خیلی راحته.
فقط مثل بقیه برنامه ها اینستال کنش.
موفق باشی.
خیلی راحته.
فقط مثل بقیه برنامه ها اینستال کنش.
موفق باشی.
error می دهد.
error :can not find the file.
با سلام معذرت چند روزی نبودم
دوست عزیز اون لینک لینک کامپوننت نیست لینک آموزش فیست ریپورت هستش که گذاشتم تو سایت کلی لینک کامپوننتش هست
اینم لینکی که دوستان توش کامپوننتشو گذاشتن
موفق باشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
خسته نباشی.
ولی من هم می دانستم که آموزش است ولی وقتی دانلود کردم یک فایل exe با اسم main.exe می سازه ولی وقتی run می کنم error می دهد.همان error که در بالا نوشتم.
کامپوننتش را هم پیدا کردم.نصب هم شد.
تشکر.
سلام.
کامپوننت را نصب کردم ولی بازهم کارنداد.
یعنی یک کنترل frxreport1 و یک کنترل frxdbdataset1 قرار دادم و dataset آنرا به adoquery1 وصل کردم و در button هم دستور frxreport1.showreport; را تایپ کردم ولی در گزارش چیزی نشان نمی دهد.
توی صحفه ی فیست ریپورت فیلداتو گوشه راست نشون میده طبق آموزش عمل کردی؟
اینم یه ویدئو که خودم یه مثال زدم براتون که ببینید چطوری میشه با فیست کار کرد البته طراحیش نکردم یه مثال ساده هستش
امیدوارم که موفق باشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
تشکر از راهنماییهاتون.
1- اون لینکی که گذاشته بودید را دانلود کردم ولی همانطور که در تاپیک 24 نوشتم مشکل داشت.
2- گزارش گیری را با desighn انجام ندادم .بلکه طبق تاپیک 25 فقط همان دوتا کنترل را گذاشتم و ....
3- با تشکر از شما حالا این فیلم را دانلود می کنم .
تشکر.
سلام.
فوری:
الان یک چیزی فهمیدم:
وقتی من با quick کار می کردم و گزارش تهیه نمی شد به این دلیل بود که true , adoquery نبود.یعنی با کدنویسی دستورات sql را add می کردم و به همین خاطر datafield مشکل داشت ولی حالا که دستورات را مستقیما داخل adoquery یعنی sql آن می نویسم مشکل گزارش حل شده است ولی یک مشکل وجود دارد و آن این است که در sql آن از دستورات inner join نمی شود استفاده کرد فقط همان دستورات اولیه مثل select,... . ولی چون من می خواهم دو جدول را پیوند بدهم باید از این دستور استفاده کنم . جالب است که دستورات select تو در تو هم جواب نمی دهد .
راستی فیلم را هم گرفتم.
لطفا راهنمایی کنید.
تشکر.
این لینک آموزش کامل فیست هستش که براتون میزارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن تا حالا به این مشکلی که شما گفتین بر نخوردم من واسه اکثر کوئری هام داخل خودش دستور سلکت کل جدول رو مینویسم و برای جستجو بهش دستورات add میکنم ولی دستوری که در پست 18 نوشتم دستوری بود که داخل خود کوئری بود و من فقط اون قسمت اول رو بهش اضافه کردم و طبق این دستور چند تا جدولم با هم آمیخته شدن سه تا جدول خزوجیو ورودی و موجودی نمیدونم اینکه میگین توی خود کوئری نمیشه چندتا جدولو با هم داشت مشکل دارین چجوری شده ولی یه توصیه میکنم این کوئری که میگین عمل نمیکنه رو توی قسمت view در sql امتحان کنید ببینید جواب میده یا نه و اگه نداد کوئری درست رو از همین قسمت به دست بیارین
گفتم نیاز به اینر هم نیست چون من با همون کد پست 18 سه تا جدول رو توی یه کوئری به هم ربط دادم
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)