دقیقا !!افغانستانم هم آرزوست
من یه دوست افغان دارم که باهاش میچتم ، آدم باحالیه ... اون میگفت کمترین سرعت اینترنت ما 1 مگه که به هرکی بخواد مفت میدن !!
تو ده بندی جهانی هم افغانستان 165 جهان و ایران 188 جهانه !!!
دقیقا !!افغانستانم هم آرزوست
من یه دوست افغان دارم که باهاش میچتم ، آدم باحالیه ... اون میگفت کمترین سرعت اینترنت ما 1 مگه که به هرکی بخواد مفت میدن !!
بهش گفتي ما چه وضعي داريم؟:ديدقیقا !!
من فکر میکردم سرعت اینترنت ایران لااقل از افغانستان بیشتره ولی مثیکه اینجوری نیستدقیقا !!
من یه رفیق هلندی داشتم یه زمانی باهاش چت میکردم، میگفت سرعت اینترنت ما 6 مگهوقتی من بهش گفتم واسه ما 54 کیلوبیت در ثانیه س داشت از تعجب شاخ در میوورد
... البته خیلی کمتر از این حرفاس ... فکر کنم 20kbps باشه
یه سری با یکی از دوستای آمریکاییم چت میکردم میگفت فلان بازی رو بازی کردی دقیقا اسمش یادم نیست ... گفتم نه ... بعد همونجا واسم send کرد گفت دانلود کنبعد دیدم حجم بازیش 1 گیگ و خورده ایه
بعد فهمیدم که ما ایرانیا چقدر بدبختیم از این لحاظ ... البته قبلشم میدونستم ولی نمیدونستم اینقدر دیگه بدبختیم![]()
بابا دادن پهنای باند بالا به کاربرا خیلی کار عجیبی و سخت و پیچیدهای نیست، اینا کلاً نمیخوان بدن. آخه وقتی وزیر مملکت میگه اینترنت 128 برای کاربرا کافیه، این حرف اصلاً گفتنش از پایه اشتباهه چون من نمیتونم بگم فلانی این سرعت براش کافیه این اصلاً اشتباهه چون هر کسی استفادهای از اینترنت داره مگه اینکه جناب وزیر تمام کارهایی که داخل اینترنت ممکنه صورت بگیره رو انجام داده باشن و دیده باشن که سرعت 128 کافیه! (که خوب حرف مسخرهایه) باید برای کاربرا حق انتخاب قائل شد، (شاید یکی اصلاً دوست داشته باشه الکی اینترنت 1 مگ داشته باشه آخه به تو چه) مگه اینکه در یک مسیر دیکته شده هم کاربرا رو مجبور به استفاده از اینترنت بکنیم یعنی بیام بگیم خوب این سایتها رو که نمیشه استفاده کرد این سرویسها هم محدود شدست یا نمیشه استفاده کرد شما میتونین برین این 4 تا سایت خبری رو ببنید و شاد باشید (دقیقاً همین کاری که دارن میکنن).
یعنی نگاه کنید محدودیت در سرتاسر اینترنت ما موج میزنه دقیقاً مفهوم اینترنت ملی همینه چون این اسمش دیگه اینترنت نیست حتی همین فروومها هم کاملاً محیطهای بسته و حکومتی داره چون همه میدونن یکی اون پشت نشسته منتظر تا یه اشتباه کوچیک از کسی سر بزنه تا دره اینجا رو تخته کنه، بلایی که سره خیلی فروومهای بزرگ مثل همون pt معروف آوردن و به خاک سیاه نشوندنشون و کلی از کاربراش رو از دست داد.
کلاً باید قبول کنیم دیگه تو مملکت ما چیزی که در راستای پیشرفت باشه منفی و بد حساب میشه و نباید پیشرفت کنه.
Last edited by Guts; 24-11-2009 at 14:17.
ولی قبول کنید که با سرعت لاک پشتی داریم پیشرفت می کنیم...
الا تو رشت سرعت اینترنت ها خیلی بالا رفته
من ADSL 128 دارم ، ماهی 14 تومان پول میدم ، سرعت دانلود منم 240 کیلو در ثانیه هست ، اگه باور ندارید یک لینک بذارین تا موقع دانلود از صفحه عکس بگیرم ("توجه : خواهشا لینک مستقیم بذارید")
بایت یا بیتولی قبول کنید که با سرعت لاک پشتی داریم پیشرفت می کنیم...
من ADSL 128 دارم ، ماهی 14 تومان پول میدم ، سرعت دانلود منم 240 کیلو در ثانیه هست ، اگه باور ندارید یک لینک بذارین تا موقع دانلود از صفحه عکس بگیرم ("توجه : خواهشا لینک مستقیم بذارید")
خدايا به كدامين گناه اين قدر عقب افتاده ايم؟؟؟
128 دارم با 16 كيلو دانلود ماهي 4 گيگ
هيچ لحظه اي هم رايگان نيست 25000 تومان
با اين پول ميشه تو يه كشوري مثل كره يا مالزي چه اشتراك خفني گرفت
واقعا كلمه اي بهتر از تاسف ندارم كه بگم!
100% بخاطر اينه كه خود اين آقا تا حال جاي ما قرار نگرفتن اون هم دو دليل مي تونه داشته باشه
1-اصلا كار با اينترنت رو نميدونه
2-اگر ميدونه خودش به يه سرعت بالا دسترسي داره(دارا را چه غم ندار!)
خيلي جالبه تو عصري كه adsl تقريبا ديگه كهنه شده تازه داره تو ايران داره جا مي افته با اون قيمت هاي فوق العاده گرونش
مثلا قيمت هاي شهر ما رو ببينيد كه اين isp با كلي تعريف از خودش ارائه ميده:
128 با محدوديت 4 گيگ =16 تومان
256 با محدوديت 4 گيگ:26 تومان
............
اگه شما كلمه اي بهتر از تاسف پيدا كرديد به ما هم بگيد
مطمئنی رفیق ؟ولی قبول کنید که با سرعت لاک پشتی داریم پیشرفت می کنیم...
![]()
فکر کنم اون صفر آخرش رو اضافی دیدی![]()
128 جون بکنه 24 کیلو بیت در ثانیه دانلود میکنه ... تازه خیلی کمتر از این حرفاس
خداییش راست میگی ... تو کشورهای اروپایی سالیانه پول سرویس اینترنتشون رو میدن نه ماهیانه !!خدايا به كدامين گناه اين قدر عقب افتاده ايم؟؟؟
128 دارم با 16 كيلو دانلود ماهي 4 گيگ
هيچ لحظه اي هم رايگان نيست 25000 تومان
با اين پول ميشه تو يه كشوري مثل كره يا مالزي چه اشتراك خفني گرفت
اونم سالیانه 250$ !!
که همچین پولی واسه اونا چیزی نیست چه برسه به اینکه سالیانه بدن !!
تازه همه سرویساشون محدوده !128 با محدوديت 4 گيگ =16 تومان
256 با محدوديت 4 گيگ:26 تومان
اگه بخوای نامحدود بگیری که قیمتاش سر به فلک میکشه.![]()
این محدوداشم که خیلی سریع تموم میشن ... من تو 10 روز از 6 گیگم 3500 دیگه مونده![]()
ايران
انگليس سرعت 16 مگ رو ماهي 20 دلار پول ميدن اونوقت اينجا
اخه بدبختي تا به كجا؟
تازه ميخوان يه قانون جديد تصويب كنن كه به كاربران خانگي سرعت بيشتر از 64 ندن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)