اسمش در اصل b650 هست ولی تو ایران b690 میگن!
شما باید با اسم b650 در موردش تحقیق کنین.
اسمش در اصل b650 هست ولی تو ایران b690 میگن!
شما باید با اسم b650 در موردش تحقیق کنین.
ممنون از دوستان به خاطر جوابهاشون.تاپیک ترکید از بس جواب دادن!!!!در ضمن یه سوال داشتم فروم دیگه ای در زمینه نیست که من وقتمو اینجا تلف نکنم؟
سلام ....میخواستم تجربه خودم رو دراختیار هرکس که تلوزیون lcd و led داره قرار بدم..
حتما شبها تلوزیون رو کاملا خاموش کنید یا ازکلید سراهی خاموش کنید یا اگر سراهیتون کلید نداره از برقبکشید...
هنوز 1 سال نشده که یه lcd 46 سامسونگ گرفتم تا دیروز دیگه روشن نمیشد بخاطر اینکه ما وقتی از کنترل خاموش می کنیم
تلوزیون میره روی آماده بکار و تو تمام مدارهاش برق جریان داره فقط پنل خاموشه همین باعث میشه مداراش بسوزه...
لبته من چون از تهران خریدم گارانتی داشت وگرنه خیلی گرون تموم میشد
ا
و اینکه از بانه هم نخرید اگه می خرید گارانتی داشته باشه...
حتما شبها از برق بکشید.........
سلام دوست عزيز.
اميدوارم نظرت روي پلاسما نباشه. چون فقط كيفيت تصوير داره ولي زيباي يخدي
من خودم از LCD هاي شارپ خيلي خوشم مياد اصل ژاپنه و ماديران هم خيلي تحويلش گرفته و گارانتي خوبي براش در نظر گرفته. رنگهاش واقعا زيباست و كاملا با سوني رقابت ميكنه.
- مجهز به پانل LCD ژاپني
- زاويه ديد بسيار وسيع (176درجه افقي و عمودي)
- روشنايي تصوير بالا
- كنتراست فوقالعاده 50.000:1 ديناميك
- داراي سه ورودي HDMI
- مجهز به پانل 10 بيتي با قابليت تفكيك بيش از يك ميليارد رنگ
- قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
- خروجی صوتی SRS Trusurround XT
اينم تصويرش
![]()
شما نمیدونید که ال ای دی هاش چطورند؟من چند تا ریویو از سامسونگ ال ای دی سری هفت دیدم خیلی نمره خوبی داده بودن.حالا به نظرتون سامسونگ رو بگیرم یا شارپ؟از ال ای دیشون بگیرم یا ال سی دیشون؟
مدل اون شارپ هم اینه:
LC-32A66M
حالا واقعا شارپ به پای سونی میرسه؟شما دارید؟کیفیت صداش چجوریه؟
با تشکر
سلام دوست عزيز. منو ببخش كه معطلت گذاشتم آخه نبودم اين چند روز.
ببين دوست عزيز اگه اشتباه نكنم شما 32 اينچ LCD ميخواي؟ LC-32A66M
اين مدل پنل Full HD داره و كنتراستش 50000:1 هست ولي واقعا نسبت به 50000:1 هاي samsung خيلي جذاب تره (البته تو اينكه LCD هاي سامسونگم عاليه شكي نيست من در مقايسه ميگم). 3 تا پورت HDMI داره و PC Input هم داره و پنلش 10 بيته (اين پنل 10 بيت نميدونم چيه ولي خوب چيزيه) و SRS هم هست. قيمتش قبل الكامپ 1100000 تومن بود . ولي الان ارزونتره.
در مورد LED ها هم بايد بگم اين دوتا سيستماشون با هم فرق داره(شارپ و سامسونگ):
شارپ : Full LED هست يعني پست هر پيكسل يه LED هست ولي
سامسونگ: Side LED هست يعني فقط دور پنل LED داره
شارپ به اندازه سامسونگ كم مصرف نيست ولي علتش اينه كه LED هاش زياده و باعث بالا رفتن كيفيتش ميشه.![]()
میشه بگید بین ال سی دی شارپ مدل LC-32A66M و سامسونگ مدل B690-32 اینچ کدوم بهتره
ممنون
به نظر نمیرسه LED شارپ FULL LED باشه و حداکثر میتونه Local Dimm باشه.کسی ایم مدل رو از نزدیک دیده یا کاتالوگ یا
بروشور اون رو خونده؟
این مدل شارپ تو ایران ساخته میشه.اون موقع کیفیتش پایین نمیاد؟
نه عزيز. تو ايران نيست. تو سايت ماديران اونايي كه ساخته ايرانه بغلش زده ساخت ماديران
شارپ كلش ژاپنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)