اون osk ویندوز هم امنیت نداره. اما آنتی ویروس کسپرسکی یدونه osk داره که امنیت عالی داره و کیلاگر ها نمیتونن حروفش رو بدزدن و حتی ازش عکس بگیرن.
اون osk ویندوز هم امنیت نداره. اما آنتی ویروس کسپرسکی یدونه osk داره که امنیت عالی داره و کیلاگر ها نمیتونن حروفش رو بدزدن و حتی ازش عکس بگیرن.
On-screen Keybord چی هست؟!
چطوری باید ازش استفاده کنم؟!
توی Run تایپ کن osk. میفهمی چیه.
شما کیلاگری میشناسی که بتونه osk ویندوز رو مانیتور کنه؟ اگر بله میشه معرفی کنید![]()
هر کیلاگری که چند سال قبل امتحان کردم میتونست. الان یادم نیست چی بودن. در واقع osk ویندوز برای مواقعیه که کیبورد واقعی در دسترس نیست یا اشکال داره و همون کار کیبورد رو میکنه و برای امنیت ساخته نشده ولی مال کسپر برای امنیت طراحی شده و تستی که ازش گرفتم نشون داد خیلی امنه بطوریکه میخواستم با برنامه شات از صفحه عکس بگیرم عکس بصورت تمام مشکی گرفته میشد.
با سلام به همه دوستان
من توی محل کارم برای خط +ADSL 2 از مودم وایرلس Micronet (اکسترنال) استفاده میکنم. حالا میخوام از نرم افزاری بنام Ventafax & Voice برای منشی تلفنی و فاکس مجازی استفاده کنم.
1- اولا" کسی تا بحال با این نرم افزار کار کرده یا نه؟ اگه کرده یه راهنمایی بکنه.
2- ثانیا" آیا این مودم برای کار با این نرم افزار میخونه یا نه؟ در واقع شرایطی رو
که نرم افزار میخواد ، داره؟( مثلا" voice و fax رو ساپورت کنه یا حداقل نیاز دیتا
ترانسفر رو داشته باشه)چون دفترچه اونو ندارم که بخونم.
در ضمن اونجا چون همون یک خط تلفنو داریم ، با نصب یه نویزگیر (سوئیچ ) از همون خط برای دستگاه تلفن (مکالمه) هم استفاده میکنم. همچنین خود سیستم
هم یه مودم PCI Soft Data Fax Modem with SmartCP داره(که اصلا" استفاده نمیشه).
ممنون میشم اگه لطف کنین و بگین با این امکانات چه جوری میتونم از اون برنامه استفاده کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)