تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: مشکلاک من با بانک اطلاعاتی (ADO.net)

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

تشکر دوست عزیز
    ولی بنده جدای اینکه تعداد فیلد های پروژم بالا هست و شاید نرمال سازی و غیره ....رعایت نشده باشد
    بنده تنها برای تست یک بانک اطلاعتی با یک فیلد ! Memo رو امتحان کردم ! همون هم نشد...ولی اومدم Memo رو کردم تکس اومی شد. و در نتیجه یقین پیدا کردم که مشکل از بانک نیست...و شاید با این کدها نمیشه اپدیتش کرد..
    و البته تبدیل کردم ولیکن به صورت attach شده نتونستم استفاده کنم و از خود اس کی ال سرور باید بهش وصل می شدم اگر کپی می کردم می وردمش تو پروژه جواب نمی داد....
    و حالا مشکل اصلی بنده این است که با دستو دیتااداپوتور.اپدیت نمی تونم دادهایی رو که می خوام ویرایش کنم ....
    برای ویرایش کردن داده ها آن هم به صورت فله ای!!! نه تک تک تو اس کی ال سرور باید چه کدی رو بزنم؟ کد دیتااداپتر.اپدیت برای اکسس جواب می داد و داده هایی که تکس بودن و بایند شده بودن از طریق تکس باکس رو تغییر می داد اما برای اس کی ال ارور می ده....

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    یک بانک اطلاعتی با یک فیلد ! Memo رو امتحان کردم ! همون هم نشد...ولی اومدم Memo رو کردم تکس اومی شد. و در نتیجه یقین پیدا کردم که مشکل از بانک نیست...و شاید با این کدها نمیشه اپدیتش کرد..
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    جداول بانک اطلاعاتی شما صد در صد باید فیلد PrimaryKey داشته باشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PrimaryKey فیلدی است که منحصر بفرد است و غیر تکراری است و هر سطر Primarykey خودش را دارد (مثل یک عدد غیر تکراری)
    دستورات SQL با تمسک به PrimaryKey که یکتا است تغییرات را اعمال میکنند.

به عنوان نمونه هر نوع Delete و Update ای در جدولی که PrimaryKey نداشته باشد، هیچ تضمینی نخواهد داشت که حتماً سطر مورد نظر شما تغییر کند و یا با دادن دستور چند سطر با هم تغییر نکند.

اگر هم PrimaryKey خاصی ندارید، شما باید حداقل یک فیلد AutoNumber (که خودش عدد را خودکار افزایش میدهد) به جدول اضافه و ان را PrimaryKey کنید.

برای ویرایش کردن داده ها آن هم به صورت فله ای!!! نه تک تک تو اس کی ال سرور باید چه کدی رو بزنم؟ کد دیتااداپتر.اپدیت برای اکسس جواب می داد و داده هایی که تکس بودن و بایند شده بودن از طریق تکس باکس رو تغییر می داد اما برای اس کی ال ارور می ده.
    من نمیدانم که باز اینجا هم PrimaryKey تعریف کرده اید یا نه.
    فقدان PrimaryKey در جدول در پلتفرم ها و زبانهای مختلف خطاهای عجیب و غریبی را حادث میشود.
    هر جدول کوچک و بزرگ اگر PrimaryKey ندارد صد در صد اول PrimaryKey را اضافه و اصلاح کنید.

دستورات UPDATE و DELETE جمعی در SQL SERVER فرق خاصی با موتور JET و ACCESS ندارد.

3. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلام و تشکرات فراوان

بنده برای ایجاد رکورد جدید از دستور
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    استفاده می کنم در این حالت باید حتما تمای فیلدها رو مقدارشون رو بهش بگم...که چون فیلدهام زیاد هست هم زمان بره و هم فکر کنم برنامه رو سنگین کنه.....
    آیا راهی هست از روش کد نویسی که فقط تنها یک فیلد رو مقدار دهی کنم و بقیه خودکار خالی باشند و بقیه فیلدها رو می خوان تو خود فرم و کاربر پر کنه....
    من خودم سعی کردم از کد زیر استفاده کنم اما ارور گرفت:
    کد:
    ارور زیر رو گرفت :
    The variable name '@ID_net' has already been declared. Variable names must be unique within a query batch or stored procedure.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    شما دارید از روش DataAdapter و DataTable استفاده میکند.
    کد شما در بالا از جنبه های گونانی ایراد دارد دارد، تقریباً هر خطش یک ایراد دارد!

اولاً اصلاً پیشنهاد میکنم برای درج یک سطر تکی از مکانیزم DataAdapter و DataTable استفاده نکنید و خودتان با شی Command دستور را اجرا کنید.
    کد:
    این هم کد برای TypedDataAdapter و TypedDataSet: (که کمی مشکل بازدهی دارد)
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام من داشتم داخل پست ها چرخی میزدم که با این پست برخورد کردم که من هم این مشکل را دارم چی کار کنم که حل بشه؟

در حال حاضر بنده یک بانک اطلاعاتی رو به یک دیتا گرید متصل کردم دیتا گرید آپدیت می کنم بعد از تغییرات فقط دیتاست اپدیت می شه و بعد از یک رفرش در اتصال دوباره هر چی بود می پره....خلاصه اینکه چطوری تغییرات دیتاست رو انتقال بدم به دیتابیس اصلی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من داشتم داخل پست ها چرخی میزدم که با این پست برخورد کردم که من هم این مشکل را دارم چی کار کنم که حل بشه؟
    خوب شماکه سوالش را خواندید، جوابش را هم میخواندید!!!
    این مسئله در پست 5 ام تاپیک جواب داده شده.
    موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام

من یه مشکلی دارم
    بعد از ویندوز عوض کردن و نصب دوباره برنامه visual studio 2012 و sql server 2008 ،وقتی میخوام با استفاده از ado.net دیتابیسم رو وارد ویژوال کنم server name هارو برام نمیاره و درواقع انگار دیتابیس های من رو sql رو نمیشناسه
    میشه کمکم کنید؟
    [IMG]www.mahsanDesign.ir/images/Untitled0000.png[/IMG]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

کسی نمیتونه کمکم کنه؟ من برای پروژه میخوام و خیلی فوریه.عکسشو لینک کردم ممنون میشم کمکم کنید

کاربر فعال انجمن ادبیات sarinaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    بنده این 900 اندی صفحه کتاب آقای هاشمیان و چندتا اموزش سی شارپ دیگه خوندم ! ولی نمی دونم چرا کار با این بانک اطلاعاتی رو درست یاد نمی گیرم!

در حال حاضر بنده یک بانک اطلاعاتی رو به یک دیتا گرید متصل کردم دیتا گرید آپدیت می کنم بعد از تغییرات فقط دیتاست اپدیت می شه و بعد از یک رفرش در اتصال دوباره هر چی بود می پره....خلاصه اینکه چطوری تغییرات دیتاست رو انتقال بدم به دیتابیس اصلی؟

(البته چندتا مشکل دیگم دارم! مثلا این اس کی ال کامند بیلدر رو نمی فهم چطور باید استفاد کنم!)

این هم کد هایی که واسه برنامه دیتا گرید نوشتم:

کد:
    سلام
    ببینید این چیزیه که شما میگید اگه درست منظورتون فهمیده باشم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by sarinaj; 22-04-2015 at 18:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام میدونم مطلب قدیمیه ولی من تازه کارم و به کمک نیاز شدید دارم
    من یه دیتا گرید ساختم که بدون استفاده از ویزارد به دیتا بیس SQL وصلش کردم با استفاده از کلاس Connection
    خیلی هم سرچ کردم به خدا. کسی میدونه چطوری و با چه کدی باید bindingSource رو به کلاس کانکشنم وصل کنم وبعد اون رو به bindingNavigator و در آخر به dataGridView ؟
    اگه میشه یه قطعه کد با توضیح بذارید ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •