تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: 22" سري رويايي / W2284F یا 21.5" سري كريستال / W2261VP

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اگه با خوندن سرو کار داری شک نکن 2284 به دلیل رزولیشن پایین تر

2. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دو ساعت نظرمو نوشتم پاك شد. گفتم راست ميگن آقاي Actor خان. منم موافقم با LGبيشتراگر 2261 بگيري بايد دستي يكم نورشو بياري پايين (مثل من). ولي 2284 ديگه خودش ok براي اين كارا.
    اگرم قيافش مهمه كه برو تو سايت ماديران . ببين جديدارو - خيلي خوشگلن. من موندم بين قيافه هاشون

4. 2 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه chista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان من بعد از کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که W2284F واسه من مناسب تر از W2261vp هست ومهمترین دلیلش مشکل 2261 با فونتها (یعنی ریز بودن بیش از حد ) در رزولوشن نیتیو هست (البته در ویندوز XP) البته من از 7 و ویستا هم استفاده میکنم ولی خوب با XP هم کم و بیش سر و کار دارم حالا بماند...........

دوستان فن آگاه و اساتید گرامی چند سوال
    1- من تمامن فروم ها و ریویو هایی که خوندم چه توی سایتهای انگلیسی زبان چه فارسی ها در مورد مدل اولیه 2284 بود که ساخت اندونزی بود . به نظر شما این مدل ماد ایران با اون نوع اندونزی از نظر کیفیت تفاوت زیادی دارن ؟ (لطفا صادقانه نظر بدین )
    2- از اون جایی که این مانیتور یعنی 2284 هم پورت آنالوگ D-SUB داره هم دیجیتالDVI آیا ممکنه که من یه دونه از کیسهامو (منظور کارت گرافیک ) با پورن D-SUB و یه دونه دیگه رو با DVI وصل کنم و بدون این که هر کودوم از کابلها رو جدا کنم بینشون سویچ کنم (شبیه KVM ) یعنی این که دکمه یا آپشن انتخاب سورس در این مانیتور وجود داره یا نه؟
    3- این جوری که من فهمیدم آداپتور این مونیتور از نوع بیرونی هست آیا از نظر تکنیکی این ضعف هست ؟یعنی مشکل خاصی داره این موضوع؟
    4-دوستانی که این مانیتور رو خریداری کردن (نوع ساخت ایران ) کیفیت بدنه و پنل رو چطور دیدن ؟
    ممنون از همه دوستان
    up................................
    دوستان گرامی اگه کسی بتونه به این سوالات پاسخ بده ممنون میشم مخصوصا سوال 1 و 2

6. 2 کاربر از chista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

up................................
    دوستان گرامی اگه کسی بتونه به این سوالات پاسخ بده ممنون میشم مخصوصا سوال 1 و 2
    سلام Chista - معاومه كه اطلاعات خوبي داري از پستات مشخصه
    در مورد سئوال اول و آخرت بايد بگم كه ما رو از طرف شركت بردن كارخونه ماديران كه تو هشت گرده و خيلي هم وسيعه .من اول خيلي حال كردم كه ايرانيا همچين كارخونه اي دارن بعد كه رفتم توش گفتم به خودم كه زيادم افتخار نكن. چون تقريبا همه چي وارد اين كارخونه ميشه و در ايران اسمبل ميشه.
    همين. به نظر من كيفيتاش اصلا فرق نداره. فقط اسمبله ديگه . توليد موليد يخدي
    ولي چون اينا اينجا اسمبل ميكنن و هزينه حمل (به دليل كمتر جا گرفتن) و كلا هزينه درست كردن مانيتور كمتر ميشه 2 سال گارانتي ميدن و گارانتيشونم واقعا خوبه . ولي چيزي كه داخل بشه زياد نمي ارزه براشون كه به خاطرش 100 سال خدمات بدن

8. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zanes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

2261 بهتره چون hdmi داره.من امتحان کردم واقعا کیفیتش خیلی فرق داره.
    نمیدونم چرا بعضی ها میگن فرقی نداره؟؟؟؟

10. این کاربر از zanes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

2261 بهتره چون hdmi داره.من امتحان کردم واقعا کیفیتش خیلی فرق داره.
    نمیدونم چرا بعضی ها میگن فرقی نداره؟؟؟؟
    دوست گرامی کسی نمیگه فرقی ندارن این دو مانیتور بحث سر این هست که کدومش واسه تکست خوندن و وب گردی بهتره در کل کارهای روزمره- HDMI هم که شما میفرمایید بیشتر به درد گیم بازها و اونایی که قراره این مونیتور رو به کنسول وصل کنن میخوره و تا اونجایی که من تحقیق کردم DVI و HDMI از نظر کیفیت هیچ تفاوتی ندارن و تنها تفاوت در اتقال صدا توسط HDMI هست که DVI این قابلیت رو نداره
    به هر حال ممنون

12. این کاربر از chista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان گرامی بلاخره امروز W2284F رو خریدم و با بقیه مدلهای موجود در بازار مقایسه کردم فوق العاده هست اگه مثل من کارتون بیشتر با تکست و وبگردی هست نه بازی و فیلم شک نکنید که بهترین گزینه هست

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز chista اینکاری که واسه دیدن پنل گفتی کردن تنظیماتش ریخت بهم پدر چشمم در اومد
    یه سایت درستش کرده بودم!!!! وقتی پنل رو میخوام انتخاب کنم اون پایین یه سری عدد نوشته شده اونا چین؟ رو اونا دست خورد

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز chista اینکاری که واسه دیدن پنل گفتی کردن تنظیماتش ریخت بهم پدر چشمم در اومد
    یه سایت درستش کرده بودم!!!! وقتی پنل رو میخوام انتخاب کنم اون پایین یه سری عدد نوشته شده اونا چین؟ رو اونا دست خورد
    دوست گرامی اونا مربوط به کالیبراسیون رنگها هستن نوع مونیتور شما چیه ؟ اگه یادتون هست اونا رو به حالت اول برگردونید اگه نه باید از روی یه مونیتور شبیه مونیتور خودتون نگاه کنید و اون عدد ها رو به حالت اول برگردونید

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یادم نیست!!!! مانیتورم 2261vp هست.... عجب خریتی کردم!
    کسی میتونه یه عکس بگیره از مانیتورش از اون تنظیمات؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •