آقا این که بحث و جدل و بزن بزن و بکش و ببر تایپیک رو جلو نداره!!!
خوب معلومه پراید بخر.
موفق باشید☻☺
آقا این که بحث و جدل و بزن بزن و بکش و ببر تایپیک رو جلو نداره!!!
خوب معلومه پراید بخر.
موفق باشید☻☺
من هم میگم اگر ماتیز بگیری بهتره چون هم مصرف کم داره هم برای شهر بهتره
آره دقیفا نظر منم همینه اگه پراید بگیری خیلی بهتره !
آقا جون
من قسطی و با بدبختی پارسال رفتم یه پیکان بخرم
سر تو درد نیارم آخرش با یه پراید هاچ بک کره ای فول سفید مدل 75 برگشتم خونه
همون اول دهنم سرویس شد چون روغن سوزی داشت و یارو بی انصاف نمیدوننم اس تی پی یا چه کوفتی زده بود که هیچ کسی نفهمیده بود(آخه دو جا بردم نشون دادم قبل خریدن)
خلاصه دویس رو دستم گذاشت
اما
اما نکته اینجاست
خرجش همون شد که همون شد
دیگه سایر خرجاش روغن و بنزین و لنت و .... اینا بوده تا الان
آهان یه بار هم باتریش خوابید عوضش کردم
همین
اما از نظر کلاس و شتاب و حال دادنش موقع رانندگی هاچ بک یه چیز دیگست
خیلی حال میکنم باهاش
اگه میخای حال کنی با رانندگی هاچ بک بگیر
ماتیز چیه
اه اه اه
زنونه بگم حذف میکنن پستمو.....
جارو برقی بگم همینطور
آهان
ضایعست
اصلا بذار ادبیاتی بگم:
"بی نزاکتهای داخل خیابان انسان ماتیز سوار را مورد تمسخر قرار میدهند اما برای هیچ بک سوار همگان کلاهشان را به نشان احترام و ادب برخواهند داشت"![]()
Last edited by DARIL; 26-01-2010 at 20:18. دليل: اشکال تایپی
=)) =)) =)) =)) =))"بی نزاکتهای داخل خیابان انسان ماتیز سوار را مورد تمسخر قرار میدهند اما برای هیچ بک سوار همگان کلاهشان را به نشان احترام و ادب برخواهند داشت"
آقا من داشتم اینو می خواندم به نتیجه برسم ماتیز بخرم یا نه
اما این راهنمایی آخر بهترین راهنمایی بود
دور ماتیز رو خط کشیدم
Last edited by mohammadrezag; 04-10-2012 at 07:08.
دوست من اگر بخواین طبق حرف ها و حرکات مردم ماشین بخرید اینجوری هیچ وقت صاحب ماشین نمیشید.
بهتره به این چیزا اصلا فکر نکنید.
اتفاقا اصلا هم اینطوری نیست. به نظر من ماتیز ماشین خیلی بهتری نسبت به پراید هست. (البته برای داخل شهر -خارج شهر هم کلا آدم با اتوبوس این ور و انور بره بهتره از اینه که با این ماشینها جون خودشو به خطر بیاندازه) اتفاقا خود پراید هم از لحاظ ظاهری چیز تحفه ای نیست که اینقدر داری بهش مینازی. هر دوشون یه چیز هستن از لحاظ کلاس قیافه ای تو جامعه. ولی ماتیز چون تولید کره هست به نظر بهتر میاد تا پراید تولید داخل. اون پرایدی هم که کره ای هست دیگه چیزی ازش نمونده که بخای هزینه کنی و بخری. عملا پولتو دور ریختی.
دوست عزیز بهتر هست بحث فنی و علمی در این بخش داشته باشید ، لطفا از بحث های سلیقه ایی و غیر تخصصی خود داری کنید .
والا منم دیدم قبل این هیچکی بحث علمی نکرده همه احساسی و سلیقه ای جواب دادن گفتم تو همین فضا بحث کنم...
خلاصه جدا از ظاهر خودرو که کاملا نسبی هستش و باید شخص ببینه سلیقه شخصیش چیه کیفیت ماتیز خیلی بالاتر از پراید هستش. ماتیز کم مصرف تره. امکانات بیشتری هم داره.
سلام ما سال 75 یه پراید هاچ بک صفر کره ای خریدیم واقعا فوقالعاده بود امسال یه 206 صفر خریدیم پراید خیلی بهتر بود اگه هاچ بک کره ای 73 74 75 سالم گیراوردی اصلا مکس نکن تو خریدش تاکید میکنم سالم باشه نری یه لگنشو بخرید بعد دری بری شو به من بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)