کمک،من همچنان دارم دنبال یه نسخه 32 بیتی از win7 می گردم که مطمئن باشم فایناله و 22 اکتبر به بعد اومده و محدودیت اروپا رو هم نداره،
اگر کسی یه لینک داره به ماهم بدین لطفا اگر نه آیا می دونید شماره بیلدش چنده که من از سایتهای خارجی بگردم برای دانلود؟
کمک،من همچنان دارم دنبال یه نسخه 32 بیتی از win7 می گردم که مطمئن باشم فایناله و 22 اکتبر به بعد اومده و محدودیت اروپا رو هم نداره،
اگر کسی یه لینک داره به ماهم بدین لطفا اگر نه آیا می دونید شماره بیلدش چنده که من از سایتهای خارجی بگردم برای دانلود؟
دوستمون Persian_Gun`s لطف کردن تو پست #12 لینک هاشو واسه من فرستادن. که فعلا 5 تاشو وقت کردم بگیرم.
کاش نسخه Torrent اش پیدا میشد. هلو دانلودش میکردیم بره پی کارش.
لینکا از بین رفته چطوری شما 5 تا فایلشا گرفتید؟
موفق باشید
آقا یکیم به داد من برسه !
من این فایله رو کاملو بی نقص دانلود کردم اون آپدیت Media Feature Pack for Windows 7 N and Windows 7 KN رو اما موقع اجرا ارور میده !
خودم مشکلو حل کردم دوباره دانلودش کردم اجرا شد گویا با اینکه کامل دانلود شده بود دلش نمیخواست ارور نده!!
میگم خداییش تو مخ این ماکروسافتیا چی کار گذاشتن که این شاهکار فاینالشونو شاهکارتر کردن و مدیاپلیرشو برداشتن تا همه مجبور شن برن از سایت دانلود کنن؟ بدون اون نمیشه حتی ساده ترین فایلای مدیارو مثل wma و wmv اجرا کرد و ... وای به حال اونا که فکر کردن دیگه خیلی کامله این ویندوز! این فاینال عجب فاینالیه بابا !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)