کسی نمیخواد جواب مارو بده؟![]()
مشکل اصلی از پاورته که برای این قعات کمه !
ممنونم. باید چه پاوری بخرم؟؟؟؟ دیگه درست میشه؟؟؟ لالبته الان ویندوز 7 نصب کردم بعد داخل درایو D ویندوز Xp که شرکت سازگار زده نصب کردم الان فقط Xp میاد بالا اولش نمیاره کدوم ویندوز رو انتخاب کنم. نمیدونم باید چیکار کنم بعد فعلا هم هنگ نکرده. ولی به دوستم که شرکت لارین سیستم هست زنگ زدم گفت بیار اینجا اول پاورش رو چک کنیم بعد رم و آخرش میشه هارد. بعد گفت ببین فن سی پی یو لق نباشه. هنوز باز نکردم کیس رو. ممنونم
حداقل پاور برای این سیستم GREEN 430A رو پیشنهاد میکنم ! بهتر از اون هم 485A هست که خیالت بابتش راحته !
البته حرف متین ولی برخی از سازندگان نرمافزار از اختصار x32 استفاده میکنند. به نظرم اختصار x32 بهترست چرا دیگر اشتباهی صورت نمیگیرد
[URL=http://www.irfreeup.com/tqlza3j6hhua]progdvb-x32x64irfreeup.png - 32 KB[/URL
مجموعه دستور العملهایی که در سیستم 32 بیت پردازش میشود 80386 و 80486 دستور است که به اختصار X86 لحاظ میشود.البته حرف متین ولی برخی از سازندگان نرمافزار از اختصار x32 استفاده میکنند. به نظرم اختصار x32 بهترست چرا دیگر اشتباهی صورت نمیگیرد
X32 کاملا غلطه و تولید کننده های نرم افزار همه به این موضوع واقفند.
چیزی که شما دیدی میتونه اشتباه یک سری کاربر باشه توی معرفی نرم افزار که 32 بیت رو X32 به اشتباه گفتند.
دوستانی که تجربه دارن لطفا یخورده راهنماییم کنن.
با این رم 64 بیت نصب کنم رو سرعت رندر کردن و لود کردن تاثییر داره یا نه؟
نه نصب نکنید. از 32 بیت استفاده کنید.دوستانی که تجربه دارن لطفا یخورده راهنماییم کنن.
با این رم 64 بیت نصب کنم رو سرعت رندر کردن و لود کردن تاثییر داره یا نه؟
تا رمتون رو بیشتر از 4 گیگابایت نکنید نتیجه ی عکس میگیرید. چون ویندوز 64 بیت مقدار بیشتری از 32 بیت رم اشغال میکنه.
رمتون رو بیشتر کنید و بعد نصب کنید.
تقریبا چقدر رو میگیره؟
ممنون
آقا من یک مشکلی دارم :
وقتی گوگل کروم رو باز میکنم ( ورژنش 4.0.213.1 هست ) سیستم چند دقیقه هنگ میکنه! ( 64 بیتی ام )
اما وقتی با اینترنت اکسپلورر 64 بیتی ( 32 بیتی هم هنگ میکنه تا جایی که باید Log Off کنم ) سیستم اصلا هنگ نمیکنه! ( هنگ کردن نکه نشه استفاده کرد ، مثلا دیگه نمیتونی بیای رویه دسکتاپ همش انگار تویه لودینگه تسک بار هم میترکه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)