تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: آموزش پسورد گذاری

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من امروز رفته بودم جایی . طرف کامپیوترش رو روشن کرد ازش پسورد خواست بعد از این که تمام مراحل بوت تمام شد دویاره ازش برای لوگین شدن پسورد خواست ازش پرسیدم این چی هست گفت پسورد سیستمی هست مقاله پسورد گذاری سیستمی رو تو مجله خوندم بعد گفتم چه طوری میشه برداشتش گفت راهی نیست مگر اینکه ویتدوز رو عوض کنی

حالا می خواستم یکی آموزش این نوع پسورد گذاری رو بزاره و آیا راهی به جز ویندوز عوض کردن هست یا نه ؟
    یعنی من syskey بزنم پسورد گزاشته شده رو متوجه میشم ؟
    به قو لی تو ما رو چیز کردی بابا جوت یکبار اگر تمام پست ها رو ببینی میفهمی منظورم چی بوده شما نا سلامتی کاربر فعال هستی تا الان فکر کنم تو این تاپیک 4 تا اسپم دادی یه بار بخون نفهمیدی اون وقت من خودم شخصا میگم بهت
    خیلی واضح تو پست های قبلی در مورد در خواستم صحبت کردم
    سلام دوست عزیز
    منم با جناب Episode موافقم.شما دو تا مساله رو با هم مطرح کردی آخرش نفهمیدیم می خوای پسورد بذتری یا برداری؟!!!!

2. این کاربر از mehdi_halla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    منم با جناب Episode موافقم.شما دو تا مساله رو با هم مطرح کردی آخرش نفهمیدیم می خوای پسورد بذتری یا برداری؟!!!!
    هر دو که برداشتنش رو شما یه تاپیک معرفی کردی وررفتم دنبالش و هنوز امتحان نکردم و گذاشتن پسورد هم دوست عزیزمون گفت که میری تو run ,......

خوب توی این نقل قول ها هم من هر دوتا رو پرسیدم. نمیدونم شما چطور متوجه نشدی
    Last edited by سونامی; 02-12-2009 at 10:15.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

من نتونستم بردارم میشه برای برداشتن یه توضیح بدید تو اون تاپیک هم متوجه نشدم

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

برای برداشتن

اونجا که میاد از شما پسورد میخواد شما 2 بار کلید های CTRL+ALT+DELET را بزنید بعد در صفحه باز شده قسمت ysername کلمه administrator را تایپ کنید و پسورد را خالی بزارید.

برای گذاشتن مسیر زیر را طی کن:
    controlpanel>user accuantدر صفحه باز شده user کامپیوتر را انتخاب کنید. بعد در صفحه باز شده گزینه creatpassword را انتخاب کنید بعد در صفحه باز شده 2 تا کادر اول را پسورد خود را بنویسید کادر اول برای پسورد انتخابی شما و کادر دوم برای تکرار پسورد انتخابی شما و کادر 3 را که پر کنید پسورد به عموم نمایش داده میشه.(کادر سوم را پر نکنید)

موفق باشید

6. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

برای برداشتن

اونجا که میاد از شما پسورد میخواد شما 2 بار کلید های CTRL+ALT+DELET را بزنید بعد در صفحه باز شده قسمت ysername کلمه administrator را تایپ کنید و پسورد را خالی بزارید.

برای گذاشتن مسیر زیر را طی کن:
    controlpanel>user accuantدر صفحه باز شده user کامپیوتر را انتخاب کنید. بعد در صفحه باز شده گزینه creatpassword را انتخاب کنید بعد در صفحه باز شده 2 تا کادر اول را پسورد خود را بنویسید کادر اول برای پسورد انتخابی شما و کادر دوم برای تکرار پسورد انتخابی شما و کادر 3 را که پر کنید پسورد به عموم نمایش داده میشه.(کادر سوم را پر نکنید)

موفق باشید
    دوست عزیز ین روشی که شم قتید برای پسورد گذاری سیستمی نیست من پسورد گذاری سیستمی رو میخواهم

نه برداشتن پسورد ورودد به ویندوز اگر پست های قبلی رو بخونید متوجه میشوید

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •