نرو کار ادیت رو هم انجام میده. یکم بگرد نتونستی برات واک ترو میزارم!
موفق باشی...
نرو کار ادیت رو هم انجام میده. یکم بگرد نتونستی برات واک ترو میزارم!
موفق باشی...
ببینید دوستان من شاید نمی تونم درست منظورم رو بیان کنم.
این گفته های شما زمانی هست که بنده بخواهم مستقیم فیلم که از هندی کم کپچر شده رو بزنم تو DVD ولی بنده نمی خواهم این طوری بزنم چون در اون صورت روی فیلم نمی تونم کار کنم!
مشکل بنده این هست که بعد از اینکه فیلم رو توی نرم افزاری که بالا گفتم ویرایش کردم نمی تونم توی یه فایل یا توی DVD بزنم. همون مشکل 4:3 و 16:9 که تو پست قبلی گفتم رو دارم.
اگه بالا توجه کنید می بینید که تصویر کشیده هست (16:9) ولی خود فیلم مربع هست( 4:3 ) این حاشیه های اظافی که به رنگ سیاه هست همینجور بعد از render کردن هم میافته مشکل من این هست که این جوری save می شه یا بهتر بگم render میشه ولی من می خوام این به صورت 4:3 render بشه هر بلایی سرش می یارم درست نمی شه تنها کاری می تونم بکنم این هست که تصویر فیلم رو هم بزنم نرم افزار به صورت اتوماتیک کشیده بکنه که اون وقت هم تصاویر خیلی ضایع میشه!
میشه این مشکل رو حل کرد؟
Last edited by amirgozali; 08-11-2009 at 18:40.
درود;
خوب بگو میخوام خروجی بگیرم! معذرت میخوام. برو رو اون عکس صندلی کلیک کن و از منوی باز شده Edit رو انتخاب کن و به زیر مجموعه Aspect Ratio برو و حالت دلخواهتو انتخواب کن. در ضمن با نرو هم میتونی هم ادیت کنی و همونجا رایت کنی و تو dvd بزنی.
موفق باشی...
ای دست شما ها درد نکنه والا خیلی دنبال این منو file , edit و ... بودم ولی پیدا نکردم نگو لامسب تو داخل صندلی هست!
در ضمن این نرو اصلا به دلم نمی چسبه!
دوستان شما نمی دونید چه طور می شه تو این برنامه فارسی تایپ کرد؟
تشکرات فراوان!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)