یه چیزی !
میگم نوکیا همشون رو هدستشون کنترلر موزیک داره ... ولی امنیا اچ دی نداره
یه چیزی !
میگم نوکیا همشون رو هدستشون کنترلر موزیک داره ... ولی امنیا اچ دی نداره
آره منم به این فکر کرده بودم، یک سوالی که کسی می تونه بهش جواب بده که دو تا گوشی رو داشته باشه، چون سیستم عامل ها یکین، کسی می تونه امتحان کنه ببینه هندزفری 2 تیکه نوکیا 5800 با omnia hd هماهنگه یا نه؟ میشه باهاش عقب جلو کرد موزیکو؟
نه هماهنگ نیس ... دوستان خواستن ولی نشده ... مگه اینکه یه هدست بلوتوث بگیری ...که کیفیتش بهتر از هندزفریش نباشه بدتر نیس ... قیمت هم 33
ولی خیلی عجیبه که کار نمی کنه همون سیستم عامل این هدزفری کعه می گی کدومه؟
چند مدل که قابلیت تعویض موزیک رو داسته باشه و بشه بهش گوشی خودمو وصل کنم ( jack 3.5 داشته باشه ) معرفی می کنی
يه مروري روي تاپيک کردم و متوجه شدم که انتخاب بين ان86 و 8910 ميباشد.
بين اين دو با توجه به نياز هاي خريدار 8910 بهتره.
چون دوربين خوبي داره با توجه به لمسي بودن و ال سي ديه بزرگ در نتيجه براي اينترنت نيز گوشيه خوبيه براي موزيکم که بسيار خوبه.
در کل براي خريد 8910 شک نکنيد که در حال حاظر يکي از بهترينا ميباشد
هندزفری که ندیدم بخوره ولی هدست بلوتوث (بدون سیم ) میخوره که میتونی موزیک رو از رو هدست عقب جلو کنی .. بهتره همونیو بخری که مال m3510 هستش .. کیفیتش عالیه ..
منظورم همون هدست بود
یک مدلی که بتونم از ear phone خودم استفاده کنم بره تو جک هدست بلوتوث . می خوام کیفیتش خیلی خوب باشه
از این مدلی که میگین عکس و مشخصات یا لینکی ...؟
اینجا تو سایت مرجعی داریم برای معرفی اینجور هدست ها؟
Last edited by DJ Fred; 30-11-2009 at 01:21.
عزیزم سیم نداره چطوری بره تو جک ؟ اون جک برای سیمه .. این بدون سیمه .. یا من منظورتو متوجه نمیشم یا شما
میگردم اگر پیدا کردم برات میارم ..
آقا هست... بابا شما منظور منو متوجه نشدهیف یک مدلی از هد ست بلوتوث هست که من تو مارکهای سونی اریکسون و جابرا دیده بودم که خودش دریافت می کنه اما اون سیم و گوشی که از توش میاد بیرون قابل تعویض هست چون "خود هدست جک روش هت" متوجه شدی؟
از اینا چی تو ایران هست ، قیمتاشون؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by DJ Fred; 30-11-2009 at 01:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)