امیر جان خداییش ماشین اروپایی استهلاکشون بالاس! حالا فرانسوی ها یه نموره بیشتر از آلمانی ها استهلاک دارن!
پوريا جان تو علم واطلاعات شما هيچ شكي نيست ولي من زانتيا فرانسوي و آوانته كره اي داشتم هر كدوم رو به مدت حدود 3 سال هر جفتشون عالي بودن و تو اين مدت به جز روغن و لنت هيچ خرجي براي من نداشتن .
در واقع اصلا اینطور نیست! پول کیفیت رو نمیدی! پول کارگر گرون اروپایی نسبت به کارگرهای ارزون آسیایی رو میدی!
اگه در مورد اسمبلينگ بگي حق كاملا با شماست ولي يه قطعه يدكي كارگر خيلي روش دخل و تصرف نداشته كه بگيم اين موضوع باعث بالا رفتن قيمت شده . تو اينكه ماشيناي اروپايي با كيفيت ترن شكي نيست به عنوان مثال شما يه ماشين مثلا 30 هزار دلاري اروپا ( مثلا BMW 320 i ) با معادل آسيائيش مقايسه كني ( مثلا تويوتا كمري يا هيوندا آزرا ) كاملا مشخصه كه كدومشون با كيفيتتره . اصولا آسياييا براي اينكه بتونن با اروپا رقابت كنن آپشناي بيشتري رو ماشيناشون ميذارن مثلا سانروف آزرا سه حالته هستش در صورتيكه تو BMW سانروف 2 حالته هست .
مگه تو مگان از موتور فرمول 1 استفاده شده که بخوایم این موضوع رو مبنای مقایسه قرار بدیم؟(تنها وجه اشتراک مگان یا فرمول 1 مدل R26 مگانه که به افتخار قهرمانی رنو تو مسابقات ساخته شده!)
پوريا جان من مگان رو عرض نكردم در مورد رنو عرض من بود . يه بار ديگه پستم رو بخوني مشخصه ( مقايسه كلي بين رنو و تويوتا )
با این گندی که پارس خودرو داره سر این ماشین در میاره
.gif)
معلومه برای تویوتا افت داره یاریسش رو با مگان مقایسه کنیم!