارد که برای شما مفید است
2- بدن شما به اندازه کافی ویتامین دریافت میکند که در اینصورت پول دور ریختن است.
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
در ضمن فراموش کردم بگم رژیم غذایی که باعث کمبود دریافت ویتامین
شود یک رژیم غذایی نامناسب و غیر استاندارد است و من به شما توصیه
میکنم برای ررژیم تغذیه به یک متخصص تغذیه مراجعه کنید .
توجه کنید در یک رِژیم تغذیه مورد تایید از نظر پزشکی شما حداکثر باید 2-3
کیلوگرم در ماه وزن کنید .
مراقب هم باشید، من خودم مولتی ویتامین سنتروم که تصویرش را گذاشتید را تا حدود یک سال پیش مصرف میکردم .
پارسال آزمایش چکاپ کلی دادم و دکترم گفت که آهن خونم زیاد است و اصلاً نباید قرص های مولتی ویتامین مصرف کنم .
مراقب چنین احتمالاتی هم باشید .
همانطور که دوستان گفتند با تغذیه مناسب معمولا کمبود ویتامین پیش نمیاد ولی در شرایط رژیم شاید . البته اگر رژیم اصولی و علمی باشه بندرت مشکل خاصی پیدا میشه ولی چون اکثرا رژیم های عجیب و غریب و کالری های بسیار کم استفاده می کنند مصرف مولتی ویتامین بلامانع است البته با دوز معمول نه با دوز بالا .
در مورد مکملهای لازم در زمان رژیم سولفات روی بهتر توصیه میشه .
از اون جا که من بچه فقیرم و خیلی طفل معصوم هستم!!!
مجبورم به خاطر پول تو جیبی محدودم مولتی ایرانی بگیرم
میخوام نظرتون رو راجع به این قرصا بدونم...
خارجیش گرونه
یعنی بودجه ما ایرانی ها نمیرسه
خوبش 100 عددی 20 هزار تومن
والا من از یکی پرسیدم گفتن خوبه دیگه
هر چی پول بدی اش می خوری
دیگه بی فایده هم که نیست
20 هزار چیه عزیزفارماتون شیشه ی 100 تایی 42 هزارتومان ناقابل
یعنی دونه ای 420 تومن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)