اوه اوه بابا عشق منم که تو این بازی هستش ( لیون) : د ی
این بازی بعدا واسه 360 یا pc میاد؟
اوه اوه بابا عشق منم که تو این بازی هستش ( لیون) : د ی
شبیح ساز که کار نمی کنه وقتتو تلف نکن. بازی حسشو میره واست.
از کی تا حالا ایشون لیون عاشق پیشه پیدا کرده..اوه اوه بابا عشق منم که تو این بازی هستش ( لیون) : د ی
ماله خودمه ..به هیشکی هم نمیدم..![]()
نه, اتفاقا جالبه. با اینکه الان گیر داره ولی خوب, باز هم حال داره.
راستی 2 نفره هم میشه بعلاوه اینکه آهنگ های قسمت 3 هم هست.
خب بالاخره امرو تونستم کنسول رو یه 1 ساعتی قرض بگیریم از دوستم ببینم این بازی چطوریاست.
اول گرافیک..: خب با توجه به قدرت پردازنده گرافیکی Wii بسیار زیبا بودش به خوبی همه مکان ها و جاهایی که در
اویل 2 بود با یک لوکیشن های زیبا و پرجزییات نشون داده میشه.
هر لحظه که بازی می کردم می گفتم یادش به خیر.
موزیک هم که کاملا اشنا و زیبا بودش. مخصوصا در منو ...
داستان رو هم دوستان می دونند فقط به گفته دوستم بعضی در ها که در نخسه کنسولی قبلی بسته بودند اینجا باز میشند که
نمی دونم چه تاثیری می خواهد داشته باشد.
اما گیم پلی...: من که فک می کردم خوده ادمو نشون میده چون اصلا از بازی تریلر یا چیزی ندیده بودم ولی
با این نشونه گیریو این و اونور کردن هدف با کنترل مخصوصا درسته خیلی عالی و بی نقص بود ولی اصلا لذت نداشت.
خیلی دلم می خواست دامه بدم ولی چون می خواستم دغدغه فکری برام نباشه جمش کردم برگردوندم.
نمی دونم بگم خوب بود یا بد..دلشوره می زنم . اخه این چه گیم پلی هستش. ....
--------------------------------------------------
ولی در کل خوب بود .ولی بیشتر برای طرفداراش. دموها هم که نگو چهره شخصیت ها برخلاف عکس ها خیلی عالی بودند.
به گفته دوستمون در انجمن هیچ وقت اسکرین شات به اندازه خود بازی کیفیت نداره کلیر و لیون واقعا محشر هستند.
اینم بگم این تنوع کنسول هم واقعا اعصاب خرد کنه اینو هر چه قدر می خری باز کم داری.
من دقیقا با دیدن اولین تریلر همین حرف رو به برادرم زدم که تو این نسخه بعضی درها که قبلا قفل بودن باز میشن. من که فعلا بازی نمیکنم ولی با همون یکی دو بار بازی کردن فعلا غول اول (یا شایدم دوم - همونی که وقتی میاد پایین مانیتور برای غوله خون در نظر میگیره) رو رد کردم.گفته دوستم بعضی در ها که در نخسه کنسولی قبلی بسته بودند اینجا باز میشند که
صحنه اولش که گرافیکش خیلی عجیب بود. من رو فورا یاد رزیدنت 5 انداخت. هوای داغ و آفتاب سوزان!
راستی برای خیلی ها که از شبیه ساز استفاده میکنن این مشکل هست که نمیتونن اون صحنه اول رو رد کنن چون Freeze میشه. باید از یه Save جلوتر شروع کنند. من این سیو رو براتون میذارم:
این Save تا خیلی جلو رفته. کافیه از سیو شماره 3 Load کنید و بعد Lost City رو انتخاب کنید و بعد Chapter 1.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده رفیق ولی من روی خوده کنسول Wii بازی کردم و از شبیح ساز استفاده نکردم.
اگه منظورتون شبیح ساز برای pc باشه...
بعدش هم دادم بردنش چون کنسول ماله خودم نبود. واقعا عذر می خوام![]()
آره منظورم شبیه ساز برای PC هست. عجیبه که این شبیه ساز برای یکی که مشخصات سیستمیش از من پایین تره 20 تا FPS میده ولی برای من فقط 12 تا.اگه منظورتون شبیح ساز برای pc باشه...
من امرو پرسیدم واسه شبیه ساز سیستم خفنی می خواد..ماله شما چطوریاست مگه..؟
یه سوال دیگه چطور با کنترل کنار میای صفحه کلید رو تکون تکون میدی.![]()
نه اتفاقا وقتی تو اینطور موارد گیر میکنم ماوس تکون تکون میدم و فکر هم میکنم که اثر کنهیه سوال دیگه چطور با کنترل کنار میای صفحه کلید رو تکون تکون میدی.آخه وقتی یه زامبی من رو میگیره, بعد میگه اون ماس ماسک رو تکون بده من هم ماوس رو تکون میدم و کلیر میاد نجاتم میده
نه بابا, سیستم خفن کجا بود؟من امرو پرسیدم واسه شبیه ساز سیستم خفنی می خواد..ماله شما چطوریاست مگه..؟
Motherboard: gigabyte ds3l
CPU: 2.6 Dual Core
Graphic: 728
Ram: 2 gig
میگم یه امتحان بزن شاید برای شما خوب اجرا بشه.
سلام . امید وارم حال همگی تان خوب باشد . چند روزی است که بازی resident evil 4 را گرفته ام . و تو یکی از مرحله ها سخت دچار مشکل شده ام .
مرحله ی 3-3 که دختری با نام ashley در یک در گیر کرده است . و یک در بزرگ هم در great hall است و سه تیکه دارد که وصتی اش را که شکل کله ی بز است را پیدا کرده ام ولی نمی دانم تکه های دیگرش کجا هستند ....
یک جای دیگر هم وقتی در باغچه ی ان مرد قد کوتاه می روی و حیوانات خانگی او را می کشی و عکس را که روی یک قطه ی اهنی نسب شده است را بر میداری و در را باز می کنی و همون دختره را که لبس قرمز پوشیده است را در فیلم ان قسمت می بینیم و بعد از پایان فیلم دری در ان جا هست که وقتی وارد ان میشوید یک در دیگر هم وجود دارد که به ان نیزه وصل شده است و در توی ان در یک صندوق است و لی من نوی توانم در را باز کنم .
لطفا به من کمک کنید .. ...
یا اگر جای کلید ها و قطعات دری را که سه تکه دارد را میشناسید عکس نقشه ی ان جا را بفرستید یا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
please help me
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)