تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 44

نام تاپيک: یک سوال مضحک و جالب درباره ی جاذبه!

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

منم با محسن خان موافقم.
    به نظر من مربوط به جاذبه نميشه چون جاذبه در راستاي قائم نيرو وارد ميكنه ولي ما داريم در مورد حركت افقي صحبت ميكنيم و نيروي قائم در حركت افقي اثر نداره،
    اگه نيرويي در راستاي افق نبود وقتي سنگ بالا مي رفت بر خلاف زمين، حركت نداشت و در جايي ديگر فرود ميامد.
    پس وقتي سنگ پرتاب ميشه حتما يه نيروي افقي بر سنگ وارد ميشه كه سنگو با سرعت تقريبا برابر زمين به حركت در مياره و سنگ دوباره به همونجا فرود مياد(تقريبا) .
    به نظر من اين نيرو، نيروييه كه در اثر مقاومت هوا بوجود مياد، وقتي زمين ميچرخه جو زمين هم همراه زمين ميچرخه( وگرنه هميشه تندبادهاي خيلي شديدي همه جا بوجود ميامد) و وقتي جسمي پرتاب ميشه هواي اطرافش ميخواد با سرعت زمين حركت كنه و به سنگ نيرو وارد ميكنه و از اونجايي كه هيچ نيروي مقاومي در برابر حركت سنگ نيست سنگ هم شروع به حركت ميكنه.
    دقيقا مثال دوستمون در مورد قطار همينطوريه، وقتي قطار حركت ميكنه هواي داخل قطار ساكنه و نميتونه نيرويي ايجاد كنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

هوای اطراف، جسم رو هل نمی‌ده! پست ایشون رو اشتباه متوجه شدی شما، همچین چیزی نگفته که.
    همونطور که بچه‌ها اشاره کردن علت امر اینرسی حرکتی هست.

Last edited by Balrog; 08-12-2009 at 23:54.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

يعني چي؟ يعني جسمي كه مي خواد تو هوا ثابت باشه اينرسي باعث حركتش ميشه؟!
    واللا من متوجه نميشم، من چند سال پيش به اين قضيه فكر كردم و به اوني كه گفتم رسيدم و حالا شما ميگين اشتباست، اگه ميتونين يكم توضيح بدين

اگه نباشه جاش خالی می مونه click_dez's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خونشون

پيش فرض

همونطور که بچه‌ها اشاره کردن علت امر همون اینرسی حرکتی هست.
    اینرسی منطقی تر به نطر میرسه

ولی یه مسئله دیگه پیش میاد:
    اگه جسم اینقدر تو هوا شناور بمونه که این انرژی که داره تلف بشه، اونوقت چی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saladii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

عزایزان سلام!
    یه سوال فنی داشتم...
    مگه ما نمیگیم زمین دور خودش می چرخه، هان؟ پس چرا وقتی یه چیزی (مثلا یه تیکه سنگ) رو (به صورت قائم) میندازیم هوا، دوباره میفته رو نقطه ی پرتابش؟ چرا زمین جا خالی نمیده تا یه کم اونور تر بیفته؟!!!!
    جان ما جواب بدید لطفا که بدجوری تو کفش موندم!
    علت اینه که تمامی اجسام روی زمین با یک سرعت به دور زمین می چرخن و سرعتشون برابر سرعت چرخشه زمینه.وقتی شما یک سنگو به سمت بالا پرتاب می کنی علاوه بر این که حرکته رو به بالا داره با سرعت زمین در جهت چرخش زمین هم حرکت می کنه.واسه همین موقعیتش نسبت به زمین تغییر نمی کنه،چون هر دو با سرعت یکسان می چرخن.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

منم با محسن خان موافقم.
    به نظر من مربوط به جاذبه نميشه چون جاذبه در راستاي قائم نيرو وارد ميكنه ولي ما داريم در مورد حركت افقي صحبت ميكنيم و نيروي قائم در حركت افقي اثر نداره،
    اگه نيرويي در راستاي افق نبود وقتي سنگ بالا مي رفت بر خلاف زمين، حركت نداشت و در جايي ديگر فرود ميامد.
    پس وقتي سنگ پرتاب ميشه حتما يه نيروي افقي بر سنگ وارد ميشه كه سنگو با سرعت تقريبا برابر زمين به حركت در مياره و سنگ دوباره به همونجا فرود مياد(تقريبا) .
    به نظر من اين نيرو، نيروييه كه در اثر مقاومت هوا بوجود مياد، وقتي زمين ميچرخه جو زمين هم همراه زمين ميچرخه( وگرنه هميشه تندبادهاي خيلي شديدي همه جا بوجود ميامد) و وقتي جسمي پرتاب ميشه هواي اطرافش ميخواد با سرعت زمين حركت كنه و به سنگ نيرو وارد ميكنه و از اونجايي كه هيچ نيروي مقاومي در برابر حركت سنگ نيست سنگ هم شروع به حركت ميكنه.
    دقيقا مثال دوستمون در مورد قطار همينطوريه، وقتي قطار حركت ميكنه هواي داخل قطار ساكنه و نميتونه نيرويي ايجاد كنه.
    شما اگر ثابت هم رو زمین واستی،باز هم داری با سرعت چرخشه زمین حرکت می کنی.اما چون موقعیتت نسبت به اجسام اطرافت ثابته،احساس نمی کنی.در واقع هیچ نیروی افقی وجود نداره.
    اون سنگ وقتی تو دستتونه هم داره در حهت افق حرکت می کنه،اما شما متوجه نمی شی.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

چرا یه خورده آسون تر توضیح نمیدین ، وقتی شما سنگ رو قائم به طرف بالا پرتاب می کنین ، سرعت اولیه تنها در جهت قائم نیست، بلکه چون خودتون با سرعت چرخش زمین در حال چرخیدن هستین ، سنگتون یه مولفه ی سرعت افقی هم پیدا میکنه .

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

منم همینو گفتم،یکم بیشتر توضیح دادم که بگم مولفه سرعت افقی از کجا به وجود می یاد

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

Balrog
    هوای اطراف، جسم رو هل نمی‌ده! پست ایشون رو اشتباه متوجه شدی شما، همچین چیزی نگفته که.
    همونطور که بچه‌ها اشاره کردن علت امر اینرسی حرکتی هست.
    mohsen_sir
    جواب سوال مشخصه كه!
    وقتي ما يه چوب رو بصورت عمود هوا ميندازيم با همون سرعتي كه زمين داره مي چرخه تو همون راستا چوب هم مي چرخه تنها عاملي كه ميتون سرعت چوب رو نسبت به زمين كم كنه هواس از اونجايي هم كه هوا داره با همون سرعت زمين ميچرخه نميتونه با سرعت چوب مقابله كنه.اگه خاصتي بگو با شكل بهت كامل تر بگم :دي
    من تو حرف آقا محسن از اينرسي چيزي نميبينم.
    اگه از اينرسيه،تو مثال قطار چه اتفاقي ميافته؟ اگه فكر ميكنين بازم از اينرسيه، پس چرا وقتي دستمونو از پنجره قطار مياريم بيرون و يه چيزيو پرت ميكنيم هوا اينرسي كاري نميكنه و دوباره تو دستمون نمياد؟

چرا یه خورده آسون تر توضیح نمیدین ، وقتی شما سنگ رو قائم به طرف بالا پرتاب می کنین ، سرعت اولیه تنها در جهت قائم نیست، بلکه چون خودتون با سرعت چرخش زمین در حال چرخیدن هستین ، سنگتون یه مولفه ی سرعت افقی هم پیدا میکنه .
    شما سوار يه ماشين شو وقتي داره با يه سرعتي حركت ميكنه دستتو از پنجره ماشين بيار بيرون بعد يه جسميو پرت كن هوا، با اين كه ما با سرعت ماشين داريم حركت ميكنيم ولي جسم فقط در راستاي قائم سرعت ميگيره و دوباره تو دستتون نميافته. پس به نظر من اين منطقي نيست كه بگيم چون ما حركت افقي داريم پرتابه قائم ما هم سرعت افقي پيدا ميكنه!
    saladii
    علت اینه که تمامی اجسام روی زمین با یک سرعت به دور زمین می چرخن و سرعتشون برابر سرعت چرخشه زمینه.وقتی شما یک سنگو به سمت بالا پرتاب می کنی علاوه بر این که حرکته رو به بالا داره با سرعت زمین در جهت چرخش زمین هم حرکت می کنه.واسه همین موقعیتش نسبت به زمین تغییر نمی کنه،چون هر دو با سرعت یکسان می چرخن.
    خوب دوست عزيز سوال اينجاست كه علت اينكه سنگ هم مثل زمين ميچرخه چيه؟
    Last edited by afshin b; 09-12-2009 at 09:34.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

خوب دوست عزيز سوال اينجاست كه علت اينكه سنگ هم مثل زمين ميچرخه چيه؟
    مگه نمی گی زمین می چرخه؟

پس هرچی رو زمین باشه هم داره می چرخه.یعنی اون سنگ هم داره می چرخه.اما از اونجا که نمام اجسام رو زمین دارن با یک سرعت می چرخن،موقعیت اجسام نسبت به هم ثابته،واسه همین آدم متوجه حرکت نمی شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •