چي ؟؟نوشته شده توسط gamehackir
متوجه نمي شم؟
![]()
FN?
What ?? Am I LARA CROFT???? OOooh ! GOD
چي ؟؟نوشته شده توسط gamehackir
متوجه نمي شم؟
![]()
FN?
What ?? Am I LARA CROFT???? OOooh ! GOD
Last edited by علیرضا; 04-07-2006 at 18:12.
اره دیگه وقتی جهت هارو میداد مجبور بودم اف ان رو بزنم
یه کلیده تو لپتاپ
آقا من هنوز توي انجام دادن كارا مشكل دارما !
با موس ميرم جايي كه بايد كارو انجام بدي موس هم بالا پايي ميره اما نميدونم چيكار كنم ديگه هرچي ميزنم كاري نميكنه .
ok گرفتم.نوشته شده توسط gamehakir
راحت مي شه برا اين بازي يه Trainer ساده درست كرد كه اين Arrow keys رو بزنه چرا چون اگه شما دستتو رو دكمه ها هم بزاري بالاخره دكمه ي صحيح زده مي شه و قبول ميكنه.
شما به نحوه ي حركت موس توجه كن بعد با درگ و دراپ كردن عمل دلخواه رو انجام بده.نوشته شده توسط piishii
فکر کنم توی این تاپیک من زودتر از همه تمومش کردم!
نمیدونم هفته اول مهر بود یا هفته ی آخر مهر!
راستی اگر دیدین اسمه بازی زده بود Indigo Prophecy اونو نخرین چون نسخه آمریکاییش که سانسور فروانی هم داره
ولی اگر فقط زده بود Fahrenheit بخرینش چون سانسور نداره
در آمریکا هم به دلیل تشابه اسم با فیلم فارنهایت 11 سپتامبر اسمش را عوض کردند
و برای rating آن در آمریکا بازی را سانسور کردند!
به نقل از مجله ي بازي رايانه:
هيچ مي دونيد چرا اسم اين بازي Indigo Prophecy شد؟؟؟
به دليل تطابق روز انتشار بازي با 11 سپتامبر و تشابه اسمي و درون مايه اي سازندگان سريعا به اسم بازي يه پيشوند (يا به قول خودشون اسم كامل ) اضافه كردند.
و بازي FAHRENHEIT اسم Indigo Prophecy به خود گرفت!!!
عليرضا شفيعي جان از كمكت ممنون
فكر نكنم اونور آب سانسور بشه؟!؟!
اينجا كه مي رسه سانسور مي شه .........البته به نظر من!
برا من كه دوتا +18 و چند تا خورده ريزه داشت!!!!!!![]()
![]()
اون قسمتی که این مردک لوکاس تو ادارش هست و به جای دوستش میره که اون کامپیوتر رو درست کنه بعد یک هو توهم میزنه و باید از دست عنکبوت ها فرار کنی یکی از عنکبوت ها هست روی دیواره یعنی به صورت عمودی روی دیواره که لوکاس رو دنبال میکنه و بعد یک هو میپره روش من این قسمت رو اصلا نمیتونم رد کنم میشه بگین چیکار کنم؟؟؟
سلام به یه مشکل خیلی بد برخوردم
من تو مرحله که اون یارو تیلور با رفیقش جفرلی میرن بسکتبال بازی کنه موقعی که به جهت زدن میرسه بعد از سه یا چهار حرکت دیگه بازی خشک میشه اگه مشکل از بازی یکی سیوش رو بذاره بگیرم ببینم چی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)