تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: lcd full HD بگیرم یا plasma ؟؟؟ (یا اصلا یه چیز دیگه؟)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بنظر من کسی که سالها ال سی دی داشته ، بهتره بازم ال سی دی بگیره و از پیشرفت تکنولوژی لذت ببره و برایتنس و رنگهای براقتر رو ببینه . برای چنین فردی b690 انتخاب خوبیه . این تلوزیون رنگ مشکی رو در حد خیلی قابل قبول می تونه بازسازی کنه . بشکل عجیب و غریبی می تونه انواع فرمتهای تصویری ( فیلم ) رو تا حد full hd پخش کنه . کیفیت تصویرش از اغلب تلوزیونهای lcd همرده اش بالاتره ( می تونم بگم تا سقف 2 میلیون تومان ، بین lcd ها رقیب نداره ) . امکان پخش فیلم در G10 که عملا وجود نداره ( از روی کارت حافظه کم پیش میاد فیلم اجرا کنید ) ، سونی هم لااقل تاجایی که من می دونم در این مورد ابدا به پای سامسونگ نمی رسه .
    لرزش تصویر و زیرنویسها و جا موندن پیکسلها توی این تلوزیون نسبت به سایر lcd های همرده وضعیت بهتری داره و میشه گفت قابل اغماضه ( اینو الان می گم که رسیورم رو عوض کردم و بوسیله کابل کامپونت از ----- تصویر می گیرم ) . کنترلهای زیادی روی رنگ داره که از این جهتم از اغلب LCD های همرده اش متمایز میشه . یکسری جینگولک بازی هم مثل حافظه داخلی داره که بد نیست . من به کیفیت تصویر SD تلوزیون B690 از 100 نمره 75 نمره و به امکانات جانبیش از 100 نمره ، 95 نمره می دم

اما اگر تا دیروز تلوزیون لامپی داشتید ( مثل خود من )
    اونوقت بلاخره با همه تمهیدات بازم خیلی طول می کشه تا به lcd عادت کنید . اونوقت شاید پلاسما انتخاب بهتری باشه اما نه هر پلاسمایی . من S10 رو بارها و بارها دیدم و می تونم بهتون بگم که پلاسماهای همرده S10 به هیچوجه راضی کننده نیستند . بخصوص بلحاظ رنگ که چنان پلاسیده و بی حال هستند که آدم حوصله اش سر میره .
    ولی داستان G10 چیز دیگریست
    این تلوزیون بلحاظ برایتنس در شرایط خیلی خوبی قرار داره . حالا بعضی از دوستان می گن از B690 هم بهتره ولی من این عقیده رو ندارم . بنظر من براتنس B690 رو نداره اما برایتنس خودش قابل قبوله و حتی شاید در طبیعی تر بنظر رسیدن تصویر کمک هم بکنه .
    مشکلات اصلی این تلوزیون به شرح زیره

1- مصرف برق بالاتر ( مثکه تا دو برابر ) البته فکر نکنید فیش برقتون دوبرابر میشه ! نه ، سهم تلوزیون از کل مبلغ فیش برقتون دوبرابر میشه . فکر نمی کنم این مورد خیلی مشکل خاصی باشه . شاید بدبینانه اش ماهی 3 الی 5 تومن به هزینه تون اضافه بشه
    2- امکانات جانبی این تلوزیون در حد بسیار ضعیف هست . یعنی عملا پیش B690 هیچ حرفی برای گفتن نداره و یک تلوزیون الکن محسوب میشه

من به تصویر SD تلوزیون G10 از 100 نمره ، 85 می دم و به امکانات جانبش از 100 نمره ، با ارفاق. حدودا 10 خواهم داد
    اما

اما با توجه به کیفیت تصویر بسیار خوبش و اینکه مشکلی بلحاظ لرزش و جاموندن پیکسلها و زاویه دید ، نداره . بنظر من ارزش اینو داره که با خرج کردن ( حدود 500 تومن ) این تلوزیون رو به حد بسیار خوبی از لحاظ امکانات جانبی رسوند . تصویرش که خیلی خوبه . پس میشه گفت با حدود 2 میلیون میشه یک مجموعه بسیار خوب داشت . از نظر من کارایی و کیفیت 2 میلیونی که بایت G10 و وسائل جانبیش می پردازید ، لااقل 30% بالاتر 1.888.000 تومانی هست که بابت B690 و سینمای خانگیش خواهید پرداخت .

اما چی باید بگیرید تا کمبود شدید امکانات جانبی G10 حل بشه

ببینید B690 می تونه HD پخش کنه ( از روی USB ) از این جهت این تلوزیون تقریبا بی نظیره ( در رده های خودش ) و شما می تونید یک HD پلیر برای G10 بخرید . اما بنظر من اینکار لزومی نداره . لااقل فعلا لزومی نداره چون عملا فیلمهای HD انقدر ها جا نیوفتاده اند و دردسترس نیستند . پس بهتره غصه ی این یکی رو لااقل تا 4-5 سال آینده نخورید .
    در عوض
    شما می تونید لااقل یه ----- نچندان گرون قیمت مثل 6969 بخرید ( حول و حوش 75-80 تومن ) اینجوری کمبود تصویر در تصویر رو یکجورایی به فراموشی خواهید سپرد . تصویر در تصویر این ----- خیلی بهتر از انواع استرانگه همرده اش هست و ما هم که اغلب کانالها ( حتی داخلی ها ) رو از طریق ماهواره می گیریم . پس می تونید عملا تصویر در تصویر رو داشته باشید . ( به اینکه استرانگ قوی تر از آیکلس هست کاری ندارم . فقط دارم در مورد تلوزیون و امکاناتش حرف می زنم ) . با این ----- شما می تونید از طریق USB هرچیزیم که خواستید ضبط کنید . این ----- می تونه بصورت MPEG ضبط بکنه که هم جای کمتری می گیره هم اغلب سینماها ی خانگی براحتی می تونن این فرمت رو پخش کنن ( کلا تنها مزیت استرانگ به آیلکس قدرت تیونرش هست )

بعدشم یه سینمای خانگی در حد 400 تومن می خرید ، اینجوری شما یک ورودی USB هم خواهید داشت که می تونه اغلب فرمتهای عکس و فیلم رو پخش بکنه و مشکلتون بابت ورودی USB و پخش فیلم از روی USB حل میشه ( البته باید دقت کنید که چه سینمایی می خرید . مثلا سینمایی که همراه B690 به ما دادن و قیمتش حدودا 325 تومن هست ، بطور واضحی گستردگی فرمتهای پخش فیلمش نسبت به خود تلوزیون B690 پایینه )

نتیجه گیری :

G10 + ----- 9696 + سینمای خانگی 400 تومانی ، میشه گفت
    از لحاظ تصویر کاملا بهتر از B690 هست
    و از لحاظ امکانات تاحدود 95-6% امکانات B690 رو خواهد داشت
    و در نهایت انتخاب خوبیست

این بود انشای من !
    آقا واقعا دمت گرم توضيحت عالي و بي نقص بود . من 100در 100 تصميم گرفتم G10 بگيرم . در مورد سينماي خانگي مدل 875 پاناسونيك هم اگه يه ريويو داشته باشي دستتو ميبوسم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

آقا واقعا دمت گرم توضيحت عالي و بي نقص بود . من 100در 100 تصميم گرفتم G10 بگيرم . در مورد سينماي خانگي مدل 875 پاناسونيك هم اگه يه ريويو داشته باشي دستتو ميبوسم
    خواهش می کنم
    در مورد سینما نمی تونم کمکتون کنم ، ببخشید . اما اگر در تاپیک اختصاصی سینما مطرح کنید حتما دوستان کمکتون می کنن . بنظر من در سینما بیشتر از اینکه به فکر وات بیشتر باشید دنبال این باشید که سینمایی که می خرید طیف گسترده تری از فرمتها ی عکس و فیلم رو پخش کنه ( از روی usb )
    فکر می کنم در این موردم سامسونگ از بقیه جلوتره ( البته فقط فکر می کنم ) اما اصلا شک نکنید که پاناسونیک برند بهتری هست و من اگر تلوزیونم پانا بود ، سینما رو هم حتما پاناسونیک می خریدم حتی اگر 1-2 فرمت کمتر از سامسونگ پخش کنه

ضمنا توصیه می کنم اگر تابحال تاپیک زیر رو ندید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتما الان یه سری بهش بزنید . اونجا هم یکم در مورد g10 و امکانات جانبی و اینکه آیا کاربردی هستند یا نه ؟ صحبت شده
    اینجوری اطلاعاتتون جامع تر میشه و انتخابتون آگاهانه تر

موفق باشید

3. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •