واسه من در زمان بیکاری بین 48 تا 50 در نوسانه.خمیر هم که زدم پس مشکل جیه؟
واسه من در زمان بیکاری بین 48 تا 50 در نوسانه.خمیر هم که زدم پس مشکل جیه؟
سلام.من چون 4 سال با این سی پی یو کار کردم تجربه خوبی دارم.برات میگم :
با دمای 60 درجه هر چثدر هم ازش کار بکشی چیزیش نمیشه.نه مسوزه نه مشکلی.
من وقتی این سی پی یو رو روی سیستمم داشتم صدای فنش زیاد بود.رفتم یک فن خریدم 5 تومن.آوردم خوته خمیر زدم دماش در حالت معولی 77 میشد.فن رو باز کردم و به زور به فروشنده پس دادم و بعتر بکم با دی وی دی خام معاوضه کردم و 2 تومن هم ضرر کردم.و اون فنی که خریدم دور فن رو نشون نمیداد.
به این نتیجه رسیدم که فن خودش رو بزارم بهتره.مگر اینکه فن های 10 تومنی که براش هست مثل فابریک هاش خوب باشن.
شما اگر فنی که دارید فابریک هست و از اول روی سی پی یو بوده...فن رو تا میتونی تمیز کن چون تاثیر داره.
مخصوصا اون قسمت دایره شکل کف فن رو حسابی تمیز کن و اگر خمیر خشگیده از قبل بهش چسبیده با یک شی تیز پاک کن.اگر فن فابریک باشه زیر اون دایره طلایی رنگ هست.
با این دما هم مشکلی پیش نمی یاد.
خودم 3 بار بدون فن سیستم قبلیم رو که برات گفتم روشن کردم و دماش تا 80 هم رسیده.
موفق باشی.
دقت نکردم که گفتی در حالت معولی 35 هست.
اگه وقتی سیستم روشن هست و کاری باش نمی کنید 35 هست خیالت راحت راحت که مشکلی نداره و دیگه بهش فکر نکن.
در حالت کار کشیدن اگر به 60 میرسه از ذات خودش هست و ربطی دگه به خمیر و فن نداره.
دما رو با برنامه Everest چك كردم كه نرمال بود . يه قسمتي اين برنامه داره كه نوشته TJMax ، در موردش سرچي كردم كه نوشته بودن تا اين دما مشكلي براي CPU بوجود نمياد . طبق عكس زير براي CPU من ماكزيمم دما 98 درجه هست و نبايد از اين دما بيشتر بشه :
abfat عزيز شما هم خواستي با اين برنامه چك كن ببين تا چه دمايي مجاز هست .( در بخش motherbord و زيرمجموعه cpuid )
ممنون.می تونید بگید کدوم نسخه.نسخه خانگی یا حرفه ای؟کدوم ورژن؟
الان تو سایتها زده نسخه خانگی 2.20.دانلود کنم؟؟
من كه از ورژن زير استفاده ميكنم :می تونید بگید کدوم نسخه.نسخه خانگی یا حرفه ای؟کدوم ورژن؟
![]()
سلام.من نسخه جدید تر این نرم افزار رو دارم ولی در اون قسمت که گفتین اون درجه ها و اون قسمت ها رو نداره و یا برای سی پی یو من نمیزنه.
سی پی یو من اتلون 620 هست.علت چیه؟
براي Cpu فرقي نميكنه احتمالا نسخه مهندسي اين نرم افزار شامل اين امكانات باشه . من اين نرم افزار رو 5 يا 6 ماه پيش دان كرده بودم .
آقا به نظر من استفاده از اطلاعات بایوس سیستم خیلی بهتر و دقیق تره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)