ramtin عزيز تشكر.واقعا دستت در نكنه از راهنمايي شما استفاده مي كنيم
ramtin عزيز تشكر.واقعا دستت در نكنه از راهنمايي شما استفاده مي كنيم
برادر چرا جوش مياري من كه چيزي نگفتم اخه
باشه قبول شما چهارسال درس خوندي چهارتا اصطلاح بيشتر ميدوني ولي من فقط خواستم تجربه ام ازين نرم افزار رو در اختيار ديگران بذارم و با هدف اينكه اكستنشن موزيلا خوبه يا اين اصلا كاري ندارم اون دوست عزيزمون سوال پرسيد گفت چه نرم افزاري خوبه منم گفتم چون ازش استفاده كردم وگرنه ايني كه شما گفتين توي بخش افزونه هاي فايرفوكس خيلي وقته هست و مورد جديدي نيست.به هر حال ازين كه از اطلاعات چهارسالتون در اختيار من ترم دومي قرار دادين ممنون سعي ميكنم براي شبكه بيشتر ازين اطلاعاتتون استفاده كنم![]()
من یه نکته رو به فارسی ثلیث در پروفایلت خوندم که همون برای شناخت روحیه تو کافیه برو داداشم Hoşgeldiniz
هرچی دلت میخواد از نوشته های من برداشت کن تو مختاریحتی اگه دلت خواست میتوین فحش بدی
شما راحت باش
![]()
حمید جان
oخواهش میکنم عزیزم این حرفها چیه کار نکردم
چیزی که بلد بودم رو و تجربه کرده بودم در اختیارت گذاشتم که تو دیگه ادیت نشی و به زحمت بیفتی همون کارهای منو دوباره انجام بدی.
هر مشکلی داشتی اول یه پی ام بده بلد بودم میگم بلدم نبودم میرم یاد میگیرم نشونت میدم اگه هم نتونستم مختاریمیتونی بری تاپیک بزنی
توی مشخصات پروفایل من میتونی بعضی از تجربهامو که بلد بودم و برای بقیه نوشتم پیگیری کنی
یه چیزهایی بلد بودم نشون بقیه هم دادم
یه وقتهایی هم بوده بقیه چیزایی نشونم دادن . اینجا یه دانشگاهه برای همه نه عرصه ای برای کل کل و هزارتا کار جلف و سبک دیگه متاسفانه دور میدون انقلاب پره از انواع آدمها ، این فروم هم که قربونش برم متاسفانه حق عضویت نمیگیره که حداقل هر کی هر کی نشه... به هر حال خوشحال شدم از دیدنتون.![]()
[quote=ramtin_d;4420019]پلاگین فاکس تی وی رو بر روی موزیلا فایرفاکس
سلام
لطفا در مورد چگونگی دانلود و نصب پلاگین فاکس تی وی بر روی موزیلا فایرفاکس توضیح دهید.
منوی tools سپس add ons رو از داخل مرورگر موزیلا خود اجرا کنید
سپس get - addons
در قسمت سرچ بالای کادر تایپ کنید
fox tv
و سپس دکمه نصب رو بفشارید
فکر کنم بتونین با لینک بالا هم نصب کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)