HP هم خوبه به شرطی که یدونه از این داکت ها همیشه بهش چسبیده باشه تا VGA نسوزونه مخصوصآ کول مستر که حرف ندارهنوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
HP هم خوبه به شرطی که یدونه از این داکت ها همیشه بهش چسبیده باشه تا VGA نسوزونه مخصوصآ کول مستر که حرف ندارهنوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
اون هم بچسبونی بازم میسوزه !
اون دل هست که میسوزونه اچ پی رو دیدی ؟!
دوستان از همگیتون نهایت تشکر را می کنم که دارین سعی می کنین این مشکل را بر طرف کنین . واقعاً از همتون ممنونم .
دوست عزیز ، بنده اصلاً قصد بزرگ و یا بیشتر جلوه دادن موضوع را ندارم و مشکلم را همین طور که هست توضیح دادم و اصلاً دلیلی نداره که بخوام این کارو بکنم . یک واقعیتی هست که افتاده و برای من هم خیلی جالبه .
ولی هیچ کدوم از این چیز هایی نبوده که دوستان گفتن و من هم رو چک کردم ولی مشکل کماکان باقیست .
از مدیرتون میترسه ...
مشکل یکی از همین موارده !!! والا باید بگیم آفرین به هوش مصنوعی سونی ! احتمالا دوربینش روشن میشه و همه چیز رو میبینه !
خدا رو چه دیدی ! شاید آپتیموس پرایمی شد !
![]()
Last edited by UN.REGISTERED USER; 08-11-2009 at 20:05.
لینوکس رو هم امتحان کردی ؟ ضرر نداره ها !!!! به نظر من حتما این کارو بکن ببین با اون هم همین مشکل پیش میاد یا نه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)