فقط گزینه ی آخر(نکته) جواب میده و اونم بعد از هایبر شدن بعد 2الی 3 ثانیه سیستم سریع روشن میشه![]()
فقط گزینه ی آخر(نکته) جواب میده و اونم بعد از هایبر شدن بعد 2الی 3 ثانیه سیستم سریع روشن میشه![]()
مرسی
اما بازم جواب نداد
سلام ودرود
توسط hibernate شما میتوانید سیستم خود را کاملأ خاموش کنید با این تفاوت که تمام برنامه ها به همان حالت اجرا باقی میمانند و دیگر نیازی نیست که که بعد از روش کردن دوباره ویندوز برنامه ها را باز کنید ، به طور معمولی دکمه hibernate در ویندوز ۷ در منوی shutdown وجود نداره که در پایان این مطلب ما دکمه hibernate رو بهش اضافه میکنیم .
ابتدا باید hibernate رو باید فعال کنیم :
روی منوی Start کلیک کنید و cmd رو وارد کنید حالا روی cmd کلیک سمت راست کنید و Run as Administrator رو بزنید حالا اگر path حاظر C:\Windows\system32 که هیچی اگر نبود path رو به C:\Windows\system32 تغییر بدید [با این دستور : cd C:\Windows\system32]
حال powercfg –h on رو وارد کنید ( برای خاموش کردن هم همین کد ، فقط به جای on باید off بزارید .
حالا برای اینکه دکمه اضافه بشه باید hybrid sleep رو خاموش کنیم برای این کار به Power Options در Control Panel بردید و از منوی سمت چپ روی Change when the computer sleeps کلیک کنید ، حالا روی Change advanced power settings کلیک کنید بعد روی + که کنار Sleep هست کلیک کنید و حالا روی + که مربوط به Allow hybrid sleep هست کلیک کنید و on رو به off تبدیل کنید ، ok رو بزنید و از دکمه hibernate کمال استفاده رو ببرید .
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سوالی که میخوام مطرح کنم از هیچ سایتی از هیچ فردمخ کامپیوتری نتونستم جواب بگیرم و نتونستن جواب بدن سوالم اینه: من کامپیوتر را در حالت Hibernate خاموش میکنم وقتی روشن میکنم یه صفحه ای میاد که از من اجازه ورود به ویندوز رو میخواد و من با کلیک روی اکانت خود وارد ویندوز میشم(که در همه ویندوز ها چنین اتفاقی می افته) برای در بهتر کلید WIN+L رو بفشارید متوجه خواهید شد چه صفحه ای میاد حالا بحث اینجاست من چطور میتونم وقتی ویندوز باحات Hibernate میاد بالا اون صفحه رو نشون نده جواب این سوال خیلی خیلی برام مهمه..لطفا اگه اطلاعاتی دارید بگین ........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)