تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: مگان يا تویوتا ياريس كدام بهتر است؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

امیر جان خداییش ماشین اروپایی استهلاکشون بالاس! حالا فرانسوی ها یه نموره بیشتر از آلمانی ها استهلاک دارن!
    پوريا جان تو علم واطلاعات شما هيچ شكي نيست ولي من زانتيا فرانسوي و آوانته كره اي داشتم هر كدوم رو به مدت حدود 3 سال هر جفتشون عالي بودن و تو اين مدت به جز روغن و لنت هيچ خرجي براي من نداشتن .

در واقع اصلا اینطور نیست! پول کیفیت رو نمیدی! پول کارگر گرون اروپایی نسبت به کارگرهای ارزون آسیایی رو میدی!
    اگه در مورد اسمبلينگ بگي حق كاملا با شماست ولي يه قطعه يدكي كارگر خيلي روش دخل و تصرف نداشته كه بگيم اين موضوع باعث بالا رفتن قيمت شده . تو اينكه ماشيناي اروپايي با كيفيت ترن شكي نيست به عنوان مثال شما يه ماشين مثلا 30 هزار دلاري اروپا ( مثلا BMW 320 i ) با معادل آسيائيش مقايسه كني ( مثلا تويوتا كمري يا هيوندا آزرا ) كاملا مشخصه كه كدومشون با كيفيتتره . اصولا آسياييا براي اينكه بتونن با اروپا رقابت كنن آپشناي بيشتري رو ماشيناشون ميذارن مثلا سانروف آزرا سه حالته هستش در صورتيكه تو BMW سانروف 2 حالته هست .

مگه تو مگان از موتور فرمول 1 استفاده شده که بخوایم این موضوع رو مبنای مقایسه قرار بدیم؟(تنها وجه اشتراک مگان یا فرمول 1 مدل R26 مگانه که به افتخار قهرمانی رنو تو مسابقات ساخته شده!)
    پوريا جان من مگان رو عرض نكردم در مورد رنو عرض من بود . يه بار ديگه پستم رو بخوني مشخصه ( مقايسه كلي بين رنو و تويوتا )

با این گندی که پارس خودرو داره سر این ماشین در میاره معلومه برای تویوتا افت داره یاریسش رو با مگان مقایسه کنیم!
    پارس خودرو بهترين و با كيفيت ترين خودرو هاي مونتاژ داخل رو همونطوركه ميدونن اسمبل ميكونه ( ماكسيما ، مورانو ... ) و كساني كه مگان 2006 وارداتي و مدل 88 مونتاژ داخل رو داشتن نظرشون اين بوده كه از نظر كيفيت هيچ فرقي بين اين دو نبوده و تنها تفاوتشون تو تعداد ايربگهاس . البته تعداد زياد اير بگها هميشه دليل بر ايمني بالاي يه ماشين نيست مثلا شما اگه مزدا 3 و آوانته رو بخواي از نظر ايمني مقايسه كني ميبيني كه آوانته با 2 اير بگ 4/5 ستاره ايمني داره و مزدا 3 با 6 اير بگ 4 ستاره ايمني .
    آخرشم اينكه شما استاد بنده اي و خيلي قبولت دارم .

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

عزیز باید ببینی چی میخوای از ماشین
    یاریس تو رده ی ماشینای اقتصادیه
    اما مگان نه
    فک نمیکنم به جز قیمت هیچ فاکتور مشترکی با هم داشته باشن

3. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

قشنگ از روی علاقه نیست من اگه متوجه بشی گفتم هر دو رو داشتم
    چقدر توضيحت جامع و كامل بود واقعا ياد گرفتم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

آقایون متخصصین یه مقایسه ای بی زحمت بین اپتیما و کمری 2010 هم بکنید ثواب داره تاپیک زیر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •