جدی ؟![]()
جدی ؟![]()
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفته كه ما به هر كس كه بخواد روي فيبر نوري ADSL داشته باشه ارائه مي ديم منتها مستلزم هزينه گزافه كه بايد خودش پرداخت كنه .
حتما منظورش این بوده هزینه تجهیزات adsl واسه فیبر نوری تو منطقتون رو خودتون بدید.پس من فعلا یه 200 - 300 میلیونی میذارم کنار تا ببینیم چی می شه![]()
برای من که جالبه....
تا یکماه پیش که تازه اومده بودم به خانه جدید و درخواست adsl کرده بودم بعد از 15 روز شرکتی که قرار بود رانژه کنه گفت که خط شما هم PCMو هم مقداریش فیبر نوری شده و نمیشه نصب کرد...
یه مدتی تو مخابرات دعوا میکردم که خط من قبلا اینطوری نبود ولی اونا خیلی راحت میگفتن که تجهیزات برای فیبر نداریم و الان هم تو تحریم!! هستیم و نمیتونیم وارد کنیم و شما برید جاتون را عوض کنید!!!!!! (با تمام خریتشون این حرف را زدند!)
و اما جالب اینجاست که هفته پیش اتفاقی به یه شرکت دیگه برای adsl دادم که خوشبختانه خطم رانژه شده و الان adsl دارم !!!(برای اثباتش میتونید از پست های که یکماه پیش دادم و همش هم به مخابرات بوده استفاده کنید!)
حالا هم میخوام برم مخابرات و ببینم که چی شده اما میترسم که اوضاع قاطی بشه و قطع بشه !!!
نه بابا منظورش اینه پول عمله بناها و افغانیها و شام و منهارشون رو باید از جیب بدید تا بیان در خونتون رو بکنن بعدش هم پول سیمان و ملات و شن و ماسه رو هم باید بدید برای پر کردن چاله
اون کابل رو بر میدارن یکی دیگه از سرکوچه از توی زیر زمینه ( همونی که موشهای توی جوب میرن لونه میزارن ) در بیارن از توی چاله کنده شده بیارن در خونه شما بعدا هم پرش کنن این میشه هزینه !!!
یارو روش نمیشه بگه واسه این طرح ودجه هم بوده ولی رفته لای قاقالی لی ها ! لعنت به این مرکز کلاهبرداری به قول مهرداد مخابرات حموم عمومی بشه بهتره !
ایول خوش به حالت ولی من سر در نیاوردم چجوری اینجوری شده.احتمال زیاد فیبر نبوده وگرنه عمرا هیچ شرکتی بهت نمی تونست سرویس بده.این مخابرات با این همه درآمدش توش مونده چجوری شرکت امکاناتشو داره.
سلام دوستان.پس من تنها نیستم و خیلی ها هستن که مثل من وسط اشتراک ADSL متوجه شدن که کشور پیشرفته تر شده و یه دوربرگردون به سمت دایل آپ براتون ساختن.
عزیزم اینجا ایرانست...
ای خدا...الهی آه این افراد غیر قابل ملاحضه ،گریبان این آدمای کوته فکر رو بگیره که .................................(می نوشتم هم قیلتر میشد خب).این یارو نسبت به جمعیت جهان حساب کرده که اینو میگه؟متوسط نسبت 7 به 1 میشه 2.5 میلیون نفر.
راستی این صادقی همونی بود که میگفت 56 کیلو از سر دانشجویان زیاد هم هست...؟
دوست عزیز
اصلا خودت رو ناراحت نکن تا پایان امسال 7 استان توست وایمکس ایرانسل ، اینترنت دار میشن. که تهران اولین استانشه .
الکی هم برای adsl تلاش نکن . دو ماه دیگه وایمکس راه اندازی میشه . اونم با پهنای باند قیامت . دیگه اونوقت مشکلی نداری و راحت از وایمکس استفاده می کنی .
عمر adsl توی کشورای پیشرفته رو به پایانه . ( البته ایران تا 200 سال دیگه ، adsl رو ارائه می کنه) .
قیمتهاش که آدم رو به دایل آپ راضی میکنه چه برسه به adsl.
لطفا اسم اون شرکت رو هم بگین.البته مسلمه که تجهیزات adsl روی فیبر نوری ندارن اما شاید خودشون یه کاری کردن دیگه.مثلا مسی کردن.....
Last edited by mohammad_87; 21-01-2010 at 02:09.
من هم این مشکل فیبر نوری فکر کنم که می خواد برام بوجود بیاد توی یه تاپیک دیگه این مشکل را مطرح کردم گفتم اینجا هم مطرح کنم پس پست های اونجا را اینجا نقل قول می کنم.
من توی اصفهانم خطم هم معمولیه اما تازگیا اومدن توی محلمون یه سری کابلهایی از زیر زمین رد کردن، امروز اول محله داشتن خطا را عوض می کردند و فکر کنم تا به خط ما برسه یه یه هفته ای طول میکشه من حالا می تونم چیکار کنم که خطمون را عوض نکنند؟می خواستم کسایی که تجربه دارن بگن تا بدونم اگه بیفتم دنبالش جواب می گیرم یا نه؟
در ضمن از خونه ما به بعد مال یه مخابرات دیگه میشه و اونا فیبر نوری نبستند میشه من خطم را به اون مخابرات انتقال بدم.
لطفاً کسایی که تجربه دارند بگند چون خیلی مهمه.
در ضمن همین روزاست که خطم رانژه بشه!!با تشکردر ضمن اگه نمیشه که خطم را انتقال بدم نظرتون را دریاه آدرس زیر که پیدا کردم بگید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)