نه بابا این حرف چیه، ماشین چپ کنه ایربگ باز نشه؟ اینا کمربنداش کشنده نداره؟ چون معمولاً این دوتا با هم کار میکنه.
نه بابا این حرف چیه، ماشین چپ کنه ایربگ باز نشه؟ اینا کمربنداش کشنده نداره؟ چون معمولاً این دوتا با هم کار میکنه.
ایربگ فقط زمانی عمل میکنه که با سنسور هاش برخورد انجام بشه ! رو سقف و عقب و کنار و بالا و پایینو هیچ جای این ماشین هم سنسور ایربگ وجود نداره جز جلو ! فقط باید ضربه از جلو بخوره
من ال نود رو به 206 خیلی بیشتر ترجیح میدم
نمیخوام بگم کدوم بدتره یا بهتره
ولی شتابش فقط از 206 تیپ 5 کمتره اونم چون 1600سی سیه
ال نود راحتیه خاص خودشو داره بخصوص برای خانوادم (خانواده 5 نفری)
از نظر امنیت هم واقعا خوبه
اما مشکل من پولمه
من تازه اومدم با کلی وام وقرض ای 2 ال پی گرفتم
پولم کجا بود تو این وضعیت زندگی
الان اگه بفروشمش چیزی جز پراید دستمو نمیگیره(منو بکشن پراید نمیگیرم بخصوص با این تصادف اخیرم)
پس مجبورم درستش کنم
کسی میدونه چقدر خرج برمیداره؟ که بعد چقد میخوان بخرن که بعدش دوباره چقد بزارم روش تا یکی دیگه بگیرم!!
چرا دروغ بگم 2-3تومن بیشتر ندارم نهایتا 4تومن بخوام خرج کنم
اما در مورد ایربگاش فهمیدم توی تصادف از جلو باتوجه به شدت ضربه باز میشن(2تا کیسه هوا بیشتر که نیست که از سقف و کناره ها و جلو و عقبو این ور و اینورش باز بشه)
همینجوری هم قشنگه
اگه بخواین تعمیر کنین باید بدنه عوض شه. ولی این ماشین دیگه ماشین بشو نیست (حداقل تا زمانی که بدنش عوض نشه اگه شاسی آسیب ندیده باشه). فکر کنم با 4 تومن بشه بدنه اش رو عوض کرد ولی نمی دونم شایدم گرون تر باشه
یکی پرسیده بود اون l90 توی تی تی چرا ایربگ باز نشده بود اونم مثل ماشین ایشون بود هیچ ضربه ای به جلو وارد نشده که بخواد ایربگ باز بشه
ماشینت اگه ایرانخودرویی باشه فکر کنم کارت طلایی داره اگه داره همون کار بیمه بدنه رو انجام میده
حرف شمادرسته،ولی توسریال کبری11 یکی از بغل به مرسدس بنز "بن"کوبید کیسه هوای رو فرمونش بازشد!
دوست عزیز اولا خودتون دارید میگید مرسدس بنز
با L90 مقایسه میکنید؟
خب این مدل حتما ایربگ جانبی و پرده ای داشته
سلام ببخشيد ميشه يه مقدار در مورد اين ايربگاي پرده اي توضيح بديد كه به چه شكل كار ميكنن و فرقشون با انواع ديگه چيه ممنون ميشم![]()
خدمت هم شهری گل عرض شود که این ایربگ ها هنگامن تصادف از بقل ( حالا یک جوری باشه که مثلا بخوری به بغل ماشین ) این ایربگ ها مثل پرده میفته پایین و از بر خورد سر یا کتف و این چیزا به ستون ها و... جلو گیری میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)