تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: چه نرم افزاري براي دريافت كانالهاي تلويزيون استفاده كنيم

داره خودمونی میشه hamid65sr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ramtin عزيز تشكر.واقعا دستت در نكنه از راهنمايي شما استفاده مي كنيم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amin.Senator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

داداش گلم !!
    شما فکر کن پشت یه ترافیک شلوغ پشت فرمون نشستی آیا واست فرقی میکنه سوار پژو باشی یا ژیان !!!؟
    سرعت که نمیتونی بگیری !! پس چه انتظاری از نرم افزار داری
    من پستتو کامل خوندم هیچ نکته روشن وتخصصی داخل این نرم افزار نیست! چون با منطق کار میکنیم دیگه!!
    منطق میگه وقتی که سرعت سیستم جنابعالی 128 کیلوبایته دریافت شما با سرعت 64 کیلو محاله
    شما بهتره یه خورده مطالعتو بیتشر کنی تا به فرق بین کمیت و کیفیت برسی داداش گلم
    شما که به قول خودت شش تا نرم افزار دیدی هنوز نفهمیدی همه اونها برای دریافت فرضا VOX TV به یک سورس وصل میشن
    آیا اون سورسی که ما داریم ممکنه یک نسخه برای سیستمهای کم سرعت ایران نوشته باشه و یک نسخه از همون برنامه رو برای سیستمهای پرسرعت ایران نوشته شده باشه و چون خیلی ادعای جنابعالی محکم هست احتمالا SESION هم که برقرار میشه بوسیله یک تروجان میاد توی سیستم طرف زیر و رو میکنه ببینه با چه سرعتی وصل شده که برایش همون ارتباط رو در نظر بگیره!!! نه جانم این بازیها نیست
    یک پلاگینه که دانلود میشه ( مجبورم دوباره توضیح بدم )
    و توی یک نرم افزار پیش فرض ( مانند ویندوز مدیا پلایر - REAL PLAYER ) ایمپورت میشه بین سیستم شما و هاست مربوطه یک ارتباط ( SESION ) تشکیل میشه و شما رو به عنوان یک بیینده فرض میگیرن و برای شما اطلاعات ( تصویر ) رو ارسال میکنن. کارش هم فوق العاده پیچیده است و یک بحث تخصصی داره که اگه بخوام توضیح بدم خیلی طولانی میشه.
    این پلاگین که رو سیستم شما نصب میشه چه بوسیله JET AUDIO- KM PLAYER - ZOOM PLAYER - WINAMP - و یا هرچیز دیگه ای خونده بشه کیفیتش هم همونه و دست نخورده باقی می منونه پس دیگه بهترینی نداریم
    حالا میگیم بهترین بهترین از چه لحاظ؟
    ایا محیط برنامه ملاک هست
    برنامه ای باید محبوب باشه که کاربر پسندتر باشه به اصطلاح USER FRIENDLY تر باشه تا بتونه خودشو جا کنه امکانات بیشتری داشته باشه فرضا الان WEB TV که کار میکنم احساس میکنم چیز زیاد جالبی نیست ولی یه حسن داره واون یانه که میتونیم لیست علاقه مندیها FAVORITE LIST رودرست کنیم تا کانالها رو همیشه داشته باشیم مثل -----
    .....
    برادر چرا جوش مياري من كه چيزي نگفتم اخه

باشه قبول شما چهارسال درس خوندي چهارتا اصطلاح بيشتر ميدوني ولي من فقط خواستم تجربه ام ازين نرم افزار رو در اختيار ديگران بذارم و با هدف اينكه اكستنشن موزيلا خوبه يا اين اصلا كاري ندارم اون دوست عزيزمون سوال پرسيد گفت چه نرم افزاري خوبه منم گفتم چون ازش استفاده كردم وگرنه ايني كه شما گفتين توي بخش افزونه هاي فايرفوكس خيلي وقته هست و مورد جديدي نيست.به هر حال ازين كه از اطلاعات چهارسالتون در اختيار من ترم دومي قرار دادين ممنون سعي ميكنم براي شبكه بيشتر ازين اطلاعاتتون استفاده كنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه نکته رو به فارسی ثلیث در پروفایلت خوندم که همون برای شناخت روحیه تو کافیه برو داداشم Hoşgeldiniz
    هرچی دلت میخواد از نوشته های من برداشت کن تو مختاری حتی اگه دلت خواست میتوین فحش بدی شما راحت باش

4. این کاربر از ramtin_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ramtin عزيز تشكر.واقعا دستت در نكنه از راهنمايي شما استفاده مي كنيم
    حمید جان
    oخواهش میکنم عزیزم این حرفها چیه کار نکردم
    چیزی که بلد بودم رو و تجربه کرده بودم در اختیارت گذاشتم که تو دیگه ادیت نشی و به زحمت بیفتی همون کارهای منو دوباره انجام بدی.
    هر مشکلی داشتی اول یه پی ام بده بلد بودم میگم بلدم نبودم میرم یاد میگیرم نشونت میدم اگه هم نتونستم مختاری میتونی بری تاپیک بزنی
    توی مشخصات پروفایل من میتونی بعضی از تجربهامو که بلد بودم و برای بقیه نوشتم پیگیری کنی
    یه چیزهایی بلد بودم نشون بقیه هم دادم
    یه وقتهایی هم بوده بقیه چیزایی نشونم دادن . اینجا یه دانشگاهه برای همه نه عرصه ای برای کل کل و هزارتا کار جلف و سبک دیگه متاسفانه دور میدون انقلاب پره از انواع آدمها ، این فروم هم که قربونش برم متاسفانه حق عضویت نمیگیره که حداقل هر کی هر کی نشه... به هر حال خوشحال شدم از دیدنتون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

[quote=ramtin_d;4420019]پلاگین فاکس تی وی رو بر روی موزیلا فایرفاکس
    سلام
    لطفا در مورد چگونگی دانلود و نصب پلاگین فاکس تی وی بر روی موزیلا فایرفاکس توضیح دهید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منوی tools سپس add ons رو از داخل مرورگر موزیلا خود اجرا کنید
    سپس get - addons
    در قسمت سرچ بالای کادر تایپ کنید
    fox tv
    و سپس دکمه نصب رو بفشارید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر کنم بتونین با لینک بالا هم نصب کنید

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •