من جداگانه یه مدت با موزیلا فایرفاکس کار کردم هم با اپرا
اپرا تو خودش قابلیت wand بدون ترکیب رو داره اما فایرفاکس نه wand داره نه میتونه مدیریتش کنه
حتی باهاش نمیشه درست یه رمز عبور رو ذخیره کرد
اپرا 10 والسلام
من جداگانه یه مدت با موزیلا فایرفاکس کار کردم هم با اپرا
اپرا تو خودش قابلیت wand بدون ترکیب رو داره اما فایرفاکس نه wand داره نه میتونه مدیریتش کنه
حتی باهاش نمیشه درست یه رمز عبور رو ذخیره کرد
اپرا 10 والسلام
همانا اگه تبلیغات گوگل نبود، فایرفاکس به هیچ جایی نمیرسید...!!!
این عین یه آشغال میمونه که روش برچسب گارانتی و مهر تعریف و تمجید چند تا شرکت رو بزنن بعدش ملتم عین خوره میگیرن ازش استفاده میکنن...!!!
گوگل قدرت برتره...! مرورگر خودشو ببینید... مفت نمی ارزه... یه آشغال به تمام معنا... ولی میبینید با حجم تبلیغاتی که به راه انداخت چطور اینهمه خواهان پیدا کرد...
تنها مرورگری که همیشه راه درست و دقیقی رو رفته و تبلیغات دروغ نکرده Opera ـس و بس...!!!
الانم میان اینجا رو به دلیل قانون 007635154 جنگ های قبیله ای، تخته میکنن...!!!![]()
دوستان من اینجا کل کل فایرفاکس و اوپرا نمیخوام
را بندازم چون نه پولش تو جیب من میره نه شما ...
همانطور که میدونید اکثر کشورها نرم افزارهاشون
چون ایران تحریم رو روی ایران بستن بعید نیست
این شرکتها هم به جمع گوگل و یاهو بپیوندند....
به نظرم اگر نسبت به برنامه ای تعصب داریم
اطلاع رسانی غلط نکنیم .....
من خودم سه سال فایرفاکس دارم در هیچ سایتی
همینطور در پی سی به مشکل برنخوردم .......
فایر فاکس هم مشکل داره
منم باهاش نمیتونم تشکر بزنم
اما الان از اپرا 9 استفاده میکنم خوبه
تو اين قسمت فروم اصلا دكمه تشكر نيست . در بقيه جاهاي فروم وجود داره و اين روال فروم هست .
4 سال هست از فايرفاكس استفاده ميكنم و هيچ مشكلي هم ندارم در حاليكه با opera تو همين فروم مشكل فارسي نوشتن( جدا نوشته شدن بعضي حروف ) رو داشتم .
آره پسر خوبتو اين قسمت فروم اصلا دكمه تشكر نيست . در بقيه جاهاي فروم وجود داره و اين روال فروم هست .
4 سال هست از فايرفاكس استفاده ميكنم و هيچ مشكلي هم ندارم در حاليكه با opera تو همين فروم مشكل فارسي نوشتن( جدا نوشته شدن بعضي حروف ) رو داشتم .
اگه بخوای به مشکلات اپرا اشاره کنی خیلی زیاده اما از فایرفاکس کمه
اپرا سرعتش از فایر بیشتره
مزایای فایر از اپرا بیشتره
و در کل این دو جهت گیری ، دو مرورگر رو به بالانس تعادل میرسونن
هر دوتاشون یکی ان
مشکل از اینترنت ماست
همون اینترنتی که دولت سرعتشو کم کرد و بلوا راه انداخت و حالا قراره تو تیر ماه آینده سرعتش بره بالا
بچه های یک چهارم سن ما دارن تو اینگلیس از طریف وبلاگ برای مردم هائیتی پولهای چند میلیون یوروئی جمع میکنن و ما اینجا از کمی سرعت اینترنتمون دائما فحش میدیم با کامپیوترمون و میلیونها میلیون تمن هم خرجش میکنم و ....
خاک تو سر من
نظر سنجي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نظری دارین و بهش ایمان دارید ، این ایمان مختص به خودتونه و دلیل محکمی بر متقاعد کردن دیگران با زور نیست![]()
من تازه عضو سایت شدم و تا حالا دکمه ی تشکرو تا حالا ندیدم ایا عضو های جدید نمیتونند تشکر بکنند اصلا جاش کجاست یکی به من بگه
نه عضوهای جدید نمیتونند و وقتی دوره آزمایشی شما تموم شد تشکر فعال میشه که جاش هم پایین صفحه و سمت چپ هستش.من تازه عضو سایت شدم و تا حالا دکمه ی تشکرو تا حالا ندیدم ایا عضو های جدید نمیتونند تشکر بکنند اصلا جاش کجاست یکی به من بگه
5 سال است ثبت نام کردم ولی تعداد پست هایم کم است . دوره ی آزمایشی بعد از ارسال چند پست تمام میشود و میتوان از دکمه تشکر استفاده کرد ؟
" در هیچ یک از تاپیک های فاروم امکان تشکر ندارم ، نه فقط در تاپیک های خاصی ! "
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)