نه عزیز تهران نیستم
ولی به نظر من بهترین گزینه smartcom gps هست
نه عزیز تهران نیستم
ولی به نظر من بهترین گزینه smartcom gps هست
من يكبار قسمتي از ايران رو زوم كردم و يك نقشه تار مثل گوگل ارث اومد و چند تا راه اصلي هم نشون داد.هزینه ی زیادی می بره؟
حجم دريافتي هم 1.02 مگ بود.حالا خودت حساب كن با تعرفه GPRS همراه اول چقدر ميشه![]()
شما اگه چیزی که من دیدم رو میدیدی بی خیال هم این اسمارت هم گارمین میشدی تمام عکسای کوکل ارث البته یه حالتم هست که هم عکسا رو نشون میده هم نقشه های که بالا عکسشو دادم وشون میندازه دوبله اگه بشه راش انداخت خرجش کم باشه میصرفه
![]()
Last edited by iilliya; 26-11-2009 at 02:08.
فکنم حدود 5 6 تومنی واست اومده چون من یه بار چک کردم دیدم بیشتر از چیزی که برنامه مپ نشون میده کانکشن منیجر نشون میده![]()
این عکس رو خودت گرفتی؟
با چه گوشی؟
مال من 5220 هست یعنی همچین امکانی داره؟
چند مگ شد؟
Last edited by armin_software; 26-11-2009 at 22:54.
ما آخر نفهمیدیم کار این نوکیا مپ چیه!با استفاده از نقشه های نوکیا با آگاهی از مسیری که در پیش رو دارید ، سفرهای کوتاه خود را شادابتر کنید. سالن فوتبال مناسبی برای بازی با دوستان پیدا نمایید، با استفاده از مسیریاب به نردیکترین آبمیوه فروشی بروید و جشن پیروزی را برگزار کنید و از آنجا هم سری به یک عکاسی بزنید و لحظات به یادماندنی آن روز را چاپ نمایید.
یکی درست بگه دیگه!
از طریق GPS مکان رو مشخص میکنه + با GPRS یا WiFi هم نقشه ها رو دانلود میکنه.
البته میتونی از قبل نقشه ها رو دانلود کنی و در مسیر مورد نظر بریزی.
آقا من با این برنامه کار کردم.خیلی خوفه
اول از همه نقشه رو به صورت رنگ آمیزی شده نشون میده که خب اینو همه دارن
دوم میتونه گوگل ارت رو نشون بده و اسم خیابونها و مسیرها رو به صورت رنگی مثل همینی عکسی که بالا یکی از بچه ها گذاشت نشون بده.ولی برای نشون دادن گوگل ارت باید به اینترنت وصل بود که استفاده از gprs حماقت محض هستش چون حجم خیلی بالایی داره.من خودم موقع تست با n96 از طریق وای فای وصل بودم.اگه میرفتی یک منطقه همون موقع گوگل ارت دانلود میشد کمتر از 30ثانیه طول میکشید و بعدش نشون میداد.ولی خب یک بار برای همیشه هستش و شما لازم نیست هر منطقه رو هردفعه دانلود کنید.یک منطقه رو برای بار اول برید کافیه.بعدشم گزینه ای به اسم دانلود نداره.خودش دانلو.د میشه.شاید چند وقت دیگه یک نفر که کل تهران رو دانلود کرده بزاره رو اینترنت و بقیه حالشو ببرن
هر چیزی که نزدیکتون هست.از هنرستان و داروخانه و اداره مالیاتی و فرهنگستان گرفته تا پمپ بنزین رو همه رو بهتون نشون میده.خودتون کف میکنید که چه ساختمونهایی اطرافتون هستن و شما ازش بیخبرید
این برنامه رایگان هستش ولی استفاده از مسیریابی و راهنمای صوتی اون پولی هستش که باید برید از شرکت نوکیا خریداری کنید.هرچقدر هم زمان بیشتری عضو بشید پول کمتری بابتش میدید نسبت به زمان.قیمتش دقیقا یادم نیست
سلام فقط هرکی خواست دنلود کنه ورزن کرک شده برنامه مپ رو دنلود کنه تا بتونه کار کنه چون اونی که ر.ی سایت نوکیاست لایسنس کد میخواد
یعنی همه ی شهرهای کشور رو داره؟!آقا من با این برنامه کار کردم.خیلی خوفه
اول از همه نقشه رو به صورت رنگ آمیزی شده نشون میده که خب اینو همه دارن
دوم میتونه گوگل ارت رو نشون بده و اسم خیابونها و مسیرها رو به صورت رنگی مثل همینی عکسی که بالا یکی از بچه ها گذاشت نشون بده.ولی برای نشون دادن گوگل ارت باید به اینترنت وصل بود که استفاده از gprs حماقت محض هستش چون حجم خیلی بالایی داره.من خودم موقع تست با n96 از طریق وای فای وصل بودم.اگه میرفتی یک منطقه همون موقع گوگل ارت دانلود میشد کمتر از 30ثانیه طول میکشید و بعدش نشون میداد.ولی خب یک بار برای همیشه هستش و شما لازم نیست هر منطقه رو هردفعه دانلود کنید.یک منطقه رو برای بار اول برید کافیه.بعدشم گزینه ای به اسم دانلود نداره.خودش دانلو.د میشه.شاید چند وقت دیگه یک نفر که کل تهران رو دانلود کرده بزاره رو اینترنت و بقیه حالشو ببرن
هر چیزی که نزدیکتون هست.از هنرستان و داروخانه و اداره مالیاتی و فرهنگستان گرفته تا پمپ بنزین رو همه رو بهتون نشون میده.خودتون کف میکنید که چه ساختمونهایی اطرافتون هستن و شما ازش بیخبرید
این برنامه رایگان هستش ولی استفاده از مسیریابی و راهنمای صوتی اون پولی هستش که باید برید از شرکت نوکیا خریداری کنید.هرچقدر هم زمان بیشتری عضو بشید پول کمتری بابتش میدید نسبت به زمان.قیمتش دقیقا یادم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)